Ach ty kila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1199
17.6.19 09:22
@Katerina Pa píše:
Ahoj maminky nemáte někdo zkušenost s Black Latte? Mělo by to být něco jako káva na podporu hubnutí je to docela drahé tak by mě zajímalo jestli opravdu funguje. Před otehotnenim jsem měla 57 kg a teď půl roku po porodu mám 75 kg takže docela děs. Snažím se jist zdravě s prckem se moc sportovat nedá ale aspoň chodím na dlouhé procházky ale pokaždé když pár kg zhubnu tak za 2 týdny to mám zase zpět. Nemáte někdo zkušenost buď s Black Latte nebo něčím podobným? A rady že když se budu přežírat a sedět na zadku tak mi ani prášky nepomůžou prosím nepsat :palec:

Diskuzi jsem celou nečetla, ale já zhubla že 72 kg na 58 kg za měsíc mléčnou dietou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mamacotrenuje
28.6.19 16:06

Osobně si myslím, že neexistuje žádný zázračný drink, ani pilulka, která pomůže zhubnout… :roll: Tělo má své mechanismy, kterými tuk ukládá a také, kterými jej zase spaluje. Jediná cesta pro hubnutí je upravit příjem a výdej a samozřejmě se hýbat. Vyhledávání těchto „zázračných“ rad je ztráta času a kupování zase ztráta peněz. Jako trenérka se v oblasti hubnutí pohybují dnes a denně a ještě nikdy jsem na nic, co by fungovalo nenarazila :nevim:

• Citovat
  • Upravit
385
29.6.19 22:32

re

Každej něco váží a na každým to vypadá trochu jinak :) nehazet hlavu do žita je zaklad uspechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
29.6.19 22:38
@mamacotrenuje píše:
Osobně si myslím, že neexistuje žádný zázračný drink, ani pilulka, která pomůže zhubnout… :roll: Tělo má své mechanismy, kterými tuk ukládá a také, kterými jej zase spaluje. Jediná cesta pro hubnutí je upravit příjem a výdej a samozřejmě se hýbat. Vyhledávání těchto „zázračných“ rad je ztráta času a kupování zase ztráta peněz. Jako trenérka se v oblasti hubnutí pohybují dnes a denně a ještě nikdy jsem na nic, co by fungovalo nenarazila :nevim:

a kdyby něco takového zázračného existovalo, tak by si to přece všichni tlustí koupili a už by žádní tlustí neexistovali, takže tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
29.6.19 22:47
@stinga píše:
a kdyby něco takového zázračného existovalo, tak by si to přece všichni tlustí koupili a už by žádní tlustí neexistovali, takže tak

No to je asi černá noční můra všech co vydělávají tady na těch zázračných čajích, vodách, prašcích, divnych posilovacích strojích… Chápu, že když je někdo zoufalý, tak se uchýlí k lecčemu, ale občas mě překvapuje na co všechno jsou lidé schopni skočit. Nedávno mi známá říkala, že si pořídila nějakej super stroj co jí posílí břišní svaly, můj první dotaz zněl co se s ním dělá, její odpověď „sedí“ už tohle prostě normálnímu člověku cvakne, že asi nebude fungovat. Notorický. dietářky a cvičenky přesto všechno ty prachy vyhodí za naprosté hovadiny. A to i přesto, že existuje jednoduché pravidlo méně jist, více hýbat… Jenže komu by se chtělo. Tím bych se nerada dotkla lidi, jenž mají nějaké zdravotní obtíže a jímž to prostě nejde. Ve velké většině případů se však jedná pouze o špatnou volbu potravin a nedostatek pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
29.8.19 21:08

re

Kazdy neni model, ja taky nejsem a nebudu ale snazim se ze sebou neco udelat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková