Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sobotu a skoro ještě v neděli jsem vodu nechtěla ani vidět,jinak mi přijde že piju normálně jako před tím
Na záchodě u mísy jsem strávila skorem celou sobotu
@ncc1701 píše: Že by se ti jako změnilo tělo po jednom mejdanu, jo?
No to by bylo super. Pár mejdanů do týdne a těch cca 6 kilo, co potřebuju zhubnout dole ![]()
Akorát, že já nesnáším zvracení, ale co bych pro dokonalou postavu neudělala ![]()
Po jednom prozvracenem dni nemuzes nejak drasticky zhubnout. Poradne se vyspi, dobre najez a budes zas vypadat normalne..
To se mi po jednom mejdánku moc nezdá.Aby v tom nebylo něco jiného a alkohol to zhoršil.Sama si psala,že jsi hodně hubená,víš proč?
Když kecnu,tak po jednu dnu zvracení jsem zhubla asi tak 2 kg
No jestli sis na záchodě nevyzvracela celou trávicí soustavu, tak asi drastické hubnutí nehrozí
@wildcherry píše:
To se mi po jednom mejdánku moc nezdá.Aby v tom nebylo něco jiného a alkohol to zhoršil.Sama si psala,že jsi hodně hubená,víš proč?
Všechny testy jsem OK,mám to po mamce,ta měla po 2 dětech při 175cm jen 58kg
tak to jo,aspoň že tak.Ale co se týče toho zhubnutí,to se mi moc nezdá,možná malo tekutin.Já zas druhý den po mejdánku bývam natekla ![]()
Já bych si jako první koupila Kulíška v lékárně (je to děsnej hnus) a doplnila všechny ty minerály. Jinak někomu se může na vzhledu kůže podepsat i jeden problitej den, vím jak to jde strašně rychle u dětí při nějaké blicosrajdící viroze, takže mě to nepřijde zas tak divné, kor když jsi hodně hubená, tak každý milimetr je pak znát.
Holt nesmíš tolik chlastat
A nebo aspoň musíš na pořádný podklad, když si dáš k večeři třeba salát a na to vypiješ litr vína, tak je to mnohem horší než když si dáš pořádný biftek s hranolkama ![]()
@julniki píše:
No jestli sis na záchodě nevyzvracela celou trávicí soustavu, tak asi drastické hubnutí nehrozí
Opravdu jde zvracet jen nestravene zbytky jidla a pak jiz jdou jen zaludecni kyseliny. Jsi nejspis jen unavena. Hodne vodu, vlakninu, zeleninku. Udelej si odpocinkovy vikend a v pondeli jsi fit. ![]()
Myslím, že na tebe možná něco leze. Kup si kulíška jak už tu někdo psal. Uvař si pořádně silný vývar nebo česnečku a dosytosti se vyspi.
Zdravím
Jenže,já už takhle jsem dost hubená a tím zvracením jsem tomu moc nepomohla,raději jsem se ani nevážila
Ale mám celý propadlý obličej,hrůza na mě koukat. Při tom od neděle jím normálně ale ten obličej se ne a ne srovnat.
Mám takový divný dotaz,klidně mě kamenujte,ale optám se.
V pátek jsem to malinko přehnala s vínkem,5 skleniček,kamarádka slavila narozky.
Jenže já normálně nepiji,takže mi bylo tak špatně,že jsem skorem celý druhý den prozvracela,jídlo jsem nemohla ani vidět
Fakt je normální že sem mohla až tak zhubnout?
Omlouvám se na anonym