Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Otázka uprchlíků je taková, že na ni nikdo nedokáže odpovědět, zda ano, či ne? každopádně já bych do Turecka, ani do států sev, Afriky a do jižních částí jižní Evropy nejela. I ve vnitrozemí jsou krásná města. Navíc, i u nás jsou krásná místa? Jeskyně, hrady, zámky ale i místa ke koupání. ![]()
Nejela bych urcite. Vsichni asi nejsou takovy hovada, ale ja jim neverim, nikomu. Nechci je tady a do zadny muslimacky zeme, bych nejela ani zadarmo!!Bude jich za chvilku plna Evropa a nase krasna svoboda, kultura bude diky hovadum z NATO a muslimskeho Obamy v riti.
@dituleska určitě, ale kdekdo chce právě k tomu moři - i třeba ze zdravotních důvodů
@kamikaa píše:
Nejela bych urcite. Vsichni asi nejsou takovy hovada, ale ja jim neverim, nikomu. Nechci je tady a do zadny muslimacky zeme, bych nejela ani zadarmo!!Bude jich za chvilku plna Evropa a nase krasna svoboda, kultura bude diky hovadum z NATO a muslimskeho Obamy v riti.
@kate02 píše:
Co je ověřenej, českej, nebulvární zdroj?
ct 24? treba? sice nekdy cenzura, ale da se
@atominnka však v severních státech je také moře?
chápu že tak asi nebude teplota vody na 30 stupních ale i tak? Přece nepojedu do Afriky si uzdravit astma, vyrážku a podobně a nepřijedu s dírou třeba v noze? při nejlepším? ![]()
Jedeme do IT. Bojím se, ale stát se může i lecos doma. My měli hlášenou bombu min. týden v kauflandu. Naštěstí tam nebyla, jen nějaký magor se nudil.
Mně stačila dostatečně jedna jediná dovolená v Tunisku před 12 lety a už jsem se do žádné podobné lokality nikdy nevypravila. Naprosto odlišná mentalita a zvyky, nelíbilo se mi tam. Neustále jsem narážela na věci, které mi byly protivné. To obtěžování, oblbování, faleš, jakože čistota… Nemuslimské země jsou mi bližší kulturou a lépe se v nich cítím. A v posledním období, kdy se muslimové ukazují i jako nesnášenliví, se vážně divím lidem, kteří nebezpečí zlehčují a do takových zemí se vydávají.
@dituleska píše:
Otázka uprchlíků je taková, že na ni nikdo nedokáže odpovědět, zda ano, či ne? každopádně já bych do Turecka, ani do států sev, Afriky a do jižních částí jižní Evropy nejela. I ve vnitrozemí jsou krásná města. Navíc, i u nás jsou krásná místa? Jeskyně, hrady, zámky ale i místa ke koupání.
jen to počasi ![]()
@dituleska píše:
@atominnka však v severních státech je také moře?chápu že tak asi nebude teplota vody na 30 stupních ale i tak? Přece nepojedu do Afriky si uzdravit astma, vyrážku a podobně a nepřijedu s dírou třeba v noze? při nejlepším?
Ale jdi… to už je pravděpodobnější, že na silnici potkáš magora a ten do tebe napálí autem…
My dáváme též IT, preferujeme Evropu. Na severu IT to snad bude v poklidu. Spíš radši ještě něco užít, než nám zavřou hranice
Spousta lidí po tom volá, ale neuvědomuje si, že se lidi nedostanou sem, ale pak taky ven
. Bůhví, čeho se ještě dočkáme. ![]()
Turecko
, těžko říct, jak je to tam teď, byla jsem tam v r.2000 a můžu říct, never more (přijel jsem, viděl jsem a už tam podruhé nemusím). A být jen v hotelovém komplexu, odkud nevystrčím nos, tak si dovolenou nepředstavuju. ![]()
@atominnka přijde mi to stejně pravděpodobné, už ta situaci není taková jako před rokem, nejsem někdo kdo se bojí, ale těmto částem které jsem vypsala bych se já osobně radši vyhla.
@terinka4444 pokud máš zaplacenou dovolenou 2 a více měsíců, kdo ti zaručí jaké počasí bude tam?- jo jasně bude tam tepleji neýž zde- to nepopírám ![]()
No dobře, předpoklad u jižních mořských států je, že tam prostě je v létě na koupání, u nás je zima, topíme těžce a chodíme v mikinách.
Tem vsem, kteri odpovedeli(vidim i muze, proto mekke i) na muj dotaz, dekuji.
Jinak nechapu nesmyslne dohadovani o tom, kdo je fanatik, terorista atd..Myslim, ze otazka byla jasna ![]()
Příspěvek upraven 27.06.15 v 15:04