Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Lily je krásné jméno … pro miminko, pro děvčátko, pro mladou dívku … drsná manažerka Lily nebo taková stopadesátikilová řeznice Lily … nebo scvrklá důchodkyně Lily … to je lahoda
![]()
Za mě varianta, co je v kalendáři Liliana … varianta Lilien, jak tu zazněla, je skutečně nádherná! ![]()
Ahojky,
uvidíš co budou mít napsané v mariční knize. My jsme chtěli jméno Victorie - není
jen Victoria
Pokud by jsem na konci chtěli E zaplatí se 1000 kč a někdo to schválí.. Takže vyber co se o bě nejvíce líbí, a ne co je a co nenní ![]()
My máme Lilianu, ale spíše jí říkáme Lili a plno dalších zdrobnělin atd.
Nám se taky moc líbilo jméno Lili a nakonec pro zjednodušení a kvůli svátku jsme dali Liliana a Lili jí říkáme. I kvůli tomu, že v dospělosti by se jí jen Lili nemuselo líbit.
Jééé ahoj Ijajeki
, no my to také dali kvůli tomu, aby si pak sama mohla vybírat jak jí lidé budou říkat. Když by to byla jen Lili, tak je to JEN Lili a takhle jí říkáme různě… ![]()
Liliana nebo Lilien. Vždyť Honza taky nikde není psaný jako Honza, ale Jan, jen se mu Honza říká. Takhle bych to brala i s Lil(l)y/i ![]()
Taky máme doma Lilianku a řešili jsme jak jí psát jestli Lili nebo Lily a nakonec jsme u Lili. Ale na matriku bych zapsala asi taky raději Liliana, je pak více možností k pojmenování. Také sme chtěli dát Lili Anna ![]()
Taky máme Lilly - ale je to britská modrá kočena ![]()
Pro dítě bych to nedala, ale každého věc.
Když už tak variantu Liliana.
Příspěvek upraven 28.04.11 v 22:21
Monika H. píše:
Mě osobně se líbí Lilly. Na matrice by to neměl být problém. Moje dcera se jmenuje Sophia Ellen a k tomu má mužský tvar příjmení.
Moni, jak jste to uhráli, že má mužský tvar příjmení ??
Take jsme meli vybranou Lilianu, ale pak jsme to nakonec tesne zmenili (kvuli zacatecnim pismenum, ale to je jina vec
). Koukam, kolik jich tady je ![]()
Chteli jsme to podle pisnicky Lilien, ale pak jsme se bali, ze to nebude sedet k nasemu ryze ceskemu prijmeni…
Kdybych davala zkratku, tak dam asi Lilly, me to Lili taky prijde jako s chybou, ale rozhodne je to tvoje vec, jak se ti to libi…
Jinak kamaradka ma Lilu (jmeno Lila) a to se mi fakt libi ![]()
Za Liliana nebo Lilien. jak už tu zaznělo, Lily je krásné pro mladou, ale pak třeba tu řeznici si představit radši nechci
![]()