Aaaaah Bra - máte někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
734
29.11.11 15:19
lucie.t píše:
ja nosim obyc sportovni a myslim, ze udelaji stejnou sluzbu a levneji

Hm, sportovní.. na svoje 80DD, lépe 80E seženu dost těžko, a když, tak ne pod 800,– :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
29.11.11 15:20
dadulus píše:
no pokud je to spise na vetsi prsa tak to muj pripad neni takze zrejme usetrim a bude :) koupim taky asi nejaky bolerko a je to

tak to já bych si ty ramínka bolerka musela pověsit za uši aby mi to trochu udrželo v místech kde má :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.11.11 15:21
AdelQa píše:
lucie.t píše:
Hm, sportovní.. na svoje 80DD, lépe 80E seženu dost těžko, a když, tak ne pod 800,– :-/

já ted před pár dny kupovala..80D..a stála 400,–Kč. ale je fakt že tam byli i dražší..

• Citovat
  • Upravit
50122
29.11.11 15:21

Ted je ještě akce na nějakém slevovém portálu: http://www.zapakatel.cz/…hodlne-temer, máte tam i ty rozměry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.11.11 15:23
MUFICE píše:
Ted je ještě akce na nějakém slevovém portálu: http://www.zapakatel.cz/…hodlne-temer, máte tam i ty rozměry :palec:

tak to je luxus.. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
734
29.11.11 15:24
smurfka píše:
AdelQa píše:
lucie.t píše:
Hm, sportovní.. na svoje 80DD, lépe 80E seženu dost těžko, a když, tak ne pod 800,– :-/
já ted před pár dny kupovala..80D..a stála 400,–Kč. ale je fakt že tam byli i dražší..

Jo, věřím, že se dá sehnat levněji, ale taky pak jaký typ.. já přeci jen potřebuji podšitou, ať to při sportu udrží :) Samo, že na doma by mi stačila „slabší“, i když ani doma bych nemusela hledat prsa u koulen :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.11.11 15:26
AdelQa píše:
smurfka píše:
AdelQa píše:
lucie.t píše:
Jo, věřím, že se dá sehnat levněji, ale taky pak jaký typ.. já přeci jen potřebuji podšitou, ať to při sportu udrží :) Samo, že na doma by mi stačila „slabší“, i když ani doma bych nemusela hledat prsa u koulen :-P

ta co mám je celkem pevná..
ale já ji nemám na sport, ale nosím ji v těhu místo kosticových…ty mě už tlačili…

• Citovat
  • Upravit
734
29.11.11 15:28
smurfka píše:
AdelQa píše:
smurfka píše:
AdelQa píše:
lucie.t píše:
Jo, věřím, že se dá sehnat levněji, ale taky pak jaký typ.. já přeci jen potřebuji podšitou, ať to při sportu udrží :) Samo, že na doma by mi stačila „slabší“, i když ani doma bych nemusela hledat prsa u koulen :-P
ta co mám je celkem pevná..
ale já ji nemám na sport, ale nosím ji v těhu místo kosticových…ty mě už tlačili…

A já zase na doma nosím to bolerko, jaxem už psala, a nebo kojící, i když už nekojím, ale jsou děsně pohodlný :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
29.11.11 15:31
AdelQa píše:
A já zase na doma nosím to bolerko, jaxem už psala, a nebo kojící, i když už nekojím, ale jsou děsně pohodlný :-) :palec:

tak kojící ještě nemám..předpokládám že o nějaké čislo my ty moje melouny porostou..tak ještě nekupuju..neb nevím číslo..

• Citovat
  • Upravit
734
29.11.11 15:34
smurfka píše:
AdelQa píše:
A já zase na doma nosím to bolerko, jaxem už psala, a nebo kojící, i když už nekojím, ale jsou děsně pohodlný :-) :palec:
tak kojící ještě nemám..předpokládám že o nějaké čislo my ty moje melouny porostou..tak ještě nekupuju..neb nevím číslo..

Mně se prsa zvětšila asi o půlčíslo, takže žádná hrůza. Jsem ráda, nechtěla bych kupovat hromadu nových práskaček :D
Ale to už je trošku OT.. taxe omlouvám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
29.11.11 15:35
MUFICE píše:
Ted je ještě akce na nějakém slevovém portálu: http://www.zapakatel.cz/…hodlne-temer, máte tam i ty rozměry :palec:

Tohle je supr, já do toho asi půjdu teda… pětikilčo mě nevytrhne a na doma se to unosí vždycky.. myslím :) Však v tom nejdu dělat žádnou érotiku, že?! :-P
Díky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
29.11.11 15:37

tak koukněte tady http://www.ester-pradlo.cz/ já jsem si je koupila a jsem velice spokojená a že mám melouny , jsou za dobrou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
29.11.11 15:38
AdelQa píše:
MUFICE píše:
Tohle je supr, já do toho asi půjdu teda… pětikilčo mě nevytrhne a na doma se to unosí vždycky.. myslím :) Však v tom nejdu dělat žádnou érotiku, že?! :-P
Díky za tip :palec:

Není zač :) Akorát jsem si ted všimla, že jak mají konec té akce, tak to jde koupit jenom na té jejich pobočce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
29.11.11 15:39

Ale ještě píšou, že to zašlou i na dobírku, je tam nějaký mail.+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
29.11.11 15:39
MUFICE píše:
AdelQa píše:
MUFICE píše:
Díky za tip :palec:
Není zač :) Akorát jsem si ted všimla, že jak mají konec té akce, tak to jde koupit jenom na té jejich pobočce 8o

Jj, taky jsem to teď pročítala… napsala jsem jim mejla, páč tam píšou i něco o dobírce. Tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák