Jméno Lili, Lily nebo Lilly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
23.5.17 18:26

Nemá dceru Lily Rose Johny Deep :mrgreen:? Líbí se mi, ale nedala bych - připadala bych si divně. Na druhou stranu Miu Rosu má mladá Geislerka, takže - proč ne :nevim:

Příspěvek upraven 23.05.17 v 18:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.17 18:27
@Dadulinek píše:
Ahoj Maminky :kytka: ,
chtěla jsem se zeptat zda mi na matrice uznají jméno Lili, nebo mám raději dát Lily, Lilly, V kalendáři je jen Liliana ale chci se ujistit jestli bych mohla napsat Lili s mekkym a s jednim(L) :nevim: :nevim: předem děkuji za odpověd:)) :mavam:

Radši bych dala Lily lépe to vypadá anebo českou verzi Lilie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.17 18:43

Lily Rose je povedene, ale zni to na muj vkus az moc sladce a jako klise. Jako dite nejake celebrity. Jinak mne se nejvice libi verze Lily ze vsech zminovanych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
23.5.17 19:09
@Terez84 píše:
Ahoj vsem, nedala jste nektera nakonec to jmeno Lily Rose? Moc se mi libi..mi jsme zatim rozhodnuti pro Lily, ale to se jeste muze zmenit.. :)

Myslíš pro fenku? S timto jménem si představím fenku např. Vymarskeho ohare, prostě vysoké štíhlé plemeno. Pro dítě na muj vkus trapné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
23.5.17 19:09

J. Depp má dceru Lily-Rose. Tohle jméno bych nedala. Nejenže se mi do našich končin nelíbí, ale navíc by to mohlo vypadat, jako když ho napodobujete :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.17 19:11

Mně se líbí. Klidně bych ho dala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
23.5.17 21:55

Co třeba Liliana, která je v kalendáři a ač je to nic moc jméno, tak je to asi menší zlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze