Alkohol, zvracení, hubnutí :(

Anonymní
17.5.12 15:01

alkohol,zvracení,hubnutí :(

Zdravím
Mám takový divný dotaz,klidně mě kamenujte,ale optám se.
V pátek jsem to malinko přehnala s vínkem,5 skleniček,kamarádka slavila narozky.
Jenže já normálně nepiji,takže mi bylo tak špatně,že jsem skorem celý druhý den prozvracela,jídlo jsem nemohla ani vidět :cert: Jenže,já už takhle jsem dost hubená a tím zvracením jsem tomu moc nepomohla,raději jsem se ani nevážila :oops: Ale mám celý propadlý obličej,hrůza na mě koukat. Při tom od neděle jím normálně ale ten obličej se ne a ne srovnat.
Fakt je normální že sem mohla až tak zhubnout?

Omlouvám se na anonym :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
17.5.12 15:03

Že by se ti jako změnilo tělo po jednom mejdanu, jo?

• Citovat
  • Upravit
31594
17.5.12 15:05

Piješ dostatečně? Musela jsi se hodně odvodnit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.12 15:06

Sobotu a skoro ještě v neděli jsem vodu nechtěla ani vidět,jinak mi přijde že piju normálně jako před tím :nevim: Na záchodě u mísy jsem strávila skorem celou sobotu

• Citovat
  • Upravit
Mišanila
17.5.12 15:07
No to
@ncc1701 píše: Že by se ti jako změnilo tělo po jednom mejdanu, jo?

No to by bylo super. Pár mejdanů do týdne a těch cca 6 kilo, co potřebuju zhubnout dole :D
Akorát, že já nesnáším zvracení, ale co bych pro dokonalou postavu neudělala :)

• Citovat
  • Upravit
598
17.5.12 15:07

Po jednom prozvracenem dni nemuzes nejak drasticky zhubnout. Poradne se vyspi, dobre najez a budes zas vypadat normalne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.5.12 15:08

To se mi po jednom mejdánku moc nezdá.Aby v tom nebylo něco jiného a alkohol to zhoršil.Sama si psala,že jsi hodně hubená,víš proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Když kecnu,tak po jednu dnu zvracení jsem zhubla asi tak 2 kg

• Citovat
  • Upravit
ncc1701

@Mišanila
No právě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
17.5.12 15:09

No jestli sis na záchodě nevyzvracela celou trávicí soustavu, tak asi drastické hubnutí nehrozí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.12 15:09
@wildcherry píše:
To se mi po jednom mejdánku moc nezdá.Aby v tom nebylo něco jiného a alkohol to zhoršil.Sama si psala,že jsi hodně hubená,víš proč?

Všechny testy jsem OK,mám to po mamce,ta měla po 2 dětech při 175cm jen 58kg

• Citovat
  • Upravit
24379
17.5.12 15:12

tak to jo,aspoň že tak.Ale co se týče toho zhubnutí,to se mi moc nezdá,možná malo tekutin.Já zas druhý den po mejdánku bývam natekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
17.5.12 15:13

Já bych si jako první koupila Kulíška v lékárně (je to děsnej hnus) a doplnila všechny ty minerály. Jinak někomu se může na vzhledu kůže podepsat i jeden problitej den, vím jak to jde strašně rychle u dětí při nějaké blicosrajdící viroze, takže mě to nepřijde zas tak divné, kor když jsi hodně hubená, tak každý milimetr je pak znát.
Holt nesmíš tolik chlastat :mrgreen: A nebo aspoň musíš na pořádný podklad, když si dáš k večeři třeba salát a na to vypiješ litr vína, tak je to mnohem horší než když si dáš pořádný biftek s hranolkama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
17.5.12 15:14
@julniki píše:
No jestli sis na záchodě nevyzvracela celou trávicí soustavu, tak asi drastické hubnutí nehrozí
:D

Opravdu jde zvracet jen nestravene zbytky jidla a pak jiz jdou jen zaludecni kyseliny. Jsi nejspis jen unavena. Hodne vodu, vlakninu, zeleninku. Udelej si odpocinkovy vikend a v pondeli jsi fit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
17.5.12 15:15

Myslím, že na tebe možná něco leze. Kup si kulíška jak už tu někdo psal. Uvař si pořádně silný vývar nebo česnečku a dosytosti se vyspi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová