9 týdnů do porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
705
24.7.13 11:55

@voyageuse a jak dlouho jsi rodila první mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voyageuse
24.7.13 12:05

Porod se nechystal ani o termínu. Nebyla jsem vůbec otevřená, jako že vůbec. Žádní poslíčci a tři dny po termínu mi ho chtěli vyvolávat. Tak jsem naběhla do fitka na pás a tam dvě hodiny decentně pobíhala. Ve 4 ráno mi praskla voda a začly malé kontrakce..tak jsme jeli do porodky. Ale pořád jsem se neotvírala. Tak mi dávali hamiltona ( jako už x dní předtím několikrát ), potom nějaké tabletky tak v 7 ráno a rozjelo se to. To co se otvírá někomu x týdnů se mi otevíralo x hodin. Nenáviděla jsem celej svět, nechápala jak jsme mohli nevymřít když to tak bolí. Partnerovi drtila ruku…no maso. Před desátou mi dali epidural, tak jsem si chvilku pospala a v 11:40 se malý narodil. Necelých 8 hodin. Nějaké šití a tak už nevnímáš..ani to tlačení a to jak šel malý ven mě nebolelo..asi tim epiduralem..ale to předtím…nebudu lhát…nic moc :zed: :lol: Ale každý to má jinak. :D

@kaja7 píše:
@voyageuse a jak dlouho jsi rodila první mimi?
  • Citovat
  • Upravit
705
24.7.13 12:12

@voyageuse uff, to je síla :zed:, ale je fakt, že každá to má jiné. Četla jsem i o tom, jak některé nemohly vytlačit mimi a hrozili jim kleštěma, jestli nebude pořádně tlačit atd, tak ti mám někdy i obavy, abych to zvládla, myslím tuhle fázi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voyageuse
24.7.13 12:16

Kajo mně pomohlo nic předem nestudovat. Řekla jsem porodní asistentce že ji budu poslouchat na slovo a to jsem taky udělala. Nesnažila jsem se vnášet do toho svoje vlastní invence a dopadlo to dobře.
Při tom tlačení si řekneš..teď a nebo nikdy a mákneš. Víš že tím zkrátíš utrpení svoje i miminka. Je to o hlavě…řekni si že to zvládneš. ;)
Jsem zvědavá co Vám sem budu psát po druhém porodu :lol:

@kaja7 píše:
@voyageuse uff, to je síla :zed:, ale je fakt, že každá to má jiné. Četla jsem i o tom, jak některé nemohly vytlačit mimi a hrozili jim kleštěma, jestli nebude pořádně tlačit atd, tak ti mám někdy i obavy, abych to zvládla, myslím tuhle fázi :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
705
24.7.13 12:23

@voyageuse to já taky:-)) a jsem zvědavá i na to, co sem pak napíšu já :mrgreen: asi nejsem normální, ale na jednu stranu se i těším, ale víc se samozřejmě bojím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A to jsi při prvním těhu pila ten maliník a jedla to lněné semínko a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voyageuse
24.7.13 12:40

Ne, nic jsem nepila..nijak se nepřipravovala. Ještě na začátku devátého měsíce jsem letěla za sestřenkou do Londýna :lol: Bylo mi 26, tak jsem to tak nehrotila jako teď po pěti letech :oops:
Valim s malým na zmrzku do toho pařáku..budu večer, paaaa

@kaja7 píše:
@voyageuse to já taky:-)) a jsem zvědavá i na to, co sem pak napíšu já :mrgreen: asi nejsem normální, ale na jednu stranu se i těším, ale víc se samozřejmě bojím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A to jsi při prvním těhu pila ten maliník a jedla to lněné semínko a tak?
  • Citovat
  • Upravit
701
24.7.13 15:27

Holky, dekuju za privitani :kytka:
kaja: mam 12,5 kg nahore a rychlejsi chuze je na me znat, nemuzu to udychat.. Navic je miminko otocene hlavickou nahoru, tak me porad tlaci pod zebrama, ze nemuzu delsi dobu sedet, tak se vzdycky vyvalim jak vorvan do polosedu-pololehu, na verejnosti si pripadam hrozne :-)))
Malinik ani seminko jsem nezkousela, ale u prvniho jsem si dala deci cerveneho, pak byl sex a musim rict ze jsem mela v noci docela bolesti..ale rodila jsem stejne az za tyden..Jsem zvedava, jak budou podpurne metody fungovat u vas..
A odkud jste, mamci? My od Zlina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voyageuse
24.7.13 15:53

Holky v Lidlu mají kojící podprsenky a nějaké těhu prádlo..to je teda nic moc, ale ta podprda za 150 Kč se celkem dá. Dneska jsem si jednu koupila, aspoň do začátku. Hezčí pokoupím až budu vědět jak se rozkojím.
Ale teda musim si davat ty tampony do podprdy už teď tak s tím asi problém nebude :roll:

filutko: ahoj…tak nám napiš tvůj první porod…at mají prvorodičky představu ;) Ja jsem od Blanska.

kaja7 kolik u vas mate stupnu? mně auto teď ukazovalo 31 ve stínu u lesa :cert:

• Citovat
  • Upravit
705
24.7.13 18:21

@filutka ahojky, já jsem přímo ze Zlína:-) co se týče toho červeného vínka, to má uspíšit porod, ne? To lněné semínko a maliník je pro snadnější porod, jestli jsem to dobře pochopila :mrgreen:

@voyageuse stupně nevím, nemáme teploměr, ale dnes jsem byla venku a dalo se to:-), zítra jedu ještě na návštěvu ke kamošce, tak snad púřežiju tu cestu:-)), příští týden má být o hodně hůř, vidím to bledě, asi spíš budu sedět doma, jak bude např. 37 a víc:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
24.7.13 18:53

@voyageuse a ještě mě napadlo…nedělají se ti z toho mleziva takové jakoby stroupky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
voyageuse
24.7.13 19:54
No nevim jak to popsat. Stroupky to nejsou..spis jak to zaschne tak mam ta prsa takova opatlana..ale vodou to jde dolu. A mazu si to tak trikrat denne neutrogenou.
@kaja7 píše:
@voyageuse a ještě mě napadlo…nedělají se ti z toho mleziva takové jakoby stroupky??
  • Citovat
  • Upravit
9454
24.7.13 20:09

@voyageuse Já si tu podprsenku koupila a přijde mi teda super! Jen velikosti jsou takové všelijaké, ale jinak se mi fakt líbí. Mám totiž ještě jednu od Andrie a ta je taková fakt obyčejná. Já doufám, že dvě budou stačit, pak mám ještě obyč sportovní, no když tak dokoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
24.7.13 21:57

@Zandula @voyageuse Já si koupila obě - tu fialovou i bílou. Za ty prachy. Ale ta bílá je víc antisexy než jiné kojící kozenky. Nicméně přesně, pro ty začátky to bude stačit. A velikosti teda nevim… Chtěla jsem si vzít o číslo větší, ale stejně jsem si vzala B, protože mi ty Céčka přišly gigoš na to, co mam na hrudníku… Takže lepší budu řešit až podle toho, jak budu vypadat, když začnu kojit. Ale jako za ty prachy… prečo nie… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
24.7.13 22:00

Jinak, holky, obdivuju, že koukáte na nějaké porody na youtube. Mně bohatě stačilo, když dávali Čtyři v tom a už to se mi svíralo všechno v těle! Natož dobrovolně koukat na další. 8o Až to přijde, tak chci vidět jen miminko a nic víc… Stejně tak manžel ať nic nevidí, co není nutný. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.7.13 09:17

@savoy Hele mě teda ta z Lidlu přijde víc sexy než některý jiný kojící :D Ale manželovi přijdou sexy všechny, jak se dají odepínat :mrgreen:

Já na nic nekoukám, porod jsem viděla jednou na střední, pak samozřejmě sem tam se to objeví ve filmech, ale to je zkreslený. Hold se nechám překvapit, a budu se řídit radama doktorů. A manžel neustále zdůrazňuje, že bude stát u hlavy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí