Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Taminka mít peníze tak letos k moři jedině Bulharsko, Španělsko (Mallorca. Menorca nebo Ibiza)
Tak názor že tady to byl pomatený jedinec je na hlavu postavený, každý kdo vraždí bez rozdílu vyznání je podle mě pomatenec.
My jsme se z Turecka vrátili před 10 dny a i když bylo vse v pohodě, jsem ráda že to máme za sebou.
asi bych porad čekala kde uvidím pomatence se samopalem. I tak jsem mela takový divný pocit než jsme odletěli.
Já si myslímn, že je o hodně větší šance, že do vás na silnici napálí nějaký ožralý hova.do než že vás sejme terorista v Tunisu
@MarieOVMUC píše:
ja jsem mozna posranek, ale ja uz bych v dnesni dobe nesla ani na konzert a silne uvazuju, ze se budu vyhybat i velkym nakupnim parkum.. jako bojim se hodne, vsichni blondati, vsichni modrooci a evropa na spadnuti…
To si děláš srandu, že? ![]()
Letos bych se nebála jet do Bulharska nebo Chorvatska, tam je zatím klid, co vím od známých, co tam zrovna jsou ![]()
Holky já už cca 10 let říkám, že k hadrníkům by mě nikdo nedostal ani zadarmo, takže Turecko, Tunis, Egypt a podobně vážně vidět nemusím. Možná mě někdo obviní z předsudků a bude mít pravdu
, protože já bych jim tam dobrovolně neutratila ani dolar. A když vynechám hadrníky, tak je na světě tolik krásných míst, že je nestihnu objet do konce života
.
@atominnka píše:
taky hodně záleží, kde je čteš. Protože třeba Nova, Plesk, NOvinky… to nejsou zprávy, ale kraviny.
ctu zahranicni tisk a overene ceske nebulvarni zdroje
@Krasavicaa píše:
To si děláš srandu, že?
nedelam, je to otazka casu…
![]()
@kvaček píše:
Abych pravdu řekla, tak bych si letos moře odpustila. Kdo je v klidu tak klidně nech jede.. Viděla jsem fotky známé, co se vrátila z Řecka a říkala, že se báli vyjít do ulic, kolik tam bylo- nějaký tmavých, uprhclící, mix všeho najednou..samozřejmě to nebyli jako místní, ale ošuntělí nějací.. Měla i fotky z u pláže postávaly velké hloučky..
Bohužel člověk neví, co je kdo..
Každý to vnímá jinak, ale do Tuniska, Egypta a jiných bych nejela
Ono to je těžký, uprchlíky nikde nechtějí, necaji je se jen tak potloukat. Na druhou stranu snad nikdo by do zemí, ze kterých utíkají, nejel ani na ten týden na dovolenou, protože se bojí o život. Oni to prožívají každej den, každej den se bojí o život svůj, svých dětí… Já se jim nedivím, že od tam utíkají nebo podnikají kroky k tomu, aby od tam rodinu dostali… Můžou se tam „vetřít“ i ti „špatní“, ale ti podle mě dokážou najít cesty, jak se sem dostat legálně… ![]()
Mně země jako Tunisko, Egypt a spol. nikdy nelákaly, takže bych tam nejela, jen mi přijde, že se to všechno moc vyhrocuje a dělá se „bubák“ z něčeho, co nás až tolik neohrožuje…
@MarieOVMUC píše:
Co je ověřenej, českej, nebulvární zdroj? ![]()
@MarieOVMUC píše:
@kate02 píše:
Co je ověřenej, českej, nebulvární zdroj?
To bych taky chtela vedet ( v pohode vazne bych si chtela precist ONZ )
@kate02 píše:
Co je ověřenej, českej, nebulvární zdroj?
To bude AC24. ![]()