Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, docela dobře na tom vydělávají
, přitom my skoro polovinu známek dostali. Na pokladně se zeptá, jestli sbíráme, tak řeknu ze ano a vždy mi da 1-5 navíc.
No to mate stesti tady v hostivari nedaj navic ani jednu…nastesti sbirala i babicka jen v jejich albertu snad ani dvd nemeli ![]()
@Hanne @myskalucka u nas taky navic nedavali. Jen jedna babicka za mnou prisla, jestli nechci 3 samolepky, jestli to nesbiram. Jinak jsme navic nedostali nic.
Na prodejne Albet Invalidovna hned u metra maji vsechny DVD. Ivka
Tak už také nemají ![]()
V Praze Albert Harfa mají všechny kromě Zvonilka, Na Vlásku, Toy store.
Toy store mají v Intersoparu Harfa, ale nemají jiné.
Příspěvek upraven 22.12.14 v 12:31
Ahojky, nám se nedopatřením sešly 2 Zvonilky, kdyby někdo chtěl vyměnit za Dinosary tak vyměním.
Zdravím, mám nasbírané body na jedno DVD, ale nevyužijeme je, tak můžu zítra někomu vyzvednout DVD s pohádkou a za poštovné poslat. Jsem z Brna ![]()
Mam navíc nerozbalená DVD Příšerky s. r.o. a Ratatouille, vyměním za Toy Story nebo Auta, která nám chybí.
Ahoj,
ve st začala v Albertu nová akce na DVD Vánoční Disney. Kdyby jste někdo nesbírali nebo měli bodiky navíc rádi si vezememe pro naše dvojčátka. Můžeme nabídnout stikeez, Penny kartičky, figurky šmoulů, poštovné.
Děkujeme Pepa, Anežka a Anetka
Letošní DVD vypadají pěkně, o které tipujete že bude největší zájem? My si zatím vyzvedli DVD „V hlavě“ a teď přemýšlíme nad dalším.
My chceme Medvídka Pů a Zvonilku a šikli by se taky Auta. A jinak nemyslím si, že by to byl takový tahák jako minulý rok ![]()
My mame uz Auta a jeste bych chtela Priserky. Zatim maji u nas na Chodove vseho dost, ale to bylo loni taky a pak najednou ze dne na den nebylo uz nic…
@marfra Dobré vědět, hned pověřím drahou polovic, ať nám to tam vyzvedne ![]()
Holky, a je o ne takovy zajem jako o knizky? mam tu nasbirane body, ale malej je nemocnej, tak jestli na nas pak jeste neco zbyde, nebo uz ted je to vybrany?