Jméno Lili, Lily nebo Lilly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5826
3.2.15 18:09
@Nicol-8 píše:
Ale já se ptala na neo uplne jiného. Tobě se nelíbí Lilly, mě zase Věra, proste tohle jmeno bych dceři nedala.
:mrgreen: Mě se nelíbí ani jedno a tou Ann už to rozhodně nezachráníš. ;) Ale vaše věc :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
2.3.15 18:37

Tak jsme dnes byli na matrice sepsat papír ohledně jména a otcovství a Lilly Ann nám nepovolili…
Takže malá bude Lilien…ale stejně co se týče oslovení, pořád to bude Lili, Lilinka atd :)
Tak jen pro info všem, co by chtěli dát Lilly Ann…prý to prostě nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
2.3.15 18:44

@Nicol-8 A jaký důvod vám řekli? Asi očekávali obálku… :roll: Každopádně Lilien je praktičtější. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
2.3.15 18:57

To mě překvapuje a vadila jim Lilly nebo Ann? Předpokládám, že Lilly, když toto jste změnili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
2.3.15 19:00

Lilly se dát může. Ale to Ann k tomu nejde dát :think: no tak obálku jim fakt dávat nebudu :lol: stejně to bude Lily, Lilinka :) jen jsme to prostě museli malinko upravit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
2.3.15 19:01

@Nicol-8 To je zvláštní, 2 jména se dávat mohou. Takže jestli tomu dobře rozumím nejde Ann, šla by Anna nebo Anne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
2.3.15 19:02

@Nicol-8 To je mi divný, několik dívek jménem Ann v Česku už máme. Ale jinak Lilien taky jde - i když já bych asi dala konzervativně Lilianu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
2.3.15 19:04
@AndilekOli píše:
@Nicol-8 To je zvláštní, 2 jména se dávat mohou. Takže jestli tomu dobře rozumím nejde Ann, šla by Anna nebo Anne?

Jj ta Anna myslim, že by šla řikala paní na matrice. Ale Lilly Anna už se mi zase moc nelíbilo :? jde dát i jen tu Lilly, ale zase tak jí sice budeme říkat, ale oficiální na doklady atd, mi přišlo lepší to Lilien :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
2.3.15 19:06

@Nicol-8 Lilien je hezké :palec: My máme pro holčičku připravenou právě Annu, ale zatím se nám rodí samí kluci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
2.3.15 19:07
@Slečna Ferka píše:
@Nicol-8 To je mi divný, několik dívek jménem Ann v Česku už máme. Ale jinak Lilien taky jde - i když já bych asi dala konzervativně Lilianu ;)

Jj Lilliana taky jde..ale to se mi právě už moc nelíbílo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
2.3.15 19:09

S prominutim ale samotné jméno Lilly je hrozné…já byt dospela ajmenovat se tak…tak de obesim :mrgreen: to radši tu Lilien :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9452
2.3.15 19:11

@Nicol-8 Lilien je krasne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
2.3.15 19:24

@Bebuu no právě jako oficiální mi to přišlo moc domácké a hovorové…Lily jí říkat budeme, ale Lilien je lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
2.3.15 19:24
@jednažena píše:
@Nicol-8 Lilien je krasne. :palec:

Děkujeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.15 12:21

@Nicol-8 Tak to je divný. V místě našeho bydliště je cca 3letá holčička Lilly Ann :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze