Agama vousatá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lucie v/d
19.4.13 18:44

Dobře, zkusime! Kazdopadne moc moc diky za rady a tipy. ještě ohledne toho zda koupit samičku ci ne… Ja bych rada, ale pritel se zdraha chce mit jistotu, ze jsme schopni se postarat alespoň o jednu agamu :D I když velikost terária se k tomuto kroku samozrejme nabízí(a urcite by to byla vetsi „zabava“). Ovšem jestli je to samecek nevime zcela jiste, takze otázka je jestli by se vetsi jedinec s mensim snesl…

• Citovat
  • Upravit
5617
19.4.13 19:59

Jojo já jsem čekala taky dlouho co se s párečku vyklube a nakonec to byly samičky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie v/d
23.4.13 12:55

Tak uz mame vysledky, v trusu nic nenasli, takze vse se zda byt v poradku.
Agama nam stale neji a nepije, zkousela jsem rosit, ale ani kapicky si neslizne.
Lezi ted nahore v terariu nad UVB lampou. Vypada dost unavene a stale si pospava. Nevypada, ze by nejak extremne hubnul, ale ted nejak nevim jak dlouho ho mam nechat v klidu. Nevim vubec jak dlouha doba je jeste ok a kdy uz bych si mela delat starosti…Nejaky napad? :think:

• Citovat
  • Upravit
Dančuulkaa
6.5.13 20:02

Agamka nejí a má křeče

Hezký večer, prosím o radu, máme 2 agamky tak 3 roky staré, ta jedna od pátka nehce jíst, nepije a dnes odpoledne začala mít křeče. Bydlíme na vesnici a tady veterinář ani není, projíždím diskuze a rady na internetu, ale vůbec nevím co s ní. Ve snůšce být nemůže. Prosím poraďte, předem moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
pepin43
27.5.13 16:48

zoufalství

Dobrý den ste moje poslední šance mam 4 ročního samečka a nevím si snim rady je obrosky a furt roste ma 110 cm od posledního změření když se natahne je přes pulku terarka a žere min. 20 obrovskych cvrčku deně prosím rady neda se to zvladnou uvažuji o prodani ale pochybuji že takovou vobludu někdo bude chtít v tom příbadě nastane usmrcení :(((((( :nevim: :,( :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
13770
27.5.13 17:13
@pepin43 píše:
Dobrý den ste moje poslední šance mam 4 ročního samečka a nevím si snim rady je obrosky a furt roste ma 110 cm od posledního změření když se natahne je přes pulku terarka a žere min. 20 obrovskych cvrčku deně prosím rady neda se to zvladnou uvažuji o prodani ale pochybuji že takovou vobludu někdo bude chtít v tom příbadě nastane usmrcení :(((((( :nevim: :,( :,( :,( :,(

A proč mu dáváš tolik cvrčku? v tomhle věku by měl už jíst spíš rostlinnou stravu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
27.5.13 17:15

Jo a ten náš je taky přes půlku teraria a nijak to nevadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pepin43
27.5.13 18:22

No ale ten naš když mu nic nedam tak je vychtrlej jak furt roste

• Citovat
  • Upravit
5215
27.5.13 18:31

V létě dej klidně trávu, pampelišky, saláty, okurka mrkev nepotřebuje denně cvrčky a tolik už vůbec ne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pepin43
29.5.13 18:55
@lecka píše:
V létě dej klidně trávu, pampelišky, saláty, okurka mrkev nepotřebuje denně cvrčky a tolik už vůbec ne 8o

ty se do toho nemotej

• Citovat
  • Upravit
5215
29.5.13 19:20
@pepin43 píše:
ty se do toho nemotej

Co sem ti sakra udělala?! Psala jsi že máš problém normálně jsem odpověděla takže tenhle ton si laskavě nech nech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
30.5.13 12:50

Pokud zvíře nezvládáte, doporučím dát inzerát na nějaké teraristické stránky, nebo nejlépe na Ifauna.cz je tam spoustu chovatelů, určitě se najde někdo kdo se zvířete ujme… Je dobré přidat i fotografii zvířete. Ale určitě ho nezabíjejte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pepin43
30.5.13 17:18
@lecka píše:
Co sem ti sakra udělala?! Psala jsi že máš problém normálně jsem odpověděla takže tenhle ton si laskavě nech nech!

prostě mě nezajmaš tak se sem nemotej

• Citovat
  • Upravit
5215
30.5.13 18:19

Když chceš psát do veřejných diskuzí tak prostě musíš počítat že ti lidi budou odpovídat!
Pokud máš něco proti mně tak mně ignoruj a naschle :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
30.5.13 18:49

Holky dotaz jak dlho je agama březí? Mám pocit, že tá naša má v bříšku vaja. Naprcaná je zhruba 2 týždne.
Odpovedať može kdokoľvek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný