Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky děkuji za odpovědi asi většina z vás máte pravdu..:) Stařenka Lil(l)y/i to by asi neslo tak to bude nejspíše Liliana
. Ještě jednou děkuji a krásný den:))
Lili vypadá opravdu jak hrubka, když už, tak Lily
Dvě „l“ jsou zbytečná, podle mě.
Bala jsem se trochu toho, jak to kdo bude psat, ale kdyz reknu Lili tak to vsichni automaticky takto pisou a nikdo se nepta, takze to funguje. Testovala jsem to i na zenskejch 50-60, jestli by jim nevadilo Lili a rikaly, ze ne. Takze jsme tim padem Lilianu nedali.
Teď jen doufat, že Lili nebude vážit metrák a nebude to vyznavačka heavy metalu například
![]()
Markytkaaa píše:
Teď jen doufat, že Lili nebude vážit metrák a nebude to vyznavačka heavy metalu například![]()
My máme taky Lilinku (z Lilien) a ať si klidně váží kolik chce, poslouchá co chce a je klidně i tou řeznicí
Proč by nemohla? Kdo zná paní disidentku Petrušku Šustrovou, už se nediví ničemu ![]()
Markytkaaa píše:
Teď jen doufat, že Lili nebude vážit metrák a nebude to vyznavačka heavy metalu například![]()
Zdeňka K. píše:Markytkaaa píše:My máme taky Lilinku (z Lilien) a ať si klidně váží kolik chce, poslouchá co chce a je klidně i tou řeznicí
Proč by nemohla? Kdo zná paní disidentku Petrušku Šustrovou, už se nediví ničemu
Ano, znám a souhlasím ![]()
Ahoj, celou diskuzi jsem nečetla, ale před 2 měsíci jsem měla v porodnici na pokoji maminu a ta měla LILI, takže ji určitě můžete dát i vy…
Ale já bych dala LILIANU…taky jsem o ni přemýšlela, ale k mému příjmení by to byla tragédie… ![]()
Kamarádka má Lilianu a je to moc hezké. S dvěma L bych jméno nedávala, pak by musela každému říkat, jak se to píše, to je dost otravné.
Ahoj
já se jmenuju Lili .. fakt
a svátek slavím na Lilianu 25.2.
My máme Lili. Je to bez problémů, normálně uznávané jméno:-) ![]()
Dadulinek píše:
Ahoj maminky děkuji za odpovědi asi většina z vás máte pravdu..:) Stařenka Lil(l)y/i to by asi neslo tak to bude nejspíše Liliana![]()
. Ještě jednou děkuji a krásný den:))
Ahoj, my teprve vybíráme jméno pro naší první holčičku. Také se mi moc líbila Lily, ale z toho samého důvodu jsme ji raději do naší top 4 upravili jako Lilien. Pokud nakonec vybereme tohle jméno (je to momentálně náš favorit
), tak jí stejně asi nikdo neřekne jinak než Lili a oficiální verzi Lilien si může nechat na to stáří ![]()