Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jojo já jsem čekala taky dlouho co se s párečku vyklube a nakonec to byly samičky. ![]()
Tak uz mame vysledky, v trusu nic nenasli, takze vse se zda byt v poradku.
Agama nam stale neji a nepije, zkousela jsem rosit, ale ani kapicky si neslizne.
Lezi ted nahore v terariu nad UVB lampou. Vypada dost unavene a stale si pospava. Nevypada, ze by nejak extremne hubnul, ale ted nejak nevim jak dlouho ho mam nechat v klidu. Nevim vubec jak dlouha doba je jeste ok a kdy uz bych si mela delat starosti…Nejaky napad? ![]()
Hezký večer, prosím o radu, máme 2 agamky tak 3 roky staré, ta jedna od pátka nehce jíst, nepije a dnes odpoledne začala mít křeče. Bydlíme na vesnici a tady veterinář ani není, projíždím diskuze a rady na internetu, ale vůbec nevím co s ní. Ve snůšce být nemůže. Prosím poraďte, předem moc děkuji.
Dobrý den ste moje poslední šance mam 4 ročního samečka a nevím si snim rady je obrosky a furt roste ma 110 cm od posledního změření když se natahne je přes pulku terarka a žere min. 20 obrovskych cvrčku deně prosím rady neda se to zvladnou uvažuji o prodani ale pochybuji že takovou vobludu někdo bude chtít v tom příbadě nastane usmrcení
![]()
@pepin43 píše:
Dobrý den ste moje poslední šance mam 4 ročního samečka a nevím si snim rady je obrosky a furt roste ma 110 cm od posledního změření když se natahne je přes pulku terarka a žere min. 20 obrovskych cvrčku deně prosím rady neda se to zvladnou uvažuji o prodani ale pochybuji že takovou vobludu někdo bude chtít v tom příbadě nastane usmrcení![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A proč mu dáváš tolik cvrčku? v tomhle věku by měl už jíst spíš rostlinnou stravu ne?
No ale ten naš když mu nic nedam tak je vychtrlej jak furt roste
V létě dej klidně trávu, pampelišky, saláty, okurka mrkev nepotřebuje denně cvrčky a tolik už vůbec ne ![]()
@lecka píše:
V létě dej klidně trávu, pampelišky, saláty, okurka mrkev nepotřebuje denně cvrčky a tolik už vůbec ne
ty se do toho nemotej
@pepin43 píše:
ty se do toho nemotej
Co sem ti sakra udělala?! Psala jsi že máš problém normálně jsem odpověděla takže tenhle ton si laskavě nech nech!
Pokud zvíře nezvládáte, doporučím dát inzerát na nějaké teraristické stránky, nebo nejlépe na Ifauna.cz je tam spoustu chovatelů, určitě se najde někdo kdo se zvířete ujme… Je dobré přidat i fotografii zvířete. Ale určitě ho nezabíjejte!!!
@lecka píše:
Co sem ti sakra udělala?! Psala jsi že máš problém normálně jsem odpověděla takže tenhle ton si laskavě nech nech!
prostě mě nezajmaš tak se sem nemotej
Když chceš psát do veřejných diskuzí tak prostě musíš počítat že ti lidi budou odpovídat!
Pokud máš něco proti mně tak mně ignoruj a naschle ![]()
Holky dotaz jak dlho je agama březí? Mám pocit, že tá naša má v bříšku vaja. Naprcaná je zhruba 2 týždne.
Odpovedať može kdokoľvek ![]()
Dobře, zkusime! Kazdopadne moc moc diky za rady a tipy. ještě ohledne toho zda koupit samičku ci ne… Ja bych rada, ale pritel se zdraha chce mit jistotu, ze jsme schopni se postarat alespoň o jednu agamu
I když velikost terária se k tomuto kroku samozrejme nabízí(a urcite by to byla vetsi „zabava“). Ovšem jestli je to samecek nevime zcela jiste, takze otázka je jestli by se vetsi jedinec s mensim snesl…