Denně pije pivo - alkoholik?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5010
8.2.14 12:55

@rybka56 alkoholik je ten, kdo ke svému životu alkohol nutně potřebuje - a je jedno, jestli začíná 4 desítkami denně nebo vínem a kořalkou :mrgreen: Prostě potřebuje tu svoji hladinku, aby mohl „normálně“ fungovat, bohužel množství chlastu pro fungování těla se postupně zvyšuje. Vždyť ty jsi taky určitě nezačínala rovnou vínem a panákama, ale asi nejdřív vínem a pak postupně přidala panáky. Už jsem psala, že v mém okolí znám pěknou řadu lidí s problémy s alkoholem, někteří na to dojeli, někteří si to nechtějí přiznat a ač chodí denně po práci na pár piv a další pak ještě dají doma u televize, tak prý problém s alkoholem nemají. Každý svého štěstí strůjce. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
8.2.14 13:00
@Samy píše:
@rybka56 alkoholik je ten, kdo ke svému životu alkohol nutně potřebuje - a je jedno, jestli začíná 4 desítkami denně nebo vínem a kořalkou :mrgreen: Prostě potřebuje tu svoji hladinku, aby mohl „normálně“ fungovat, bohužel množství chlastu pro fungování těla se postupně zvyšuje. Vždyť ty jsi taky určitě nezačínala rovnou vínem a panákama, ale asi nejdřív vínem a pak postupně přidala panáky. Už jsem psala, že v mém okolí znám pěknou řadu lidí s problémy s alkoholem, někteří na to dojeli, někteří si to nechtějí přiznat a ač chodí denně po práci na pár piv a další pak ještě dají doma u televize, tak prý problém s alkoholem nemají. Každý svého štěstí strůjce. :pankac:

:potlesk: presne, ja si vubec nedovedu predstavit, ze bych si dala denne hned rano panaka, pak vino, pak zas panaka. Me by se z toho minimalne motala hlava. A neznamena to, ze alkohol nezvladam, ale proste, ze moje telo na nej neni zvykle. Rozhodne neni normalni denne pit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
8.2.14 13:25

Tak si to sečteme. 4 - 5 piv denne, pokud budou spravedlive praktikovat oba partneri, vychazi mesicne na 6400 kc mesicne. Pokud žena nepije pivo, muze bit na chuť v této hodnote jine nápoje. Frisco, vinny střik, dzusy, mošty. Nevim někdo na to má. U nás pijem vodu a částku 6400 mame na jidlo i napoje na tri týdny. Takže i když pominu otazku alkoholizmu, tak aby jsme si kupovali nápoje kazdy za 3200 Kč mesicne, na to nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
8.2.14 14:10
@Fialka84 píše: :potlesk: presne, ja si vubec nedovedu predstavit, ze bych si dala denne hned rano panaka, pak vino, pak zas panaka. Me by se z toho minimalne motala hlava. A neznamena to, ze alkohol nezvladam, ale proste, ze moje telo na nej neni zvykle. Rozhodne neni normalni denne pit!

Též si myslím tohle. Je jedno, jestli si to dáš ráno, nebo jestli se na to těšíš, až přijdeš z práce a dáš si do večera čtyři nebo pět piv. ať si každý pije jak chce, mě to rozhodně nevadí. Jen čtyři-pět piv denně je normální alkoholismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
8.2.14 14:15
@andice píše:
Též si myslím tohle. Je jedno, jestli si to dáš ráno, nebo jestli se na to těšíš, až přijdeš z práce a dáš si do večera čtyři nebo pět piv.

Taky se těším, až přijdu večer z práce a dám si doma pivo. Ale je fakt, že já si dám tak dvě, a ne pět :D

Moravandy, víte, kolik toho může vypít Moravák, aby měl v krvi jedno promile?
Dva dny vůbec nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
8.2.14 14:50
@Anonym X píše:
Moravandy, víte, kolik toho může vypít Moravák, aby měl v krvi jedno promile?
Dva dny vůbec nic :mrgreen:

:mrgreen: Na tom něco je. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
8.2.14 14:54
Anonym X píše:
Taky se těším, až přijdu večer z práce a dám si doma pivo. Ale je fakt, že já si dám tak dvě, a ne pět :D

Dvě PET flašky předpokládám. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lahváč je dobrej tak akorát ke svačině. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
8.2.14 15:21

Alkoholik, samozřejmě. Pokud s ním chceš zůstat, tak rychle na léčení a hlavně podpora :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.14 16:10

pivař

No problém je, že už jakoby jsme na půl cesty v zahraničí, byt je prodaný, část nábytku odstěhovaná. Ale opravdu nechci riskovat, že potom budu volat příbuzným, aby pro mě přijeli, že manžel pořád pije a já to už nesnesu :evil:. Dala jsem mu nůž na krk, jak nepřestane, rozvod a děti neuvidí, snad to zabere. Alespoň že i tchánovci jsou na mojí straně :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.14 16:14

pivař

To je pravda, ale pořád si říkám, že ho donutím kvůli dětem, má poslední šanci, jinak bohužel. A jak bych se jednou rozvedla, tchyně je na mojí straně, manžel by si měl s dětma smůlu :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
101713
8.2.14 16:26
@Anonymní píše:
To je pravda, ale pořád si říkám, že ho donutím kvůli dětem, má poslední šanci, jinak bohužel. A jak bych se jednou rozvedla, tchyně je na mojí straně, manžel by si měl s dětma smůlu :jazyk:

Nedonutíš… musí chtít sám, teprve až on uzná, že má problém a bude ochoten ho řešit, tak je šance na vyřešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
8.2.14 16:48

S tema dětma je to nesmysl. I kdyz je alkoholik jeho typu, vysoudi je na vikendy i pulky prazdnin. Neudelas nic. A lecit se kvuli detem nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.14 17:31

pivař

Moje známá je advokátka, jestli s tím nepřestane, budu požadovat úplný zákaz styku s dětma a v tomhle budu tvrdá :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
140240
8.2.14 17:36

Když nebude chtít přestat sám, nikdo ho nedonutí aby nepil, ani děti. Oni si alkoholici myslí, že to není problém, že to mají pod kontrolou, což není pravda, oni se alkoholiky necítí. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
8.2.14 18:08

@Samy Jo, každý svého štěstí strůjcem. Můj kolega mi říkal, že si jeho exmanželka na internetu přečetla, že alkoholik nedokáže tři měsíce nepít, tak se prý „hecl“ a vydržel 4 měsíce, v hospodě mu nadávali do „kofoláčů“ a podle jeho slov už je „naštěstí s exkou rozvedený, pořád měla nějaké blbé připomínky, co si přečetla na interentu“.
Já jsem pevně přesvědčená, ež to bylo emimino :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria