Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, maji ve vasem Albertu jeste nejaka DVD ze Zlate edice? Nejlepe Praha 4. U nas na Chodove maji uz jen Letadla. Diky.
@marfra : Praha 4 novodvorská - tam měli všechny a podle fb stránek Alberta jim tento týden došla nova várka DVD
Maji to ve Šturovce v Abertu, jak je zastavka Zalesi a take to maji v Albertu, v Jasne. Zastavka autobusu Cilkova.
Ahoj holky, nevite jestli maji jeste nekde dvd zvonilka? Uz nam chybi jen tohle. Shanime v okoli Prahy 7,8,9,10. Diky
@Hanne : já brala zvonilku v nedeli na Novodvorské ( P4 ) a jediné co už nemeli byly Auta 2
@Hanne Zvonilka a Na vlasku se pry pridelavala, dle info na FB, a minuly tyden byla distribuovana do obchodu, ale Chodov zrejmne vynechali ![]()
U nas taky Zvonilka a na Vlasku nikde neni :/ Praha 5 a byla jsem i na Harfe.
Tak nové info z Novodvorské: maji vše kromě Zvonilky a Na vlásku ![]()
Nu tak tu uz asi nesezenem mame jinak vsechny…ratatouille dokonce 2× a jeste 3 karticky plne ![]()
@Hanne : mi už bereme DVD pro známe co maji děti. Je škoda, ze už jsem kamarádce napsala, ze tu Zvonilku pro ni mám, jinak bych klidně vyměnila.
U nás taky maji vse krome na vlasku a zvonilky
a karticek mam jeste pet ![]()
Achjo tak manzel ted psal ze projel i karlin bohnice a nic…sehnal jeste na vlasku tak mame 2× kdyby nekdo mel na vymenu zvonilku za na vlasku dejte vedet ![]()
Pokud byste nekdo opravdu hodne chtel tato dvd z Alberta, tak jsem se divala a treba na Aukru se prodavaji za 30-50,– plus postovne ![]()