Jméno Lili, Lily nebo Lilly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.3.15 12:24

Lilly Ann

http://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?… Jméno Lilly Ann má 10 lidí, je na 3340. místě a věkový průměr je 4 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
4.3.15 11:16

No tak to teda nevím proc mi řekli na matrice, ze to nejde :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
4.3.15 11:40
@Nicol-8 píše:
No tak to teda nevím proc mi řekli na matrice, ze to nejde :-/

Oni jsou nejspíš domluveni s Knappovou, které musíš poslat peníze, aby ti provedla průzkum a posvětila ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
4.3.15 12:00

Prostě se to úředníci nezdálo, Ty jsi neměla argumenty… Tak budeš mít Lilien :-) Je to blbý, ale je to o člověku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
4.3.15 13:05
@Slečna Ferka píše:
Prostě se to úředníci nezdálo, Ty jsi neměla argumenty… Tak budeš mít Lilien :-) Je to blbý, ale je to o člověku.

Ne, říkala jsem jí, že to jméno by mělo normálně být v pořádku. Tak vzala nějakou knížku a ukázala mi, že to prostě nejde…ale je to jedno, aspon se jí bude lépe podepisovat.. :) nemá to tak dlouhý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.15 10:09

Jéé, to jméno se mi taky stašně líbí, Lili Ann. Chceme ho dát. Ano, v Čechách je spousta pitomců, kteří to budou komentovat, už takhle komentují mé nepřechýlené příjmení. :roll: A přesně takové jsou i některé báby na matrice (nejlépe jménem Blažena, Jarmila nebo Vítězslava). To je v naší zemi typické… Co je jen trošičku jiný, je divný. Jako snad nechci dávat prdlé jméno jako třeba Cipísek, Neználek nebo Batman! :mrgreen: Chci dát krásný jméno, který se ve světě normálně používá. Jen u nás se najde spousta zabedněnců, kteří se díky svým předsudkům prostě nepohnou. :evil:
No, už se těším na matriku. Ale zkusíme tam s tím jít a otravovat. :cert: :cert: Když to neprojde, dáme Lili Annu nebo Lilianu, Lilien se mi zas už tak nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
959
17.3.15 14:28
@Anonymní píše:
Jéé, to jméno se mi taky stašně líbí, Lili Ann. Chceme ho dát. Ano, v Čechách je spousta pitomců, kteří to budou komentovat, už takhle komentují mé nepřechýlené příjmení. :roll: A přesně takové jsou i některé báby na matrice (nejlépe jménem Blažena, Jarmila nebo Vítězslava). To je v naší zemi typické… Co je jen trošičku jiný, je divný. Jako snad nechci dávat prdlé jméno jako třeba Cipísek, Neználek nebo Batman! :mrgreen: Chci dát krásný jméno, který se ve světě normálně používá. Jen u nás se najde spousta zabedněnců, kteří se díky svým předsudkům prostě nepohnou. :evil:
No, už se těším na matriku. Ale zkusíme tam s tím jít a otravovat. :cert: :cert: Když to neprojde, dáme Lili Annu nebo Lilianu, Lilien se mi zas už tak nelíbí.

Jj to oni dovolí Lilly Anna..jenže to už jsem nechtěla a počeštělou Lilianu taky ne. Takže jsme nakonec vybrali Lilien a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
17.3.15 17:40
@Anonymní píše:

Pokud se vám opravdu líbí Lili Ann, tak se nedejte. V Česku sice není Lili Ann žádná (zato Lily Ann pětkrát), ale jméno Lili má 109 lidí a Ann 10. Podle zákona můžeš kombinovat jakákoliv dvě uznaná jména. Tak ať si tam ty dámy nakašlou :lol:.

Mě osobně se vizuálně líbí více Lily Ann, ale jak jsem říkala, je to vaše rozhodnutí. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.15 17:53

@Flenka líbi se mi i Lily Ann a Lily Anne vlastně úplně nejvíc. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1582
17.3.15 18:22

@Flenka kde bereš prosím tu statistiku? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flenka
17.3.15 18:48

@miminkovo http://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php :) Zdrojem dat je Ministerstvo vnitra České republiky, Česká správa sociálního zabezpečení. Aktualizace k 31.12.2014.

• Citovat
  • Upravit
1582
17.3.15 19:14

@Flenka děkuji! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
26.3.15 16:30
@Anonymní píše:
@Flenka líbi se mi i Lily Ann a Lily Anne vlastně úplně nejvíc. :lol:

To jméno je prostě nádherný - Lily Ann. Začínám o něm taky dost přemýšlet, jestli to bude holka, pořád nevíme… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.15 16:39

Určitě Lily

Nebo jestli chceš tak dej českou verzi: Lilie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
26.3.15 16:43

@Morrígan Ní_Boii To fakt nechci. :mrgreen: To dám radši Držislavu. :mrgreen: