Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
http://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?… Jméno Lilly Ann má 10 lidí, je na 3340. místě a věkový průměr je 4 let.
No tak to teda nevím proc mi řekli na matrice, ze to nejde :-/
@Nicol-8 píše:
No tak to teda nevím proc mi řekli na matrice, ze to nejde :-/
Oni jsou nejspíš domluveni s Knappovou, které musíš poslat peníze, aby ti provedla průzkum a posvětila ti to.
Prostě se to úředníci nezdálo, Ty jsi neměla argumenty… Tak budeš mít Lilien
Je to blbý, ale je to o člověku.
@Slečna Ferka píše:
Prostě se to úředníci nezdálo, Ty jsi neměla argumenty… Tak budeš mít LilienJe to blbý, ale je to o člověku.
Ne, říkala jsem jí, že to jméno by mělo normálně být v pořádku. Tak vzala nějakou knížku a ukázala mi, že to prostě nejde…ale je to jedno, aspon se jí bude lépe podepisovat..
nemá to tak dlouhý ![]()
Jéé, to jméno se mi taky stašně líbí, Lili Ann. Chceme ho dát. Ano, v Čechách je spousta pitomců, kteří to budou komentovat, už takhle komentují mé nepřechýlené příjmení.
A přesně takové jsou i některé báby na matrice (nejlépe jménem Blažena, Jarmila nebo Vítězslava). To je v naší zemi typické… Co je jen trošičku jiný, je divný. Jako snad nechci dávat prdlé jméno jako třeba Cipísek, Neználek nebo Batman!
Chci dát krásný jméno, který se ve světě normálně používá. Jen u nás se najde spousta zabedněnců, kteří se díky svým předsudkům prostě nepohnou. ![]()
No, už se těším na matriku. Ale zkusíme tam s tím jít a otravovat.
Když to neprojde, dáme Lili Annu nebo Lilianu, Lilien se mi zas už tak nelíbí.
@Anonymní píše:
Jéé, to jméno se mi taky stašně líbí, Lili Ann. Chceme ho dát. Ano, v Čechách je spousta pitomců, kteří to budou komentovat, už takhle komentují mé nepřechýlené příjmení.A přesně takové jsou i některé báby na matrice (nejlépe jménem Blažena, Jarmila nebo Vítězslava). To je v naší zemi typické… Co je jen trošičku jiný, je divný. Jako snad nechci dávat prdlé jméno jako třeba Cipísek, Neználek nebo Batman!
Chci dát krásný jméno, který se ve světě normálně používá. Jen u nás se najde spousta zabedněnců, kteří se díky svým předsudkům prostě nepohnou.
No, už se těším na matriku. Ale zkusíme tam s tím jít a otravovat.![]()
Jj to oni dovolí Lilly Anna..jenže to už jsem nechtěla a počeštělou Lilianu taky ne. Takže jsme nakonec vybrali Lilien a je to ![]()
@Anonymní píše:
Jéé, to jméno se mi taky stašně líbí, Lili Ann. Chceme ho dát. Ano, v Čechách je spousta pitomců, kteří to budou komentovat, už takhle komentují mé nepřechýlené příjmení.A přesně takové jsou i některé báby na matrice (nejlépe jménem Blažena, Jarmila nebo Vítězslava). To je v naší zemi typické… Co je jen trošičku jiný, je divný. Jako snad nechci dávat prdlé jméno jako třeba Cipísek, Neználek nebo Batman!
Chci dát krásný jméno, který se ve světě normálně používá. Jen u nás se najde spousta zabedněnců, kteří se díky svým předsudkům prostě nepohnou.
No, už se těším na matriku. Ale zkusíme tam s tím jít a otravovat.![]()
Pokud se vám opravdu líbí Lili Ann, tak se nedejte. V Česku sice není Lili Ann žádná (zato Lily Ann pětkrát), ale jméno Lili má 109 lidí a Ann 10. Podle zákona můžeš kombinovat jakákoliv dvě uznaná jména. Tak ať si tam ty dámy nakašlou
.
Mě osobně se vizuálně líbí více Lily Ann, ale jak jsem říkala, je to vaše rozhodnutí. ![]()
@miminkovo http://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php
Zdrojem dat je Ministerstvo vnitra České republiky, Česká správa sociálního zabezpečení. Aktualizace k 31.12.2014.
@Anonymní píše:
@Flenka líbi se mi i Lily Ann a Lily Anne vlastně úplně nejvíc.
To jméno je prostě nádherný - Lily Ann. Začínám o něm taky dost přemýšlet, jestli to bude holka, pořád nevíme… ![]()