Denně pije pivo - alkoholik?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
27.6.16 12:11

Ten muj taky pije prakticky denne pivo a myslim ze alkoholik rozhodne neni. dokud nechodi domu na mol tak bych to neresila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
27.6.16 13:14
@Anonymní píše:
@skeble88 neboj opravdu alkoholik neni, ony jsou tu jen občas některé dámy přehnany :hug:

Sorry, ale to je hladinkář jak vyšitej. A s alkoholismem jsem se setkala, zkušeností mám dost na to, abych věděla, že řešit se to musí zavčasu. Ne až je člověk denně namol. To je pak pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
27.6.16 13:28
@Anonymní píše:
@skeble88 neboj opravdu alkoholik neni, ony jsou tu jen občas některé dámy přehnany :hug:

a co tedy je? bez piva nevydrží. Zakladatelka koupí pivo domů a chlap ho vypije a aby se mu náhodou" nezkrátily žíly",tak si jde koupi další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
27.6.16 19:27
@Anonymní píše:
Je vidět ze se hodne z vás nikdy s alkoholismem nesetkalo :roll: :roll:

Nevím co převracíš oči, anonymní hrdinko :roll: právě že jsem měla tu „čest“ s alkoholikem více než 5 let a proto, narozdíl od tebe evidentně, vím proč to píšu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
27.6.16 19:29
@niki55 píše:
Ten muj taky pije prakticky denne pivo a myslim ze alkoholik rozhodne neni. dokud nechodi domu na mol tak bych to neresila ;)

víš, že jednou ze známek alkoholismu je frekvence pití? Asi ne, co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
27.6.16 19:33

Je nádherné jak tu půlka obhajuje, že chlastat je vlastně normální.
„Můj chlastá denně, ale alkoholik není!“

Jestli si myslíte, že alkoholik není, tak ho požádajte, ať je měsíc bez alkoholu. Nealkoholikovi to problém nedělá.

Za měsíc mi napište výsledek. Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
27.6.16 20:09

Alkoholik je ten, kdo prostě neovládá alkohol, ale je ovládán alkoholem. Už když někdo potřebuje denně dvě piva a neumí se bez nich obejít, má svým způsobem problém s alkoholem. Jsou alkoholici, kteří naopak vydrží nějakou dobu nepít, ale pak jsou v lihu 14 dní takovým způsobem, že přijdou třeba o práci.. Já znám alkoholiků docela dost, ono totiž v naší republice, kdo by neznal dost alkoholiků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
27.6.16 20:21

Jestliže nutně potřebuje vypít denně víc, než jedno pivo, je alkoholik a jakákoli tolerance nebo omluva je na vlastní nebezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí