Jméno Lili, Lily nebo Lilly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
29.4.11 11:26

My máme Lindu a říkáme jí Lili, Lilinko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
1.5.11 18:08

Ahoj maminky děkuji za odpovědi asi většina z vás máte pravdu..:) Stařenka Lil(l)y/i to by asi neslo tak to bude nejspíše Liliana :dance: :srdce:. Ještě jednou děkuji a krásný den:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraMatuskova
1.5.11 18:56

Lili vypadá opravdu jak hrubka, když už, tak Lily :) Dvě „l“ jsou zbytečná, podle mě.

• Citovat
  • Upravit
ajanaj
12.8.11 20:55

Ahoj, my mame Lili a matrika to uznava automaticky:-)

• Citovat
  • Upravit
ajanaj
12.8.11 21:03

Bala jsem se trochu toho, jak to kdo bude psat, ale kdyz reknu Lili tak to vsichni automaticky takto pisou a nikdo se nepta, takze to funguje. Testovala jsem to i na zenskejch 50-60, jestli by jim nevadilo Lili a rikaly, ze ne. Takze jsme tim padem Lilianu nedali.

• Citovat
  • Upravit
10933
12.8.11 22:58

Teď jen doufat, že Lili nebude vážit metrák a nebude to vyznavačka heavy metalu například :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeňka K.
30.12.11 14:22
Markytkaaa píše:
Teď jen doufat, že Lili nebude vážit metrák a nebude to vyznavačka heavy metalu například :mrgreen: :lol:

My máme taky Lilinku (z Lilien) a ať si klidně váží kolik chce, poslouchá co chce a je klidně i tou řeznicí :mrgreen: Proč by nemohla? Kdo zná paní disidentku Petrušku Šustrovou, už se nediví ničemu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1495
30.12.11 14:23
markyt :dance:
Markytkaaa píše:
Teď jen doufat, že Lili nebude vážit metrák a nebude to vyznavačka heavy metalu například :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
30.12.11 14:25

Nejvíce se mi líbí Lily, popř. Lilly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
30.12.11 14:26
Zdeňka K. píše:
Markytkaaa píše:
My máme taky Lilinku (z Lilien) a ať si klidně váží kolik chce, poslouchá co chce a je klidně i tou řeznicí :mrgreen: Proč by nemohla? Kdo zná paní disidentku Petrušku Šustrovou, už se nediví ničemu :mrgreen:

Ano, znám a souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.12.11 16:47

Ahoj, celou diskuzi jsem nečetla, ale před 2 měsíci jsem měla v porodnici na pokoji maminu a ta měla LILI, takže ji určitě můžete dát i vy… :mrgreen: Ale já bych dala LILIANU…taky jsem o ni přemýšlela, ale k mému příjmení by to byla tragédie… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
30.12.11 17:42

Kamarádka má Lilianu a je to moc hezké. S dvěma L bych jméno nedávala, pak by musela každému říkat, jak se to píše, to je dost otravné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leo.mistic
3.1.12 18:47

;)

Ahoj :) já se jmenuju Lili .. fakt :D a svátek slavím na Lilianu 25.2.

• Citovat
  • Upravit
ajanaj
3.1.12 20:59

My máme Lili. Je to bez problémů, normálně uznávané jméno:-) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
gona
4.1.12 11:08
Dadulinek píše:
Ahoj maminky děkuji za odpovědi asi většina z vás máte pravdu..:) Stařenka Lil(l)y/i to by asi neslo tak to bude nejspíše Liliana :dance: :srdce:. Ještě jednou děkuji a krásný den:))

Ahoj, my teprve vybíráme jméno pro naší první holčičku. Také se mi moc líbila Lily, ale z toho samého důvodu jsme ji raději do naší top 4 upravili jako Lilien. Pokud nakonec vybereme tohle jméno (je to momentálně náš favorit :D ), tak jí stejně asi nikdo neřekne jinak než Lili a oficiální verzi Lilien si může nechat na to stáří :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence