Aliexpress? :) poradíte?

2916
6.12.16 21:25

aliexpress? :) poradíte?

Dobrý večer ženy, hodně tady čtu o tohmhle internetovém obchodě, samozdřejmně mi to nedalo a mrkla jsem tam též, ale chci se zeptat jak to tak jako funguje to objednání? Odkad se to vozí jak se zo to platí? Jak dlouho trvá doručení? prostě cokoliv co mi o tom mužete napsat? moc děkuji vypadává to fakt lákavě :) pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5894
6.12.16 21:41

@JayLee ja mam facebook, rada bych ae poučila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
6.12.16 21:43

Stačí prostudovat toto :D http://www.alirecenze.cz/ jsou tam odpovědi na vaše otázky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
6.12.16 21:44

@onajeblond jsou i stránky v češtině kde jsou rady. Česky Ali nebo český aliexpress tak nějak. Vozí se z Číny, platí se kartou a doba doručení je od 2 do tuším 8 týdnů. Mě vždy vše přišlo v rozmezí 3-5 týdnů. Jinak aliexpress miluju na různé blbiny a zatím vždy spokojenost :) teď se tam chystám na záclony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
6.12.16 21:47

@JayLee Moooooc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
6.12.16 22:17

Za mne ali bezva napad, jen je dobry brat v potaz ze to nemusi splnovat nase normy na kdejakej fujtajbl, ftalaty atd. Takze ja tam treba nenakupuju nic co je primo na telo a vyhybam se hrackam, ale beru ze to ma kazdy jinak ;-) jinak z toho co se u nas objednavalo je kvalira ruznoroda. Lepsi brat kde maj pozitivni komenty, ale to uz tu nekdo psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
6.12.16 22:33

A u oblečení radši vždy zkontrolovat rozměry, naše velikosti nemusí odpovídat tem jejich, přece jen jsou menší… Já si takhle objednala šaty a nakonec z toho bylo delší tričko, nebo trička byla kratší. Ale jsem např. moc spokojena se samolepkami na zed, mají velký výběr za dobre ceny a v realu vždy vypadaly moc hezky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
6.12.16 22:42
@JayLee píše:
jj sledovat feedbacky psat si o realne fota atd ;) jasny ne vsechno splnuje nase normy ale to uz je pak na kazdej kazdopadne to nejsou zadny jedy na ktery by se umiralo to uz by se to sem zakakalo i dovazet a prodavat :jazyk: to fakt zalezi na kazdem ale ne vsechno je cina neco je belgie neco nemecko neco holandsko atd ;)

No ja prave cucela na testy a nektery ty veci byly fakt rakovinotvorne jedovatiny. Ale je fakt ze je to par let dozadu a myslim ze to byly asijske firmy s vyrobou china. Ale naprosto chapu ze ne kazdy to resi a rozhodne si nemyslim ze co vec to jedovatina :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
6.12.16 22:44

@JayLee o foto jsem si nikdy nepsala, vzdy jsem pak našla nejake ve feedbacku a podle toho jsem se rozhodla. U rozměrů ještě většinou pisi, že je tam tolerance asi 3 cm a uprimne, už jsem na oblečení tam trochu zanevrela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
6.12.16 23:02
@Sexynohy píše:
Za mne ali bezva napad, jen je dobry brat v potaz ze to nemusi splnovat nase normy na kdejakej fujtajbl, ftalaty atd. Takze ja tam treba nenakupuju nic co je primo na telo a vyhybam se hrackam, ale beru ze to ma kazdy jinak ;-) jinak z toho co se u nas objednavalo je kvalira ruznoroda. Lepsi brat kde maj pozitivni komenty, ale to uz tu nekdo psal.

Zatim
Jsem teda neslysela jedinou dobrou zkusenost. Zbozi bud neprislo nebo pozde, bundy ksunty slaby, dziny se hned trhaj, lego na nic nesedi apod.. Nejak mi prijde jednodussi si dojit k cinanovi a osahat si to tam..ale kazdej to ma asi jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
6.12.16 23:03
@JayLee píše:
je to jako droga..jednou objednas a pak budes porad :lol: :lol: :lol:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
6.12.16 23:04

@JanaJeli Hlasím se tedy jako první s dobrou zkušeností…
Jen reklamace dvoudílnných plavek byla s velice zábavným závěrem, ale to jsem popisoval myslím v jiném vlákně tady na miminu o ali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
7.12.16 15:51
@JayLee píše:
jsem tam 1,5 roku a nikdy mi neprisel hadr nebo něco rozbiteho co roztrhaného ono když dodržujete zasady nakupovani na Ali tak se vam toto nestane jako třebas napsani si o realne foto nebo požádat ho o premereni nebo kouknout do fotek ve feedbackach atd takze kdo s Ali umi tak se mu tohle fakt nestane ;)

No ja tam nenakupujinale nekolik kamosek tam nakoupilo a myslim ze jen jednoz. Jedna teda prisla ted s tou bundou s chlupatym limcem bylo to vyfocene na normalni zensky zadna profi fotka a jedinny co je na ty bunde hezky je barva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
8.12.16 09:55

Já si na aliexpressu objednávám docela často. Objednávám si spíše takové doplňky jako náušnice, náramky a hodinky. Z 90 % jsem byla vždy spokojená. Dvakrát jsem si objednala tričko a hrůza, to už bych si tam nikdy nekoupila. Velikosti absolutně neodpovídají a materiál je hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
10.12.16 16:08
@kackackaa píše:
Já si na aliexpressu objednávám docela často. Objednávám si spíše takové doplňky jako náušnice, náramky a hodinky. Z 90 % jsem byla vždy spokojená. Dvakrát jsem si objednala tričko a hrůza, to už bych si tam nikdy nekoupila. Velikosti absolutně neodpovídají a materiál je hrozný.

A je v tom nikl? Necerna to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák