Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
Přistav si k lince štokrdle. Česky stupínek, stoličku.
dyť mu ujedou nohy a ne tak, že by to vedlo k početí, ale spíše ke komickému úrazy kdy konečně bude někdo na pohotovosti říkat pravdu, že na to upadl ![]()
Dejte polohu na spidermana. Jeden z Vás se nechá přilepit ke zdi hlavou dolu a jde se na věc.
Ospravedlnujem sa, ze som sa vobec spytal. Necakal som, ze to u niekoho sposobi take pohorsenie. ![]()
Doporucuju ji zaseptat do ouska, ze si pri sexu predstavujes jeji mamu/segru. Zarucuju, ze se ta tva rozparadi tak, ze nebudes stihat.
Ale samozrejme nas tesi duvera v nas vlozena. Svet se riti do (_:_), kdyz mladezi musi radit maminy, jak si zakukat.
@Anonymní píše:
Ospravedlnujem sa, ze som sa vobec spytal. Necakal som, ze to u niekoho sposobi take pohorsenie.
Pohoršení ne, spíš pousmání. Víš, on sex mimo postel je spíš výsledek neovladatelnýho chtíče a okamžité nutnosti než potřeby ozvláštnit sex v posteli. Neříkáme si - dneska si to rozdáme v garáži, na lince, v prádelně, v tanku…….. prostě to v tu chvíli přijde…. ![]()
@Anonymní píše:
Ospravedlnujem sa, ze som sa vobec spytal. Necakal som, ze to u niekoho sposobi take pohorsenie.
Tak nediv se, to je jak dotaz puberťáka. Zkoušet místa, situace a polohy žene pár chuť a nadrženost, ne studování návodů a diskuze ve fórech. Věř mi, že když je chuť jde to kdekoli, kdykoli a jakkoli. Ani pak nemrkneš okem a už jedete třetí kolo na odstrčené výletní lavičce v pravé poledne ![]()
Další otázkou je, jestli by to tvoje partnerka vůbec ocenila. Vzhledem k její stydlivosti spíš ne. Někomu opravdu stačí jen zábava jedné polohy v pohodlné posteli.
@Janli píše:
Pohoršení ne, spíš pousmání. Víš, on sex mimo postel je spíš výsledek neovladatelnýho chtíče a okamžité nutnosti než potřeby ozvláštnit sex v posteli. Neříkáme si - dneska si to rozdáme v garáži, na lince, v prádelně, v tanku…….. prostě to v tu chvíli přijde….
„Mamo, nachystej mi dneska teple ponozky, mam tuseni, ze me ovladne zvireci chtic v garazi, tak at nenastydnu od noh.“
@ontarova.stara píše:
Doporucuju ji zaseptat do ouska, ze si pri sexu predstavujes jeji mamu/segru. Zarucuju, ze se ta tva rozparadi tak, ze nebudes stihat.Ale samozrejme nas tesi duvera v nas vlozena. Svet se riti do (_:_), kdyz mladezi musi radit maminy, jak si zakukat.
Chceš říct, že váš pověstně třeskutý sex s Ontarem není výsledkem zkušeností, na který se vám složila celá vesnice a přilehlý osady…… ![]()
@Janli píše:
Chceš říct, že váš pověstně třeskutý sex s Ontarem není výsledkem zkušeností, na který se vám složila celá vesnice a přilehlý osady……
Co blaznis, tehda byl i rozhlas v plenkach. Starosta prinesl nejake maluvky na dubove kure, co tak pamatuju… ![]()
@Anonymní píše:
to není pohoršení, to si z tebe děláme perdel.
Prostě se spolu potřebujete naučit mluvit a domlouvat se náhodné rady na interentu jsou úplně nahouby
@Doctus píše:
Na náměstí.Pak přijedou švestky a dostane pár rán obuškem. Takže sex + BDSM.
Taky mi tohle napadlo
, v tramvaji to taky nemusu byt zlý! Ja chodila ve 20 ti letech v kratke sukni naostro
,, tenkrat jsem chodila s bubeníkem z SPS
.. my to dělali snsd uplne vsude
![]()
@Ploskutáček píše:
A to tě na podlaze netlačí, nedře? Je to tvrdý, nepohodlný, zlatá postel…
Jak pise řeřicha, kdyz je chtíč, nevadí ti skoro nic, ani jehličí v zadeli
![]()
A kobercovej lišej se uzdravi z kolen stejne jako ze zad 😁
@Mar__tanka1983 píše:
Jak pise řeřicha, kdyz je chtíč, nevadí ti skoro nic, ani jehličí v zadeli![]()
![]()
A kobercovej lišej se uzdravi z kolen stejne jako ze zad 😁
Tak to jsem asi fajnovka ![]()
@Ploskutáček píše:
Tak to jsem asi fajnovka
No tak to asi seš
![]()
Jsko jasně, ze pistel je nejpohodlnější, a asi i nejobvyklejší, ale když musíš, tak musíš ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Taky mi tohle napadlo, v tramvaji to taky nemusu byt zlý! Ja chodila ve 20 ti letech v kratke sukni naostro
,, tenkrat jsem chodila s bubeníkem z SPS
.. my to dělali snsd uplne vsude
![]()
![]()
Jeden můj zážitek je v zimě na schodech pod stalinem ![]()