Aliexpress - velký problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
587
3.5.16 11:31

Jak píšete skoro všechny o těch sporech, tak jsem zatím teda měla štěstí. Objednávala jsem asi 6× a vše ok (i kvalita přijatelná). Dnes mi mají doručit sako, tak jsem zvědavá na kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
3.5.16 12:03

@Ewiczka tak já už tam nakupuju přes dva roky, mám kolem stovky nákupů, takže pár těch sporů bylo. Ale taky tím, než jsem se naučila raději si malinko připlatit a vybrat spolehlivého obchodníka s dobrým hodnocením, než nějakého nováčka s nulou a podezřelými cenami. Luxusní kabelku fakt za dva dolary nepořídíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
3.5.16 12:11

Taky objednávám už asi 3 roky a vybírám si prodejce podle feedbacku. Spory jsem řešila ale pokaždé mi peníze vrátili..Oni ty šikmooký si myslím že jsou i vyčurání a pošlou jako že něco a nepošlou nic..No s tím se musí tak trošku počítat ale pokud jsem neměla sledovací číslo s ČP vždy mi vrátili peníze…Teď to právě řeším a čekám na vrácení peněz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.5.16 13:11
@rea.sk píše:
Taky objednávám už asi 3 roky a vybírám si prodejce podle feedbacku. Spory jsem řešila ale pokaždé mi peníze vrátili..Oni ty šikmooký si myslím že jsou i vyčurání a pošlou jako že něco a nepošlou nic..No s tím se musí tak trošku počítat ale pokud jsem neměla sledovací číslo s ČP vždy mi vrátili peníze…Teď to právě řeším a čekám na vrácení peněz…

Taky uz se mi stalo, asi trikrat, ze balicek, ktery byl odeslan doporucene, nedorazil. A jsem toho nazoru, ze pokud si objednas neco - dejme tomu za 2 nebo 3 dolary - tak se jim to asi moc nevyplati, takze oznaci zbozi jako poslane, vymysli si nejake tracking number a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
3.5.16 20:24

Já tam nakupuji celkem často a když byl problém, tak skoro nikdy na straně prodejce, ale díky české poště. Ale zas musím říct, že buď balík dorazil třeba o měsíc později nebo mi bez řečí vrátili peníze.
Jediné, co ti můžu poradit je kupovat u ověřených prodejců a pořádně si přečíst recenze nebo zvolit dražší způsob dopravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.5.16 01:20

Myslím že nejlepší je hledat prodejce již s mnoha recenzí. Ne jenom hvězdičky ale přímo popis. Dále kontrolovat kdy končí „purchase protection“ a už pár dnů předem žádat o prodloužení nebo navrácení peněz. Naštěstí doposud my 2× vrátili peníze a 2× zaslali výrobek znovu když se po cestě rozbil, a to nebyla vlastně ani jejich chyba. Akorát u oblečení je někdy problém že velikost nesedí jak jsme na to zvyklé…takže do oblečení se už asi pouštět nebudu. Ale jinak jsou super pro malé věcičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák