A je to doma!!! :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8112
18.1.16 14:40
@Digi20 píše:
@zrcadlo no pro příště si to budu pamatovat…ale nemá důvod mě vyhodit, dělám to co mám i v jinym stavu…prostě se mi zdá jako blbost aby mě vyhodil kvuli tomu, že jsem otěhotněla…svou práci si vždy udělám a to je asi podstatný ne?

No jo, jenže jako matce by ti pakuseli držet místo a budeš mít dítě ( možná víc děti ), budou nemocní, bohužel jsi pro ne teď neperspektivní i když svou práci delas dobře.
Tak to s mateřskou vypadá bledě, pokud ti teď dají výpověď, tak nárok mít nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
18.1.16 14:41

@Icestar no…to jsem v tom případě namydlená…tak snad ten můj zaměstnavatel bude v pohodě…no…uvidim jak to dopadne…každopádně děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
18.1.16 14:41
@Digi20 píše:
@zrcadlo no pro příště si to budu pamatovat…ale nemá důvod mě vyhodit, dělám to co mám i v jinym stavu…prostě se mi zdá jako blbost aby mě vyhodil kvuli tomu, že jsem otěhotněla…svou práci si vždy udělám a to je asi podstatný ne?

Digi, jsi naivní. Bohužel svět je krutý. Práci si sice děláš, ale pak pár let dělat nebudeš. Ve zkušebce tě nemusí vyhodit, ale nemusí ti dát pracovní smlouvu. Každý si chrání své… Ale samozřejmě tento se může zachovat jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
18.1.16 14:42

Ahojky tak jsme s manželem po dvou letech snažení podstoupili inseminaci ta se však nezdařila, ale povedlo se to hned další měsíc přirozeně :) sice to na ultrazvuku nebylo ještě moc vidět ale jsme rádi že konečně se to povedlo :) a snad to bude vše v pořádku tak nám držte palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
18.1.16 14:44

@lupilka.cz já už smlouvu mám…jen jsem ve zkušebce…takže se opravdu začínám bát, toho, jak to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
18.1.16 14:45

@lupilka.cz : muze s ní ukončit pracovní poměr, není pravda, že ji dá jinou pracovní smlouvu. Tu pracovní smlouvu už podepsala na začátku na nějakou dobu ( určitou / neurčitou ) se zkušební dobou, po uplynutí 3 měsíců už ji nemůže jen tak vyhodit, ale jinou smlouvu nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
18.1.16 14:47

Asi jsem si zavařila no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.1.16 14:48
@Digi20 píše:
@martina.se dělám jen ranní, od 5:45 do 14:15 a jen od pondělí do pátku, víkendy a svátky mám volný

tak uvidíš.. takhle by to mělo být v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
18.1.16 14:48
@Digi20 píše:
@lupilka.cz já už smlouvu mám…jen jsem ve zkušebce…takže se opravdu začínám bát, toho, jak to dopadne…

Jo holka, zkušební doba je od toho, aby si zaměstnavatel vyzkoušel nového zaměstnance a zaměstnanec novou práci, pokud není jeden nebo druhý s danou situací spokojený, může kdykoliv během zkušebky odejít a nebo být odejit.
Je sice hezký, že ti řekl, že za TO nemůžeš, ale chudák neměl pravdu, bohužel za svoje těhotenství můžeš ty a pokud tě po zkušebce nebude chtít, má na to právo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
18.1.16 14:50

@zrcadlo : mas pravdu, já to psala s ohledem k zakladatelce, nechtěla jsem ní přímo napsat, že je pro něj neperspektivní :oops:, po pravdě, taky toho zaměstnavatele chápu, bude v práci 3 měsíce, pak půjde na PN, bude mít nárok na ppm ( pri dobře smlouvě i u druhého dítěte ), bude mít nárok na dovolenou, musí ji držet místo. Tohle zaměstnavatel zkousne u ženské, co je u něho roky ( za což jsem řada, mám se ( snad ) kam po RD vrátit ), ale ne cca 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
18.1.16 14:54

@lleennttiillkkaa @myskalucka v pohodě, chápu to, no…uvidíme, bojim se, ale snad to dopadne dobře, ale nepočítám s tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.1.16 14:59

Ahoj gratuluji k miminku :kytka:

Ale takto brzy bych se s tím ani nikde moc nechlubila a už vůbec né v práci. Určitě bych s tím nějaký čas počkala… ale teĎ už s tím nic nenaděláš, ale bohužel bych řekla, že zaměstnavatel si tě v práci nenechá, protože by to pro něj nebylo výhodné a není se čemu divit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
18.1.16 15:00

@Digi20 no asi ses připravila o dost penez… :(
To uz ted nejde vzit zpatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
18.1.16 15:07

@Jity-lovies @sisk a co ty řeči o tom, že nemůžou vyhodit těhotnou ženskou, která má smlouvu na dobu neurčitou? :/ to jsou vše jen lži?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
18.1.16 15:08

@Digi20 vždyť jsi ve zkusebce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie