Absence na střední škole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
20.11.22 15:20
@Monchichik píše:
@KájaK11 no spíš si dávej pozor na zameškané jednotlivé hodiny…je to 30 %,ne? můžeš chybět kolik dnů chceš…musíš to mít omluvené…to máš…pokud by to bylo nějak extra hodně nebo to hlídá sociálka, tak by to mělo být podložené lékařem…přečti si váš školní řád, tam by to mělo být…

máme 40%, vše si hlídám. Fakt jak říkám, víc jak 3 dny a doktor musí omluvit, jenže to vždy odmítá. Jak jsem ještě říkala, byla jsem ve škole. Takže ano, mám absenci, ale minimálně 1 hodinu jsem ve škole byla. Četla jsem školní řád a takové specifikum není nikde řečeno. Zkusím to v týdnu vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.11.22 15:21
@Monchichik píše:
@vokishka tak chtít můžou…ještě jsem to teda neslyšela…asi se to praktikuje u těch co marodí dlouho a často…ale do omluvného listu to doktoři odmítají psát už celkem dlouho…

s tímhle v naší škole je problém nebo spíše jen s tím jedním učitelem, je prostě neschopný něco pochopit či si zjistit. Můžu tam mít cokoliv, říct mu cokoliv, rodiče mu mohou psát jak zběsilí, jen on nechce nic vyřešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65414
20.11.22 15:23
@Monchichik píše:
@vokishka tak chtít můžou…ještě jsem to teda neslyšela…asi se to praktikuje u těch co marodí dlouho a často…ale do omluvného listu to doktoři odmítají psát už celkem dlouho…

protože omlouvají rodiče. U plnoletých to může být jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.11.22 15:24
@vokishka píše:
protože omlouvají rodiče. U plnoletých to může být jinak.

u nás plnoletých je to stejný. Datum, důvod, podpis. Dlouhá absence, tak razítko od doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
20.11.22 15:33
@Monchichik píše:

Ty pracuješ ve školství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati