Ach ty kila

7188
16.6.19 22:01

Zkusenost s Black latte nemám, ale má zkušenost mi říká, že bez úpravy jídelníčku a pohybu to zázrakem nepůjde. 75 kg mi nepřijde jako nějakej extrém, stačí upravit jídlo a zařadit procházky a půjde to dolů samo. Kor teď přes léto, kdy člověk ani nemá hlad na nějaký těžký prasacky jídla. Teda aspoň já ne. I když dneska jsem měla burta :mrgreen:

Příspěvek upraven 16.06.19 v 22:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4140
16.6.19 22:01

Tak to nevim, co jineho chces slyset, nez ze nejlepsi je hybat se a nezrat, kdyz je to pravda :roll: ZADNE zazracne pilulky neexistuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
16.6.19 22:04

Zkušenost nemám, ale jedinou zkušenost, kterou mohu napsat je - kalorický deficit. Tělo nebude hubnout pokud nebude v kalorickém deficitu. Osobně bych všem takovým „super zázračným tabletám, nápojům a vodičkám na hubnutí“ nevěřila. Je to akorát tahák na prachy. Zdravé jídlo ještě neznamená, že je dietní. Za ty peníze bych se radši poradila s kvalitním odborníkem na hubnutí a řešila stravu a sport s ním, než koupila něco jako „super lék na hubnutí“. S mým prckem se taky sportovat nedá, ale co se dá je ta strava. Pak běhám o víkendu, kdy dopoledne spí a partner jí hlídá, vím že aspon hodinku spí, tak na hodinku vyběhnu, chodím plavat nebo do posilovny večer, když jí uspím, to taky vím že dřív jak ve 23 hod se neprobudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
16.6.19 22:05

Já vím, že to nechceš slyšet, ale žádný zázračný nápoj ani pilulka nefunguje. Totéž se dá říci o striktnich dietách, za prvé na ně musíš mít čas, za druhé chce to opravdu disciplínu a za třetí si jimi můžeš i něco uhnat. Vyplatí se jíst střídmě a cvičit. To jídlo je 70% takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.6.19 22:09

Místo vyhazování peněz za nesmysl si kup běžecký boty a jdi si třikrát týdně zaběhat. Vždycky se musím zasmát nad tím “snažíím”. Buď to děláš nebo ne. Koukni na cvičení s Jillian třicetidennní výzva. Půl hoďky denně si na to najdeš vždycky. ;)

• Citovat
  • Upravit
36504
16.6.19 22:20

Nežrat a hýbat se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.6.19 22:32

Podivej se, jestli v okoli nekdo neprovozuje Strollering aneb cviceni matek s kocarkama a detma v prirode, popr i dost materskych center ma v dopolednich hodinach cviceni pro mamy s pritomnosti/hlidanim deti…popr vecer frknout dite tatinkovi na hlidani a jit cvicit/behat/plavat…

• Citovat
  • Upravit
30315
16.6.19 22:33

Za mě jíst zdravě a hýbat se. Teď v létě je pohyb v pohodě. Sama jsem s malým dítětem (jedním) neměla s pohybem problém. Dítě do kočárku, psa a už jsem šli, většinou jsme měli dvě hodiny venku. Malej se vyspal, pes vylítal a já jsem měla chvíli klid, kdy jsem skoro nic nemusela. A nedávno jsem narazila na názor, že dokud tělo nebude mít dostatek živin, hubnout nebude, protože má strach, že zase bude bída. Takže momentálně se snažím hubnout tím, že jím 5 krát denně, vynechala jsem bílý cukr a omezila pšeničkou mouku. Přidala jsem na zelenině. Zatím pokroky velké nevidím, ale držím to chvíli (14 dní), ale každopádně mi není těžko a už se mi upravilo zažívání, takže to smysl má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
16.6.19 22:45

Mam stejnej problem jako ty, i vahu dokonce :lol: chodim na Heat 2-3× tydne posledni mesic u jsem zacala pravidelne jist. Zadny sladky, sladim jen kafe. Jim hodne salaty. Shodila jsem pul kila? Proste to dop*dele nejde :cert: denne nalitam x kilaku. Kazdopadne mam to obejdnany pres nekoho na Fb a jsem na to zvedava, mam nejakou 6tydenni kuru za 1500,– a kavova prichut. Snad myslime obe stejny vyrobek, muzu ti pak napsat a poreferovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.19 22:53

@Micaella22 to by bylo fajn kdyby jsi dala vědět jak to funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
17.6.19 06:13

@Katerina Pa mám půlročního prcka, kterej toho moc nenaspi a i tak se da cvičit, to že ne jsou výmluvy. A hubnutí je jen prijem x vydej. Upravit stravu a přidat pohyb. Peníze si usetri, žádné nápoje, pilulky atd nefungují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
17.6.19 07:54
@lachtanice86 píše:
@Katerina Pa mám půlročního prcka, kterej toho moc nenaspi a i tak se da cvičit, to že ne jsou výmluvy. A hubnutí je jen prijem x vydej. Upravit stravu a přidat pohyb. Peníze si usetri, žádné nápoje, pilulky atd nefungují

Tak to bych netvrdila tak konečně, mám 8mi měsíční a cvičit s ní fakt nemůžu jenom s kočárkem. Přes den nespí a ma už od narození separační úzkost :lol: takze že by na mě koukala jak cvičím to fakt nepřipadá v úvahu. Jsem ráda, že vůbec uklidím, vaření je mor když má svůj den neudělám nic… Každé dítě je jiné a že to jde u tebe neznamená, že to jde všude. Já mám štěstí, že jsem těch svých 17kg shodila díky tomu, že kolem ní pořád běhám a chodím často s kočárkem. Nicméně u někoho to dolů prostě nejde. Faktem je, že prostě když chce člověk zhubnout musí mít větší výdej než příjem a zároveň nečekat, že za 2 měsíce to má dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
17.6.19 08:13

Asi bych těm různým koktejlum, nápojů atd. v žádném případě neprikladala funkci prášku na hubnutí.
Objevila jsem však kalorické tabulky. Pro získání základní orientace o kalorické i výživové hodnotě jídla je to dobré.
Já, i když se snažím, tak nedám nikdy víc než 1 kg za měsíc. Ale už nejsem takový mládě jako vy, matky kojenců.
Udělejte si pokud možno pravidelný režim = pravidelné volno pro svůj sport, k tomu zvážit a zapsat jídlo do těch tabulek a ono se to rozhýbe. Můžete zjistit, že za den sníte tolik tuku a cukru, že hubnout nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
17.6.19 09:05

@Martha03 no tak já cvičím s ní, ona je spoko že jsem u ní a já mám dobrý pocit že cvicim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
17.6.19 09:22
@Katerina Pa píše:
Ahoj maminky nemáte někdo zkušenost s Black Latte? Mělo by to být něco jako káva na podporu hubnutí je to docela drahé tak by mě zajímalo jestli opravdu funguje. Před otehotnenim jsem měla 57 kg a teď půl roku po porodu mám 75 kg takže docela děs. Snažím se jist zdravě s prckem se moc sportovat nedá ale aspoň chodím na dlouhé procházky ale pokaždé když pár kg zhubnu tak za 2 týdny to mám zase zpět. Nemáte někdo zkušenost buď s Black Latte nebo něčím podobným? A rady že když se budu přežírat a sedět na zadku tak mi ani prášky nepomůžou prosím nepsat :palec:

Diskuzi jsem celou nečetla, ale já zhubla že 72 kg na 58 kg za měsíc mléčnou dietou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková