Agama vousatá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
27.9.15 21:27

Dobře děkuji moc na radu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.9.15 21:55

Mám ještě jeden dotaz. Kolik ji můžu napustit vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
28.9.15 11:24

Dobrý den ještě se chci zeptat. Všichni tu píší že jejich agami jsou přátelské a mazlivé ale moje agamka mi z ruky často utíká a připadá mi že ke mě nechce můžu tohle nějak změnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31618
28.9.15 12:54
@lululala píše:
Dobrý den ještě se chci zeptat. Všichni tu píší že jejich agami jsou přátelské a mazlivé ale moje agamka mi z ruky často utíká a připadá mi že ke mě nechce můžu tohle nějak změnit?

Agamy nejsou mazlivé, člověka mohou vnímat maximálně jako zábavnostní prvek a ty klidnější budou sedět na klíně, ale jinak naprosto normální, že utíká - je zvědavá a akční.

Co se týče ocásku - šlo by dát fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31618
28.9.15 12:55
@lululala píše:
Mám ještě jeden dotaz. Kolik ji můžu napustit vody?

Vody pochopitelně trochu, tak aby se neutopila, úplně malinko. Ale hoď sem nejdřív detailnější fotku ocásku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
29.9.15 17:21

Teda moje agamky taky nebyly nikdy mazlivé, moji blízkost vítaly jen když jsem nesla něco k snědku, jinak radši běhaly po bytě než by byly u mě, sameček se mnou občas koukal na televizi, u toho vydržel na klíně a v klidu. A ještě když jsme chodili ven, seděla každá agama na jednom rameni a nehnuly se ode mě, jen zvědavě sledovaly :lol: ale podle mě jsou to terarijní zvířata co přítomnost člověka spíš tolerují než že by z ní byly nadšené. Chceš se mazlit, kup si psa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.9.15 19:12

Ocas

Tak tady to je doufám že je to vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.9.15 19:13

A jen chci dodat že si ten ocas furt žužlá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31618
30.9.15 01:07
@lululala píše:
A jen chci dodat že si ten ocas furt žužlá

Tam podle mě bude trochu jiný problém než ta kůže, příjde mi to jak plíseň nebo nějaké paraziti nebo právě, pokud si ho žužlá kvůli např. svědění apod., tak si to odpadávání tím způsobuje sám. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
30.9.15 08:31

Souhlasím, tohle nevypadá na přiškrcení kůží. Jak už jsem říkala, jeďte na veterinu, agamku vezměte pod bundu nebo pod mikinu ať vám cestou neprochladne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.9.15 15:21

Dobře dnes jedeme se psem na očkování tak ji vezmeme sebou Kdyžtak potom napíšu co s tím je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
30.9.15 17:26

No tak jsme byli na veterině v Jaroměři a odtamtud nás posílají do Hronova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
30.9.15 20:02

No jo, ne každá veterina si poradí s plazy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31618
30.9.15 20:20
@Suzana28 píše:
No jo, ne každá veterina si poradí s plazy :zed:

Ale přeci jenom je asi leší, když to přiznají a pošlou jinam než když se to budou snažit napravit a zvíře zničí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
30.9.15 20:25

@Nimie to máš pravdu, jen musí být dost naprd jezdit se psem k jednomu veterináři a s agamkou k jinému :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný