Jméno Lili, Lily nebo Lilly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1582
26.3.15 16:47
@Dadulinek píše:
Ahoj Maminky :kytka: ,
chtěla jsem se zeptat zda mi na matrice uznají jméno Lili, nebo mám raději dát Lily, Lilly, V kalendáři je jen Liliana ale chci se ujistit jestli bych mohla napsat Lili s mekkym a s jednim(L) :nevim: :nevim: předem děkuji za odpověd:)) :mavam:

Jak jsi se nakonec rozhodla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.15 21:52

ahojik Lidicky.. ;-)

Mám dcerusku jmenem Liliana, myslím si ze to je krásné jméno pro holčičku.. Říkáme jí Lili s mekkym..nikdy sém to ani nezkoumala.
:) rikame jí Lilo, Lilko, Lianko.,Lilu, Lila.
A myslím si ze je jedno jestli je Liliana nebo Lilian.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
6.6.15 23:35

Lili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
7.6.15 06:08

My mame lilien a rikame ji lilinko, lilco, ale hlavne lili. Jen se mi libi vic lily ale az se bude asi podepisovat tak ji naucime jen lili at v tom nema bordel :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.15 07:32

obnoveni diskuse

Ahoj. myslite ze jmeno Liliana je moc dlouhe k peti slabicnemu prijmeni? Napr Liliana Pelikanova? (nechci prpzrazovat prijmeni)

• Citovat
  • Upravit
3861
7.6.15 07:47

Tak zrovna já jsem Pelikánová :-D :-D mi budeme mít Lindu a budu jí říkat Lily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
7.6.15 07:59

Znám i delší, spíš mě občas rvou uši různé hrůzné kombinace, takže pokud sedí k příjmení, tak bych to neřešila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
7.6.15 08:07

Tak delsi uz si neumim moc predstavit :-D ale takovehle mi nevadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.15 08:11

Ja prave znam Katerinu Pelikanovou a stezovala si, ze napr ve skole nez se podepsala tak na ni vsichni cekali :-D protp jsem to pouzila.ale u holky to asi vazne je lepsi nez kdyz ma louhe kluk

• Citovat
  • Upravit
3861
7.6.15 08:14

Mě se líbila Viktorie, ale Viktorie Pelikánová je právě příliš dlouhé a tak to bude Linda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.6.15 08:32

Vím, že je to jen příklad, ale Liliana Pelikánová mi hezky nezní. Musí se to hodit k vašemu příjmení. Ale délka je v pohodě. U nás to holky mají podobné s tou délkou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
8.6.15 13:43
@Anonymní píše:
Ahoj. myslite ze jmeno Liliana je moc dlouhe k peti slabicnemu prijmeni? Napr Liliana Pelikanova? (nechci prpzrazovat prijmeni)

Lilianka je krásná a délka mi nevadí. :kytka: Mě se líbí ještě jméno Lila. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.15 13:45

@Flenka to je taky hezke, ale myslim si, ze Liliana ma mnoho podob, pro miminko, pro slecnu, pro damu i pro starenku, Lila je takove tvrde a stejne by se ji rikalo Lili :D

• Citovat
  • Upravit
Flenka
8.6.15 13:48
@Anonymní píše:
@Flenka to je taky hezke, ale myslim si, ze Liliana ma mnoho podob, pro miminko, pro slecnu, pro damu i pro starenku, Lila je takove tvrde a stejne by se ji rikalo Lili :D

Já obecně také faním spíše delším jménům, zkracovat se dá vždy ;), ale u té mi to tolik neva :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
11565
8.6.15 14:19

@Flenka Lila je barva, ne jméno. Kamarádka Lilu má (je teda Lilla, Lila neprošlo na matrice - kvůli Knappové museli přidat L) a holčička to nenávidí, chce, aby se jí říkalo LILY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze