Adopce - zkušenosti a názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16906
16.11.14 23:35

@ji.paja tak co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
17.11.14 18:09

@Izzz Ahoj zatím je klid. Odsouhlasili jsme ze malou chceme vidět a dozvědět se o ni vic. Tak čekáme az zavolají ze sociálky kdy si u nich dáme schůzku aby jsme se dozvěděli další informace… tak uvidíme stále přemýšlíme. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
17.11.14 18:18
@Gábin píše:
ale,svých rodičů se na to ptát nechci.........

proc te zajimaji biologicky rodice? za me radim vykasli se na to. Rodice nejsou ti co ze zplodi, ale ti co te vychovaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
17.11.14 18:21

Teta ma adoptovneho a vlastniho syna. a u nich je to otoceny flaka se a fetuje ten vlastni. Adoptobanej je vzornak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wiki čiki
17.11.14 18:31

Ahoj. já jsem taky adoptovaná :) je tu ještě nekdo další? zkoušeli jste hledat biologické rodiče? v kolika vám to aoptivní rodiče řekli? jak jste to snášeli? :) zajímá mě to ve svém okolí nikoho takového totiž nemám :)

• Citovat
  • Upravit
16906
17.11.14 20:35

@wiki čiki a jak to bylo u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wiki čiki
17.11.14 22:03

@Izzz já jsem se narodila normálně v porodnici v plzni. biologická matka mě nechtěla a už za týden si mě vyzvedli adoptivní rodiče :) asi v 6 letech me rekli jak to je a me to vubec nevadilo. brala jsem to jen jako dalsi zkusenost o svem zivote a nebrala na to zadny ohled..v puberte me to zacalo vice zajimat a vrtat hlavou. nikdy jsem ovsem sve rodice nehledala se svou rodinou sem spokojena a mame normalni vztah ktery se nijak nelisi od ostatnich ba naopak mi rodice jsou nejlepsi :) ja sice nebyla vzdy tou nejlepsi dcerou ale to už je vsechno pryc :) trosku by me mozna zajimalo jestli mam nejake sourozence.ty mi trosku chybi. ale patrat se mi zatim nechce.

• Citovat
  • Upravit
16906
18.11.14 08:53

@wiki čiki díky za odpověďi. A rodiče už další děti neadoptovali? Jsi jedináček? Pamatuješ si, jak ti bylo v tu chvíli, kdy ti řekli, že „nejsi jejich“? a jak ti to řekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wiki čiki
18.11.14 12:25

@Izzz jo možná si to pamatuju :) reagovala jsem asi tak jako kdyby mi mamka rekla ze mame celozrnej chleba :D ani to semnou nehlo :D ale potom v prvni tride jsem se tim zacala chlubit a nekteri si me dobirali ze jsem z decaku.to uz nebylo uplne prijemne ale zadny traumata z toho nemam :D jo prave ze jsem jedinacek..ono to pry neni jen tak si takto adoptovat dite.nasi museli projit letitym proverovanim a asi i soudem…

• Citovat
  • Upravit
16906
18.11.14 12:40

@wiki čiki já nevim, jak to vnímáš ty…já mám teda prý sestru, otec se podruhé oženil. Jako sestru jsem ji nikdy neuvedla, nebrala, brát nebudu a doufám, že ona se mě nepokusí vyhledat. Je o hodně mladší než já. Takže já vim, že žádný takový pouta jen přes jednoho z rodičů „neuznávám“, necejtim. Ale chápu, že ty asi jo. A rodiče ti neco řekli o bio rodičích…že bys mohla mít příbuzný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wiki čiki
18.11.14 13:00

@Izzz ¨já mám v papírech to, že byli zdraví. otec je asi Ital nebo co :D driv jsem si myslela ze sem cigna kvuli tomu ze jsem tmava. nasi jsou si jisti ze ne. o tom by zrejme museli vedet. ja vzdy rikala ze jsem rada ze jsem jedinacek ze se nemusim s nikym delit o prizen rodicu ale tet kdyz uz jsem dospela tak bych o sourozence mozna stala :) a kdybych patrala a dozvedela se ze moje mama je treba naka bordel mama :D asi by to pro me nebylo zadne zklamani. nemam k ni zadne vazby tak je mi to fuk. nezlobim se na ni ani v nejmensim. udelala to nejlepe jak mohla. prisla jsem ke skvelym lidem a jsem stastna. taky me mohla hodit do křoví že :D mladejj si me dobírá že jsem priplavala po Radbuze :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
16906
18.11.14 13:31

@wiki čiki krásně napsaný :palec: :palec: kéž by to měl náš syn jednou taky tak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wiki čiki
18.11.14 13:36

@Izzz chystáte se na adopci? já myslím že mě pomohlo to že jsem se to dozvěděla jako malé dítě. kdybych se to dozvěděla v 16ti je dost možné že bych to svým adopt. rodičum vyčítala a pod..:)

• Citovat
  • Upravit
wiki čiki
18.11.14 13:38

Jo a když sem byla malá tak chudák moje máma musela poslouchat že moje pravá máma je určitě DáDa Patrasová :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
16906
18.11.14 15:00

@wiki čiki naše adopce viz metřík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat