Alex nebo Anakin?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
14.2.20 08:12

Alex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
14.2.20 09:16

@Lucy75 Mne to prijde jak Anousek Hovnousek…kdyz je to dite maly…no ještě to zkousnu, ale co chudak kluk v puberte? Anous??
Nebo pak mlady, dospely muz Anous 8o
Ty lidi nepremyslej, kdyz vybiraji jmeno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
16.2.20 18:33

Pokud to musí být jedno z těchto tak raději ten Alex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.2.20 01:20

Tady je někdo velký fanoušek Star Wars.😀
I Obi-Wan je fajn. Malému by se říkalo Obík.

Néé,
teď vážně, dala bych Alexe, ale je to vaše dítě.

Příspěvek upraven 17.02.20 v 01:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.2.20 01:25
@smurfka píše:
Vubec nevim kdo jsou Meldikovy, ale Anakin Meldik je teda dobry ulet.. Chudak. :lol: :lol:
😂 😂 😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
17.2.20 01:32
@elibro píše:
Anakin :think: takže ti laskavější spolužáci by mu říkali „vole, Darth Vader de“ a ti méně laskaví, nebo naopak ti nejlepší, by se spokojili s Anusem? A hezká základoškolská příprava by mohla být „Aňousek Hovňousek“… Stačilo by jednou zaslechnout neopatrnou matku :DSamozřejmě, puberta dokáže zlikvidovat jakékoliv jméno, ale jít tomu AŽ TAK naproti? :D

Souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.2.20 06:44
@Čičorečka píše:
Anakina má mamadomisha a přijde mi to dost uhozený. I když Aňousek se mi celkem líbí. Alexík je strašný, tuto zdrobnělinu bych vynechala. Jinak teda Alex, to se jeví jako normální jméno.

Anousek je nejhorsi osloveni ever. Vzdycky kdyz ji, nebo Erika slysim ho tak oslovit vybavi se mi prdelni dira…a to fakt nechces :lol: pritom ty deti maji tak krasny…Malia je krasny jmeno, ale Anakin je i na me (vetsinou jsem otevrena vsemu) moc :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
19.2.20 11:55
@RyBANA píše:
Anousek je nejhorsi osloveni ever. Vzdycky kdyz ji, nebo Erika slysim ho tak oslovit vybavi se mi prdelni dira…a to fakt nechces :lol: pritom ty deti maji tak krasny…Malia je krasny jmeno, ale Anakin je i na me (vetsinou jsem otevrena vsemu) moc :think: :lol:

vis, ze me napadlo, co bys na tenhle vyber rekla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
31.3.20 14:29
@pikola píše:
No ještě horší je že to mají Anakin Meldík :mrgreen:

Blby je, ze Meldik je jenom pseudonym. Ve skutecnosti se Erik jmenuje Petr Melicherik a Aňous je taky Melicherík. Ale tak lepší než Šťovíčej po Domishe. A jeste blbejsi mi prijde, ze mu snad jeste nikdy nerekli Anakine, Ani…porad jen Aňous…chudakovi mu to asi zustane i v puberte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
31.3.20 14:30

A Malia Melicheríková je taky peknej jazykolam… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
1.4.20 10:04
@Anelize píše:

proc? Jinak Malia zni pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.5.20 15:26
@warita píše:
vis, ze me napadlo, co bys na tenhle vyber rekla ty?

A cos myslela? :lol: Me jako Anakin asi uplne nevadi, i kdyz jak jsem psala uz i na moje pomery je to moc. Ale rikat mu Anousku, normalne mam husi kuzi :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.5.20 15:27
@Anelize píše:

Tak me se to vyslovuje dobre. Ale toto prijmeni mame v rodine, tak mozna proto 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
11.5.20 15:34
@RyBANA píše:
A cos myslela? :lol: Me jako Anakin asi uplne nevadi, i kdyz jak jsem psala uz i na moje pomery je to moc. Ale rikat mu Anousku, normalne mam husi kuzi :nevim: :lol:

no premitala jsem, zda Anakin narazi u tebe na hranice tolernce, ci nikoliv. Jinak ve vedlejsi diskuzi se diskutovalo o Atreyovi. Co rikas na Atrey? (z nekonecneho pribehu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
20.5.20 10:32

@warita nevim, co si o tom myslet. V ceskych koncinach bych ho rozhodne nedala, kvuli vyslovnosti. Asi by si s tim hodne lidi bojovalo. Kdyz jsou myho Darka lidi schopni oslovovat Dareku…tak jak by to vypadalo u tohoto jmena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze