Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kamikadze píše:
Staci zavolat, napsat, urcite poradi:-)
Určitě zavolam, děkuji moc:)
Nepročítala jsem celou diskuzi, je dlouhá. Tak snad se nebudu opakovat s dotazem.
Máme agamu a zakoupili jsme box na cvrčky.
http://www.spokojenypes.cz/…ox-na-cvrcky?…
Podobný jako v odkazu.
Cvrčci v přepravních krabičkách vydrží bez problémů. Když se přendají do tohoto boxu, tak za cca 12 hodin všichni zemřou. A jsou to z té samé várky, kdy ti co jsou v zakoupěné krabičce jsou čilý.
Kde je problém?
@lasička1 Problém může být v tom, pokud tam nemáte dírky v tom boxu, že mají nedostatek čerstvého vzduchu a zapařují se tam. Mě se to stávalo taky. Myslím, že jediné řešení je nechat jen základ boxu (tu nádobu) a víko přetáhnout něčím co neprokoušou a zároveň to bude prodyšný, aby se jim v boxu neudržovala vlhkost z potravy a tak. Předpokládám, že jste jim tam určitě dali kousek nějaké trávy nebo ovoce, aby nepochcípali a spolu s nedostatečným větráním se stalo, že začali chcípat. Chovala jsem agamy tři roky, dokonce jsem odchovala cca 50 malých agamek, tak už vím. ![]()
Mam dotaz: jak chytate uprchle cvrcky?
aneb kdyz agame utece vecere.
Maximálně nastražit v místnosti kde uprchli salát nebo něco přímo crčkům na zub, ale chytají se dost špatně, já jsem je většinou našla po nějaké době někde uschlý…Nebo ještě mě napadly přímo pasti na cvrčky.
Blbě, cvrkal nám jeden snad půl roku pod lednicí, myslela jsem, že zešílím.
@lasička1 píše:Čím je v tom boxu krmíte? A mají tam po čem lézt? Případně ten box něčím vydezinfikujte (stačí Domestos), pořádně vyvětrejte a hlavně nenechávat na sluníčku - klidně v úplně tmě naopak.
Nepročítala jsem celou diskuzi, je dlouhá. Tak snad se nebudu opakovat s dotazem.
Máme agamu a zakoupili jsme box na cvrčky.
http://www.spokojenypes.cz/…ox-na-cvrcky?…
Podobný jako v odkazu.
Cvrčci v přepravních krabičkách vydrží bez problémů. Když se přendají do tohoto boxu, tak za cca 12 hodin všichni zemřou. A jsou to z té samé várky, kdy ti co jsou v zakoupěné krabičce jsou čilý.
Kde je problém?
Díky moc, @Lucisek87 @mammy jojo, přesně tak to pak vypadá = koncert pod lednicí, gaučem, serenády celý večer. A pak volně nacházet uhynulá tělíčka
Na ty pasti se podívám, je to fakt děs.
Dobrý den potřebuji pomoc. Moje agama je asi 3 týdny po svleku a na jednou ji zčernala špička ocásku a pomalu odpadala. Jenže když jí odpadl tak jí ocásek černá dál a dál potřebuji pomoc nevím co dělat předem děkuji za odpověď.
Ahoj potřebuji pomoc. Agama se svlékala asi před 3 týdny a tet ji najednou zčernala špička ocásku. Myslela jsem si že ji jen tak odpadne ale připadá mi že jo černá dál a dál bojím se o ní a potřebuji radu prosím
Jeďte na veterinu, může mít špatně svlečený ocásek a ta stará kůže ho jakoby přiškrtí. Jako první pomoc zkuste agamku vykoupat, ve vodě se nesvléknutá kůže lépe pozná, protože zbělá a občas ta koupel pomůže i aby se kůže svlékla.
Teplá, ne horká!!! Ale nenechávejte ji ve vodě dlouho, jak voda chladne, chladne i agamka.