A je to doma!!! :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
18.1.16 15:09

@Digi20 Jenže ty jsi ve zkušební době, takže pokud je mi známo, tak tě zaměstnavatel může vyhodit z jakéhokoliv důvodu… ale nejsem v tomto odborník… samozřejmě pokud tě vyhodí, tak neřekne, že je to kvůli tomu, že jsi těhotná, ale vlastně může říct téměř cokoliv - například, že s tebou není spokojený, že práci odvádíš špatně atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
18.1.16 15:11

@Jity-lovies a taky nemusi rict vubec nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
18.1.16 15:12

Ach jo…tak já budu jen čekat…děkuju za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
18.1.16 15:14

@Digi20 neni zac, mrzi me, ze ti nemuzu rict neco povzbudivejsiho. Nejsem odborník, ale rekla bych skoro s jistotou, ze ve zkusebce muze byt prac. pomer rozvazan i s těhotnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.1.16 15:15

@sisk Opravdu? Já si myslela, že zaměstanec ve zkušební lhůtě může odejít bez udání důvodu, ale zaměstnavatel důvod uvést musí - na požádání zaměstnance, pokud by ho zaměstnanec výslovně uvést nechtěl, tak uvádět nemusí ani zaměstnavatel… ale je fakt, že já se v tomto moc neorientuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
18.1.16 15:20

@Digi20 gratuluju k těhu ale moc s prodloužením nepočítej. nastoupila si víceméně už těhotná a jen blázen by tě smlouvu prodloužil. mateřská pak proplatit dovču, držet místo? nevěřim ;). ted tě může vyhodit kdykoliv, stačí že tě bude zle a nebudeš tak rychlá, důvod se najde vždy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
18.1.16 15:23
@Digi20 píše:
@Jity-lovies @sisk a co ty řeči o tom, že nemůžou vyhodit těhotnou ženskou, která má smlouvu na dobu neurčitou? :/ to jsou vše jen lži?

Lzi to nejsou ale pokud ti prave ted bezi zkusebni doba 3 mesice tak te muzou vyhodit bez udani duvodu. Tak to proste chodi…bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
18.1.16 15:23

@Digi20 : ve zkušební době můžou vyhodit i těhotnou, tam ochrana neplatí, ta platí až po zkusebce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.1.16 15:24

Gratuluju :kytka: :kytka: :kytka: dotazy už holky zodpověděly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
18.1.16 15:29

Však uvidíš. Do osmého měsíce těhotenství máš ještě moře času, tak na to teď nemysli. Buď dostaneš mateřskou nebo rovnou rodičák - o ten tě nikdo nepřipraví :kytka: Pracovala jsem roky jako OSVČ, nemocenskou jsem si neplatila, až pozdě jsem zjistila, že to se musí, pokud chci mateřskou. Tak jsem ji nedostala a taky se prd děje, život jde dál. Je to škoda, ale co už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
18.1.16 15:30
@Markéta80 píše:
@Digi20 gratuluju k těhu ale moc s prodloužením nepočítej. nastoupila si víceméně už těhotná a jen blázen by tě smlouvu prodloužil. mateřská pak proplatit dovču, držet místo? nevěřim ;). ted tě může vyhodit kdykoliv, stačí že tě bude zle a nebudeš tak rychlá, důvod se najde vždy :?

Já ten systém nechápu…já mám smlouvu na dobu neurčitou, o žádnym prodloužení jsem nemluvila…no to je jedno…ono to nějak dopadne, já se nebudu stresovat :)…když mě propustí, budu naštvaná ale pochopim to…když mě nepropustí, tak budu ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
18.1.16 15:32

@Jity-lovies ve zkusebce nemusi rikat nikdo nic. Po zkusebce musi zaměstnavatel rict duvod, zaměstnanec ne.
Jestli kecam, ať se propadnu do západního Německa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
18.1.16 15:35

@sisk Děkuji, aspoň budu o něco chytřejší :D

PS: Snad jsi se nepropadla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
18.1.16 16:05
@Jity-lovies píše:
@sisk Děkuji, aspoň budu o něco chytřejší :DPS: Snad jsi se nepropadla :D

Zatím ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
18.1.16 16:12

@Digi20 máš zkušební dobu a tu musíš vydržet a v té době tě můžou kdykoliv vyhodit. Po zkušebce by to nešlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí