Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@MarieOVMUC píše:
A jeste viz nektere „hrdinky“ tady.. radeji budu pripravena a hystericka a ocekavat nejhorsi s tim, ze mam prostredky treba emigrovat, nez se smat na slunecnikove huby, jak mi podpaluji pudu pod nohami, to neni otazka jestli, ale kdy..
az spadne bomba, tak muzes byt pripravena a hystericka jak chces, ale k nicemu ti to nebude ![]()
@kate02 píše:
Obávám se, že pokud mě někdo zastřelí nebo jinak zabije, bude mi to už tak nějak jedno… Výsledek pro mě bude stejnej…Navíc jde o tu pravděpodobnost a myslím, že je větší pravděpodobnost, že mě cestou do práce srazí auto, než že mě na dovolené v Turecku zabije terorista…
hodne stesti
@Taminka píše:
az spadne bomba, tak muzes byt pripravena a hystericka jak chces, ale k nicemu ti to nebude
jj, ze ja tady vubec chodim…
![]()
@MarieOVMUC píše:
A jeste viz nektere „hrdinky“ tady.. radeji budu pripravena a hystericka a ocekavat nejhorsi s tim, ze mam prostredky treba emigrovat, nez se smat na slunecnikove huby, jak mi podpaluji pudu pod nohami, to neni otazka jestli, ale kdy..
A nakonec budeš úplně stejnej imigrat jako oni… Docela paradox…
každopádně nevěřím tomu, že to dojde tak daleko. Český média tu situaci zbytečně vyhrocujou. A to (bohužel) včetně ČT.
@kate02 píše:
A nakonec budeš úplně stejnej imigrat jako oni… Docela paradox…každopádně nevěřím tomu, že to dojde tak daleko. Český média tu situaci zbytečně vyhrocujou. A to (bohužel) včetně ČT.
Myslím si, že je celkem na místě mít obavy. Rozhodně se mi nezdá, že by jako média nějak přeháněly. Sice je teď dost nepravděpodobný, že by znova zaútočili na pláži, když už to jednou udělali. Ale klidně můžou vlítnout třeba přímo do hotelu. Nelíbí se mi machrování typu „vždyť o nic nejde, nic se mi nestane“. To si určitě mysleli i ti zastřelení na pláži. Já bych prostě nejela, to radši pojedu někam jinam, nebo nikam.
@MarieOVMUC
hodně často mi tvé příspěvky přijdou šílené, ale to, co předvádíš tady, tak to jsou fakt perly…
Nechceš si na zahradě vybudovat kryt a nanosit tam zásoby na 50 let? ![]()
@kate02 píše:
A nakonec budeš úplně stejnej imigrat jako oni… Docela paradox…každopádně nevěřím tomu, že to dojde tak daleko. Český média tu situaci zbytečně vyhrocujou. A to (bohužel) včetně ČT.
to si nemyslím, myslím si, že začali trošku pozdě, že těch informací, ucelených máme málo a jsme dost v klidu na to, co se sem valí.
@terinka4444 píše:
to si nemyslím, myslím si, že začali trošku pozdě, že těch informací, ucelených máme málo a jsme dost v klidu na to, co se sem valí.
Mně přijde zvláštní, že zahraniční média to tolik nehrotí… ![]()
@kate02 píše:
naopak si myslím, že naše média rozhodně nic nehrotí…naopak pěkně konejší… ![]()
@Quinn7 píše:
Myslím si, že je celkem na místě mít obavy. Rozhodně se mi nezdá, že by jako média nějak přeháněly. Sice je teď dost nepravděpodobný, že by znova zaútočili na pláži, když už to jednou udělali. Ale klidně můžou vlítnout třeba přímo do hotelu. Nelíbí se mi machrování typu „vždyť o nic nejde, nic se mi nestane“. To si určitě mysleli i ti zastřelení na pláži. Já bych prostě nejela, to radši pojedu někam jinam, nebo nikam.
A kde budeš v bezpečí? Francie? Itálie? Řecko? Všude se něco může stát… Jak jsem psala dřiv, mně země jako Turecko, Egypt, Tunis nelákaly nikdy ani teď… Ale řešit, že někdo nebude chodit na koncerty, do velkých nákupních center… ![]()
Ale jo. Je vdět, že média svou práci odvádí dobře… ![]()
@kate02 píše:
A kde budeš v bezpečí? Francie? Itálie? Řecko? Všude se něco může stát… Jak jsem psala dřiv, mně země jako Turecko, Egypt, Tunis nelákaly nikdy ani teď… Ale řešit, že někdo nebude chodit na koncerty, do velkých nákupních center…Ale jo. Je vdět, že média svou práci odvádí dobře…
ano, odvádí jí dobře, protože jak koukám, tak někteří jsou pořád v klidu ![]()
@Taminka píše:
Holky vsude se pise o Tunisu a co treba Turecko? Muslimska zeme, je tam u more bezpecno? Vcera jsem se zrovna chystala zaplatit pro me a dceru zajezd, ale stranku zavrela po info o Tunisu…Je vubec nekde bezpecno? Myslim, ze uz bohuzel neni…
ségra se teď vrátila z Islandu, jela bych hned. Za bezpečné státy považuju Kanadu, Norsko, švédsko, finsko, dánsko, na jihu potom španělsko, portugalsko.
@kate02 píše:
A kde budeš v bezpečí? Francie? Itálie? Řecko? Všude se něco může stát… Jak jsem psala dřiv, mně země jako Turecko, Egypt, Tunis nelákaly nikdy ani teď… Ale řešit, že někdo nebude chodit na koncerty, do velkých nákupních center…Ale jo. Je vdět, že média svou práci odvádí dobře…
Určitě budu víc v bezpečí třeba ve Francii, než v muslimský zemi. Ale jasný, že stát se může něco i tady. Já teda zatím na svým životě nic neměním, ale určitý obavy sou na místě. Rozhodně bych prostě nejela do Tunisu, Egyptu atd. Prostě nevidím důvod proč riskovat. Zrovna říkají ve zprávách, že v Tunisku i v ČR zvyšují bezpečností opatření, tak to asi taková prkotina nebude že.
@martina.se píše:
ségra se teď vrátila z Islandu, jela bych hned. Za bezpečné státy považuju Kanadu, Norsko, švédsko, finsko, dánsko, na jihu potom španělsko, portugalsko.
já bych jela na Nový Zéland - to je můj sen ![]()
@januschka píše:
já bych jela na Nový Zéland - to je můj sen
jo, ten je taky super, ale ta cesta ![]()