Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Obočí samo o sobě roste pomalu a navíc, pokud jsi ho na některých místech víc trhala podle dřívější módy do čárky, tak už ti na těch místech ani vyrůst nemusí. Prostě nechat dorust a vytrhat, až bude dostatečně husté a široké. Do té doby jsem se ho nedotkla. Ale trvalo to několik měsíců
Mě ho před časem dělala kámoška a já právě mela tak rok zpátky úplně husté obočí
nelíbilo se mi to tak mi to udělala ona a právě u nosu mi to udělala hodně a já to nějaký čas dělala podle toho
někdy jsem ho jen vzala takovou žiletkou ale také někdy i trhala a právě ted mi moc neroste místami nemám vůbec nic a štve mě to
musím si to kvůli tomu malovat a ted je leto tak ani potápět se nemůžu protože bez namalovaneho obočí to vypadá hrozně nevím co s tím už. 😔 😔 😔 😔 😔
@anonim17 jé to nevěš hlavu, já kolem sebe pořád slyším, jak si někdo šel dělat obočí. Kamarádka byla na microbladingu, kdy ji ty chloupky tam dokreslili a není vůbec poznat, že to tam má dodělaný
Da se dotetovat
Ale jestli ti vadi nedokonale oboci pri potapeni, tak mas asi trochu jiny problem…myslim, ze rybam je to fakt jedno ![]()
@anonim17 píše:
Mě ho před časem dělala kámoška a já právě mela tak rok zpátky úplně husté obočí
nelíbilo se mi to tak mi to udělala ona a právě u nosu mi to udělala hodně a já to nějaký čas dělala podle toho
někdy jsem ho jen vzala takovou žiletkou ale také někdy i trhala a právě ted mi moc neroste místami nemám vůbec nic a štve mě to
musím si to kvůli tomu malovat a ted je leto tak ani potápět se nemůžu protože bez namalovaneho obočí to vypadá hrozně nevím co s tím už. 😔 😔 😔 😔 😔
Dotetovat, nebo zkus vmasirovavat ricinovy olej. Ted je vyzivny a podporuje rust(vlasu, nehtu, ras, oboci…)
@beruska9 píše:
Da se dotetovatAle jestli ti vadi nedokonale oboci pri potapeni, tak mas asi trochu jiny problem…myslim, ze rybam je to fakt jedno
No ja myslim, ze ji jde o to, ze kdyz vyleze, tak ho tam uz nebude mit… a vyleze mezi lidi. ![]()
Myslím, že komu se líbila „móda“ čárkovitého obočí, už v ničem jiném nemůže vypadat hůř
Takže jestli neroste, dotetovat. A pinzetu vyhodit ![]()