Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@webparazit píše:
sales@pramworld.co.uk zkus jim napsat
ahojky holky jak se mate tady je dneska nadherne pocasi,jdu ted s pejskem na prochazku me tu otravuje abych uz sla ![]()
Ahoj holky, tady taky krasne, ale rano, kdyz jsem vyjizdela do prace 6.10, tak byly dva stupne a mela jsem zamrzly zadni okno.
Mala byla nemocna ctvrtek, patek, horecky jako blazen, ale na nic neprisli, tak snad jenom nejaka vyroza, dneska uz vypada ok.
@webparazit píše:
Ja nastesti v CR nerodila a co ctu a slysim od kamaradek, tak ani bych asi nechtela prozitMe se tady rodilo moc pekne, pred porodem jsem mela strach, ze me vykopnout z porodnice, jak jsem slysela, ale tak se nestalo, nechali me odejit, az kdyz jsem byla schopna malou nakojit, ucili me to, fakt super pristup, pak mi domu ob den chodila kojici asistentka a fakt super
Tak ja valim spat, dozehlila jsem, mala dnes sla nejak brzo spat a ja rano vstavam zase brzo do prace
Ja rodila v CR dvakrat a posledni v UK a to se proste neda srovnat,v UK to byl nejhezci zazitek meho zivota
Ja ani nenapsala, ze jsem z Hove (Brighton).
Webparazit mas teda hustej pribeh. Ty to pises tak v pohode, no asi uz jsi smirena. Ale nechapu, jak ti muzou zabavit pas, kdyz nemuze vycestovat dite. To je omezovani svobody nebo tak neco, ne? Co kdyzbys chtela nahle vycestovat bez ditete?
Synator ma od minule stredy horecky, nejdriv nad 41 ted uz tak 38, 39… O vikendu jsme byli i na pohotovosti, ted u GP. Dostal ATB a jsem uz rada, vypada to na zanet uzlin
. No doufam, ze mu uz bude lip. Zrovna je tak krasne. Trpime vsichni, ze nemuzem ven. Jsem od rana do vecera doma s dvouma zlobivcema, asi mi brzo hrabne…
Jezisi nestraste porad s temi nemocemi,my jsme uz nejak dlouho v pohode ![]()
maly jsou 2 roky a nastesti antibiotika jeste nemela a doufam,ze ani mit nebude
zitra jdu k zubari,nevite nahodou nekdo kolik se tu priplaci za neamalganovou plombu ??
Kluk ma ATB po druhe v zivote, tak to neni tak hrozne. Poprve mel asi ve dvou a kousek.
to nevim ale chodim casto k zubari podle me to moc nebude stat
ja bych ctela taky rodit taky v uk az bude mimi ![]()
@teredes píše:
Ja ani nenapsala, ze jsem z Hove (Brighton).Webparazit mas teda hustej pribeh. Ty to pises tak v pohode, no asi uz jsi smirena. Ale nechapu, jak ti muzou zabavit pas, kdyz nemuze vycestovat dite. To je omezovani svobody nebo tak neco, ne? Co kdyzbys chtela nahle vycestovat bez ditete?
Synator ma od minule stredy horecky, nejdriv nad 41 ted uz tak 38, 39… O vikendu jsme byli i na pohotovosti, ted u GP. Dostal ATB a jsem uz rada, vypada to na zanet uzlin. No doufam, ze mu uz bude lip. Zrovna je tak krasne. Trpime vsichni, ze nemuzem ven. Jsem od rana do vecera doma s dvouma zlobivcema, asi mi brzo hrabne…
Nevim, jestli jsem se spatne vyjadrila, ale sebrali mi pas male. Takze jeji pas. Ja si muzu cestovat jak chci, ale nic mi to nepomuze, kdyz prarodice vlastne vnucku videt muzou jen pokud doleti do UK, coz je strasne nefer!
Prejeme at se malej brzo uzdravi ![]()
@webparazit píše:
@teredesNevim, jestli jsem se spatne vyjadrila, ale sebrali mi pas male. Takze jeji pas. Ja si muzu cestovat jak chci, ale nic mi to nepomuze, kdyz prarodice vlastne vnucku videt muzou jen pokud doleti do UK, coz je strasne nefer!
Prejeme at se malej brzo uzdravi
to je teda nefer,s byvalim asi neni domluva co
tady bylo dneska taky nadherne, deti uz maji krasne opaleny tvare
, cestou do skoly jsem zahledla na jednom dvore bazenek ![]()