Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Taky by mě zajímalo máme ho mezi favority a chci ho objednat ale recenze taky nevím 😔
@Ajovka a kdy máte termín? Jako jedna známá ho na ale teprve chviličku, takže zatím si nestěžuje.. Trochu se bojím velikosti, nezdá se ti malý? My máme termín v září a mám trochu strach, aby se mi tam malá vešla prez zimu ![]()
@Janelee no já mám právě termín konec září/začátek října
a kdyz jsem viděla fotky a tak, tak mi přišel super, pak kdyz jsem ho viděla na živo, taky jsem si říkala, jestli to bude přes zimu v pohodě
u nás v okolí ho nemá nikdo, tak furt tápu
uvidime, třeba najdu jeste jinaci ![]()
@Ajovka já taky tak konec září cca 😂 no u nás jedna znána ale ta má mimčo teď… Na zimu už bude mít sporťák právě ale zas pan mě ujistoval že se mi to zdá vzhledově že jen menší asi jen o 3-4cm než ty hluboké, prý je jinak šitý.
Mám termín v říjnu a minulý týden jsme pro něj byli, zatím se mi zdá super, je velký prostorný, má velký koš a spoustu příslušenství, za ty peníze super ![]()
Taky se na nej divam, byli jsme se na nej divat i v obchode a vypadal super, mel i hodne vychytavek, ale taky shanim recenze od maminek, ktere ho pouzivaji. Na internetu k nemu nic moc neni. My mame termin az na prosinec tak mam s koupi jeste cas. Tak kdybyste nektera uz mela a pouzivala, dejte vedet prosim ![]()
Ahoj😊
Mám termín přesně konec října a kočárek jsem si koupila 😊 tak snad zimu poslouží jak má.
Přijde mi velký dostatečně, když jsme do něj doma dali věci, bylo ještě až až prostoru okolo…
Navíc za tu cenu je to fakt super výbava ❤️️
U nás ve městě jsem potkala zatím jen jeden a to minulý tyden.
Holky víte některá jestli je nekde vystaveny? Všude co jsem našla je jen na objednání a na prodejnách nee, chci ho napřed vidět na živo
![]()
@Anonymní píše:
Holky víte některá jestli je nekde vystaveny? Všude co jsem našla je jen na objednání a na prodejnách nee, chci ho napřed vidět na živo![]()
Ahojky, já už mám kočárek doma a kupovaly jsme ho v Hodoníně prodejna Tiva baby mají stránky i na fcb mají ho vystaveny na prodejně ale nevím, odkud jsi.
Ahoj my máme termín taky konec října tak jsem zvědavá kočárek už mám u tchýně a moc se na něj těšíme. U nás v Teplicích jsem ho snad ještě neviděla a tu barvu co mám já nemají ani v katalogu tak jsem z něj úplně nadšená. Nemám ráda když jdu a kolem mě přijde 5 maminek se stejným kočárkem
![]()
Maminky taky zvažuji koupi. Víte vnitřní rozměry kočárku. Děkuji za reakci.
@Messi1234 píše:
Mám termín v říjnu a minulý týden jsme pro něj byli, zatím se mi zdá super, je velký prostorný, má velký koš a spoustu příslušenství, za ty peníze super
Můžu poprosit o vnitřní rozměry kočárku délka, šířka. Děkuji za odpověď. ![]()
Ahoj, už máte někdo vyzkoušený kočárek a můžete napsat podrobnější recenzi? ![]()