Agama vousatá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.7.19 09:53

Dotaz

Dobry den, mam dotaz..
Mam 2,5 roku stareho samecka.
Asi pred 2 mesici se mu udelali na zadnich packach pupinky/bolaky (nevim jak to nazvat)
Myslela jsem, ze to zmizi, ale ma to tam stale.
Zkousela jsem neco hledat na internetu, ale nemohla jsem najit nic podobneho.
Nemate s tim nekdo nejakou zkusenost?
Dekuji za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
30.7.19 09:58

@deylovalucie zkus se zeptat nekoho spis na iFauna.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31614
30.7.19 10:51

@deylovalucie nejsou to akorát femorální póry? U samců jsou výraznější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.9.19 10:45

Dobrý den prosím o pomoc.Syn má agamu vousatou staří cca 5 let. Dostal jí asi před dvě roky od tety, která se o ní kvuli své nemoci nemohla starat. Včera dopoledne když byl syn ve škole si agama jako vždy když chtěla jít ven zaklepala na okno terária, tak jsem šla a vytáhl jí ven. Jelikož jsem měla doma nějakou práci tak jsem na ní zapoměla, že je venku.Cca po dvou hodinách jsem si vzpoměla a chtěla jí jít schovat, ale agamu jsem nenašla. Prohledali jsme s manželem celý byt. Všechen nábytek odsunuli prohledali i skrýše kam se běžně schovávala a nic. Mužete někdo poradit jak jí najít? Vyleze až bude mít hlad? Samozřejmě od syny jsme si to slízla na plné čáře. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.20 00:29

Potřebuji poradit

Moje agama už nejí ani nepije cca 1 měsíc
A když si večer lehne na horní poličku tak už nesleze dolů (klidně tam je furt jedině jak se dostane dolů že ji tam dám) na vyhřívací kámen ani nejde pod světlo co stín mám dělat poradí mi někdo prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
1.4.20 00:43

Důležitá informace - Jak dlouho ji mas? Kolik ji je? Kolik má stupňů v teráriu? čím ji krmíš a svítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný