Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky prosím vy co jste vyhráli v Adventím kalendáři tady na emiminu už jste výhru dostali?
@Ver-Ab Já právě vyhrála balíček od Manufakturi a zatím jsem ho nedostala tak nevím jestli to už poslali nebo se to třeba ztratilo na poště. Psali že by to mělo přijít začátkem ledna ![]()
Ja vyhrala knizku, psali ze vyhry budou odesilat po Vanocich a prisla mi jeste pred nimi
Tak jim zkus napsat, co se deje ![]()
@tehulka001 tak to netuším, já vyhrála asi v půlce pros. A hned to přišlo, ale je to maličkè, tak to bylo v doporučeném psaní
@ThinkPositively Zkusím to snad se něco dozvím docela by mi mrzelo o výhru přijít byl to hezký balíček ![]()
@Ver-Ab Já až 24
ale už mi to přijde že je to delší doba tak už to přijít mohlo ![]()
@tehulka001 to už by opravdu mohlo dorazit. Gratuluju, mě šlo taky o kosmetiku…
@Ver-Ab Děkuju já spíš pokukovala po hračce ale kosmetika potěšila ![]()
@fifinkaa Byli to tady na emiminu každý den si odpovídala na otázky a mohla si vyhrát kosmetické balíčky od Manufakturi a hračky byla to vánoční hra
Ne, nedostala jsem ještě, tex. hračka - taky se mi to zdá už dlouho…
@mamoch Já jsem psala email a odepsali mi že jim některý balíčky dorazili do redakce tenhle týden tak počítám že do 14-ti dnů by sme to mohli mít doma ![]()
Dobrý den,
je to tak, do 14 dní balíčky dorazí. Moc se omlouváme za zpoždění, věřím, že dárky udělají radost i tak. ![]()
Monika