Jméno Lili, Lily nebo Lilly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10933
28.4.11 20:18

Lily je krásné jméno … pro miminko, pro děvčátko, pro mladou dívku … drsná manažerka Lily nebo taková stopadesátikilová řeznice Lily … nebo scvrklá důchodkyně Lily … to je lahoda :-D :-D :-D

Za mě varianta, co je v kalendáři Liliana … varianta Lilien, jak tu zazněla, je skutečně nádherná! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
28.4.11 20:26

Ahojky,
uvidíš co budou mít napsané v mariční knize. My jsme chtěli jméno Victorie - není
jen Victoria
Pokud by jsem na konci chtěli E zaplatí se 1000 kč a někdo to schválí.. Takže vyber co se o bě nejvíce líbí, a ne co je a co nenní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
28.4.11 20:27

jinak Lilly je maltezačka od mé ségry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.4.11 20:29

Mě tak nejsprávnějš na pohled připadá LILLY..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
28.4.11 20:35

Hlavně vyber jen a jen podle sebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
28.4.11 20:46

My máme Lilianu, ale spíše jí říkáme Lili a plno dalších zdrobnělin atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
28.4.11 21:07

Nám se taky moc líbilo jméno Lili a nakonec pro zjednodušení a kvůli svátku jsme dali Liliana a Lili jí říkáme. I kvůli tomu, že v dospělosti by se jí jen Lili nemuselo líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
28.4.11 21:40

Jééé ahoj Ijajeki :-) , no my to také dali kvůli tomu, aby si pak sama mohla vybírat jak jí lidé budou říkat. Když by to byla jen Lili, tak je to JEN Lili a takhle jí říkáme různě… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
28.4.11 21:44

Liliana :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
28.4.11 21:52

Liliana nebo Lilien. Vždyť Honza taky nikde není psaný jako Honza, ale Jan, jen se mu Honza říká. Takhle bych to brala i s Lil(l)y/i :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
28.4.11 21:57

Taky máme doma Lilianku a řešili jsme jak jí psát jestli Lili nebo Lily a nakonec jsme u Lili. Ale na matriku bych zapsala asi taky raději Liliana, je pak více možností k pojmenování. Také sme chtěli dát Lili Anna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2389
28.4.11 22:14

Taky máme Lilly - ale je to britská modrá kočena :lol:
Pro dítě bych to nedala, ale každého věc.
Když už tak variantu Liliana.

Příspěvek upraven 28.04.11 v 22:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.4.11 22:21
Monika H. píše:
Mě osobně se líbí Lilly. Na matrice by to neměl být problém. Moje dcera se jmenuje Sophia Ellen a k tomu má mužský tvar příjmení.

Moni, jak jste to uhráli, že má mužský tvar příjmení ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
28.4.11 23:33

Take jsme meli vybranou Lilianu, ale pak jsme to nakonec tesne zmenili (kvuli zacatecnim pismenum, ale to je jina vec :wink: ). Koukam, kolik jich tady je :wink:
Chteli jsme to podle pisnicky Lilien, ale pak jsme se bali, ze to nebude sedet k nasemu ryze ceskemu prijmeni…
Kdybych davala zkratku, tak dam asi Lilly, me to Lili taky prijde jako s chybou, ale rozhodne je to tvoje vec, jak se ti to libi…
Jinak kamaradka ma Lilu (jmeno Lila) a to se mi fakt libi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
29.4.11 01:10

Za Liliana nebo Lilien. jak už tu zaznělo, Lily je krásné pro mladou, ale pak třeba tu řeznici si představit radši nechci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze