Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@eumedon píše:
Tak, jak to píše.
Dekuji za vycerpavajici odpoved
![]()
V podstate je jedno jak to bylo mysleno, muj prispevek se vztahoval jen k tomu, ze 30lety barak rozhodne neni k zahozeni ![]()
@neila píše:
Dekuji za vycerpavajici odpoved![]()
V podstate je jedno jak to bylo mysleno, muj prispevek se vztahoval jen k tomu, ze 30lety barak rozhodne neni k zahozeni
Takže mimo téma, díky
@blecha72 píše:…a nejen v te chvili
Když někdo váhá, jestli celý život platit nájem, nebo celý život platit hypotéku, zděděný domek se v tu chvíli stává Deus ex machina
@blecha72 píše:
Takže mimo téma, díky
Mimo tema, resp.mimo dotaz zakladatelky, jsou posledni tri stranky… ![]()
@neila píše:
Mimo tema, resp.mimo dotaz zakladatelky, jsou posledni tri stranky…
Pak se tady rozjela diskuze o tom, zda je pro lidi s nízkými příjmy lepší hypotéka, nebo nájem. Do toho vy vlezete s informací, že 30 letý dům nemusí být k zahození. No, i šestisetleté Hradčany nejsou k zahození.
@blecha72 píše:
Pak se tady rozjela diskuze o tom, zda je pro lidi s nízkými příjmy lepší hypotéka, nebo nájem. Do toho vy vlezete s informací, že 30 letý dům nemusí být k zahození. No, i šestisetleté Hradčany nejsou k zahození.
No prave…rozjela se tady diskuze v diskuzi, tak reaguji a nemyslim, ze jsem OT. Bylo by dobre netrhat veci z kontextu - psala jsem, ze 30lety dum (po splaceni hypoteky) neni k zahozeni ![]()
Porovnani s Hradcany budu brat jako ne moc vydareny vtipek…
@neila Byla to jenom ironie, ani 30 letý chlap není k zahození. Mně to baví ![]()