Aliexpress? :) poradíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22948
15.2.19 08:41

@masima já jsem kupovala to jejich lego duplo a je to na chlup stejné jako originál lego, jen tam není zespodu natištěný ten kod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
16.2.19 12:53

@lucynka25 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
3.8.20 10:18

Holky, krásné dobré rodpoledne. Jdu s dotazem. Ještě nikdy se mi totiž nestalo, tak nějak nevím, co pak s tím :-) Mám zaplacené zboží - peněženku - zítra vyprší čas na dodání k doručení (awaiting shipment). Já pak s tím něco dělat, nebo jak to pak funguje. Ještě se mi to nestalo, vždy vše bylo posunuto do doručování, ale zrovna tady u toho ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
3.8.20 10:25

@Salorka pokud prodejce do vypršení lhůty neodešle, tak se objednávka automaticky zruší a dojde k vrácení peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
3.8.20 10:28

@Salorka Dej „open dispute“, zvol, proc otevíras spor a napis duvod, ze ti to neprislo, i kdyz uz melo. Pokud u zboží nejsou zadne informace o dodavani, tak to tam taky napis. Bud prodavajici prodlouží dobu dodani, nebo vrati penize. Pokud by jste sr nedomluvili spolu, pomuze sam Aliexpress. Většinou ke spokojenosti kupujiciho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
3.8.20 11:26

@Starrky Super, moc díky. Myslela jsem si to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
3.8.20 12:23

@Salorka Teď jsem to zrovna řešila. I přesto, že prodejce prodloužil o měsíc dodací lhůtu, zboží stejně nepřišlo. Zahájila jsem spor, peníze už dorazily :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
3.8.20 12:39

@maky 1993 Nevím, jestli jsem to správně napsala - koupím zboží a nejdříve se čeká na platbu, pak na shipment (chápu jako doručení do přepravy) a pak delivery (samotné doručování). Já teď skončila u shipment (že to prodejce neposlal na doručení) a šlo mi o to, až to zítra skončí, co s tím :-) Snad srozumitelnější :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101928
3.8.20 12:44

@Salorka No, pokud tu penezenku chces, tak mu jeste muzes tu dobu na odeslání prodlouzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
3.8.20 12:49

@j.a.n.i1 úplně nutně ji nepotřebuju. Takže se o nic starat nemusím, když ta doba skončí, peníze se automaticky vrátí zpátky, aniž bych někde něco musela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
3.8.20 12:50

Myslela jsem toto, viz foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.8.25 19:09

Varuji všechny před nákupy na portálu AliExpress.

Upozornění na jednání společnosti AliExpress.
Varuji všechny před nákupy na portálu AliExpress.
2.5.2025 jsem objednal a zaplatil zboží v hodnotě 382 US$.
Zboží mi nebylo dodáno, nikdo se mne nepokusil kontaktovat s informací, kdy bude zboží dodáno.
Následně mi bylo zděleno, že mi nemohlo být z mojí viny dodáno, proto cestuje zpět.
Nedostal jsem ani vysvětlení kdo uděla chybu a kdo mi měl zboží údajně doručit.
Kontaktoval jsem Českou poštu a celní úřad, a bylo mi zděleno, že uvedená zásilka nikdy nepřišla.
Požádal jsem AliExpress o jeho opětné doručení, nebo vrácení platby.
Ale obdržel jsem pouze 130 US$.
S tim ale spokojen nejsem.
Neděléjte stejnou chybu jako Já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák