Agama vousatá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.7.15 19:48
@Kamikadze píše:
Staci zavolat, napsat, urcite poradi:-)

Určitě zavolam, děkuji moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
14.7.15 19:49

A nebo pak hledej primo stranky o agamach.

• Citovat
  • Upravit
14.7.15 19:51

@Kamikadze ja vím :) :) však tak to bylo mysleno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
22.8.15 04:47

Nepročítala jsem celou diskuzi, je dlouhá. Tak snad se nebudu opakovat s dotazem.
Máme agamu a zakoupili jsme box na cvrčky.
http://www.spokojenypes.cz/…ox-na-cvrcky?…
Podobný jako v odkazu.
Cvrčci v přepravních krabičkách vydrží bez problémů. Když se přendají do tohoto boxu, tak za cca 12 hodin všichni zemřou. A jsou to z té samé várky, kdy ti co jsou v zakoupěné krabičce jsou čilý.
Kde je problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
22.8.15 05:34

@lasička1 Problém může být v tom, pokud tam nemáte dírky v tom boxu, že mají nedostatek čerstvého vzduchu a zapařují se tam. Mě se to stávalo taky. Myslím, že jediné řešení je nechat jen základ boxu (tu nádobu) a víko přetáhnout něčím co neprokoušou a zároveň to bude prodyšný, aby se jim v boxu neudržovala vlhkost z potravy a tak. Předpokládám, že jste jim tam určitě dali kousek nějaké trávy nebo ovoce, aby nepochcípali a spolu s nedostatečným větráním se stalo, že začali chcípat. Chovala jsem agamy tři roky, dokonce jsem odchovala cca 50 malých agamek, tak už vím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
22.8.15 06:11

Mam dotaz: jak chytate uprchle cvrcky? :think: aneb kdyz agame utece vecere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
22.8.15 06:54

Maximálně nastražit v místnosti kde uprchli salát nebo něco přímo crčkům na zub, ale chytají se dost špatně, já jsem je většinou našla po nějaké době někde uschlý…Nebo ještě mě napadly přímo pasti na cvrčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
22.8.15 14:39

Blbě, cvrkal nám jeden snad půl roku pod lednicí, myslela jsem, že zešílím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31618
22.8.15 18:45
@lasička1 píše:
Nepročítala jsem celou diskuzi, je dlouhá. Tak snad se nebudu opakovat s dotazem.
Máme agamu a zakoupili jsme box na cvrčky.
http://www.spokojenypes.cz/…ox-na-cvrcky?…
Podobný jako v odkazu.
Cvrčci v přepravních krabičkách vydrží bez problémů. Když se přendají do tohoto boxu, tak za cca 12 hodin všichni zemřou. A jsou to z té samé várky, kdy ti co jsou v zakoupěné krabičce jsou čilý.
Kde je problém?
Čím je v tom boxu krmíte? A mají tam po čem lézt? Případně ten box něčím vydezinfikujte (stačí Domestos), pořádně vyvětrejte a hlavně nenechávat na sluníčku - klidně v úplně tmě naopak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
22.8.15 22:49

Díky moc, @Lucisek87 @mammy jojo, přesně tak to pak vypadá = koncert pod lednicí, gaučem, serenády celý večer. A pak volně nacházet uhynulá tělíčka :( Na ty pasti se podívám, je to fakt děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.9.15 20:12

Pomoc

Dobrý den potřebuji pomoc. Moje agama je asi 3 týdny po svleku a na jednou ji zčernala špička ocásku a pomalu odpadala. Jenže když jí odpadl tak jí ocásek černá dál a dál potřebuji pomoc nevím co dělat předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.9.15 20:24

Ocásek

Ahoj potřebuji pomoc. Agama se svlékala asi před 3 týdny a tet ji najednou zčernala špička ocásku. Myslela jsem si že ji jen tak odpadne ale připadá mi že jo černá dál a dál bojím se o ní a potřebuji radu prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
27.9.15 20:26

Jeďte na veterinu, může mít špatně svlečený ocásek a ta stará kůže ho jakoby přiškrtí. Jako první pomoc zkuste agamku vykoupat, ve vodě se nesvléknutá kůže lépe pozná, protože zbělá a občas ta koupel pomůže i aby se kůže svlékla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.9.15 20:40

Dobře zkusím ji vykoupat. A jakou má mít voda teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
27.9.15 21:21

Teplá, ne horká!!! Ale nenechávejte ji ve vodě dlouho, jak voda chladne, chladne i agamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný