Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Taky je sbírám, prázdninový čísla i ten zářijový mi bohužel utekly
. Může mi je někdo prosím poslat pdf.
.Napíšu mailovku. Díky moc.
Zkoušela jsem stáhnout alespoň srpnový a zářijový vůbec to nejde.
Mám dvě holky 11 a 13 sestavují si z nich kuchařku
Měly by psí radost. Prosím prosím o pomoc… Díky
Ahojík Kecalko
moc díky.. jásám
.Mám napsat adresu sem.. ?? A jak se můžu odvděčit (?)
někdo by mávl rukou nějaký recepty ale já jsem ráda za holky i za sebe (taky z Alberta vařím a peču)
kecalka jsem jen podle počtu příspěvků, ale jinak Vesna
Mail mi napiš do soukromé zprávy - jinak bude admin brblat, že si to píšeme tu. (vpravo nahoře - Mé zprávy, do příjemce Vesna006 - koukám, že jsi nováček, tak sem raději napsala postup
)
Ráda pomůžu. Z Alberta taky vařím, díky němu se přítel naučil nakupovat (jindy kupoval jen rohlíky a salám a už aby byl z obchodu pryč) - dokonce mi pro nový magazín chodí sám a rovnou nakoupí ingredience na recept, který chce ochutnat
. A líbí se mi, že ty recepty jsou vkusně podané a fakt to chutná!)
Všechny Vás tu zdravím, nemáte náhodou některá pdf Alberta 9/2009 nebo 2/2010? Ty mi chybí. Děkuji ![]()
To se dá stáhnout
.
V papírové podobě mám až na ty úplně první všechna čísla a už slídím po tom listopadovém.
Ano dají se stahovat na stránkách http://www.albert.cz/…ert-magazin/
listopadový už vyšel ve středu. ![]()
ahoj ženy, byla jsem dlouho v nemocnici, jak jen mi to vyjde, tak pošlu magazíny, které vám chybí. Osobně jsem teda přišla o pdf formát magazínu v listopadu - pošlš mi někdo, prosím?
Hledala jsem čísla v archivu, ale už je tam jen to poslední…?
Moc prosím, nemáte někdo Albert magazín září říjen 2011? Kvůli porodu a shonu kolem něj jsem je nestihla stáhnout.
Děkuju moc!
![]()
Ahoj chci se zeptat jestli nemá někdo albert magazín pdf ty první myslím, že vycházejí někdy od roku 2009 z tohohle roku jsem našla na internetu měsíce 6,10,11 a 12 zbytek postrádám a pak zase z roku 2010 to mám čísla 4,5,7,8,10 mezitím mi ostatní chybí. Jinak mám kmpletní rok 2011 můžu něco třeba poslat naoplátku. D9ky za odpověď. Můj e-mail je ***@seznam.cz
Ahoj chci se zeptat jestli nemá někdo albert magazín pdf. Já mám 6,10,11 a 12 z roku 2009 a 4,5,7,8,10 z roku 2010 a 1,2,3,5 z 2011. Děkuju za odpověď