Alternativní rady k otěhotnění

5
17.3.23 10:15

Alternativní rady k otěhotnění

Snažíme se o miminko, měli bychom být v pořádku, ale zatím stále nic :(
Máte nějaké rady, co Vám pomohlo? Jako napr. jóga, Mojžíšová apod.?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
17.3.23 10:18

Flaška Jegermaistra. Po letech neplodnosti jsem se pěkně zmazala a ono to klaplo… :mrgreen:
Jak jsi poznala, že jsi v pořádku?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.23 10:20

Ja napisu, co pomohlo mne. Femibion, tinktura gravifit, drmek 2 kapsle rano, fertiprona 1 sacek vecer. V dobe ovulace jsem vysadila drmek a gravifit a testovala ovu testem. Kdyz jsme meli sex v den pozit. ovu testu tak nic a vysel az pokus sex 1 den pred pozit. ovu testem a pak uz nic. Pouzila jsem cipky myovulelle a gel na podporu poceti.

Tohle vse mi pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.23 10:37

Čaj baby radnické, malinikove kapky a gel na podporu početí.
Jedna známá sestra mi radila vitamin e. Ten mi nezabral.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.23 10:38
@Janli píše:
Flaška Jegermaistra. Po letech neplodnosti jsem se pěkně zmazala a ono to klaplo… :mrgreen:
Jak jsi poznala, že jsi v pořádku?
:mrgreen: 😂 😂 😂 💪
  • Citovat
  • Upravit
37144
17.3.23 10:38

Jak dlouho se snažíte? Nejlepší je na to nemyslet, já se snažila půl roku a prd a pak sem se opila, užili sme si to, nemyslela sem přitom na žádné dítě a za dva týdny sem měla pozitivní test :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.23 10:43

A jak víš, že jste v pořádku? Mě gynekolog udělal hormonální profil a taky mi tvrdil, že jsem v pořádku. Když se furt nedařilo, tak jsem šla do CARu na kompletní testy a imunologii jsem neměla OK a byla to ta příčina. Navíc hormonální profil u běžného gynekologa zkoumá asi jen 3 složky, hormonální profil v CARu je obsáhlejší.

• Citovat
  • Upravit
270
17.3.23 11:18

Nooo… Mně vždy zafungovala rada, která zní možná trochu přiblble, ale vždy to klaplo. :D
Prostě po sexu si vyvýšit zadek, jakobys dělala třeba „svíčku“. Na chvilku, třeba na pět minut.

Mám zakloněnou dělohu, tak si myslím, že to třeba může souviset s tím.

A opravdu to bylo tak, že jsme se třeba snažili o dítě přes rok a nic a jakmile jsem udělala toto, tak jsem otěhotněla hned.
Mám tři děti a pokaždé to tak bylo.

Plus samozřejmě sledovat plodné dny a tak nějak plus mínus v tom období se sexu nevyhýbat, ale zas já jsem to nehrotila za každou cenu.

Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
17.3.23 11:25

Jak dlouho se snažíte?
Nám pomohl Concaive gel (na podporu poceti) a Nosifol.
Jógu nikdy nic nezkazis (zapoj i cviky z Mojzisove).
A nemyslet na to…klidně se zkus i opít, je to babska ráda, ale pokud jde o nastaveni v hlavě, leckdy to pomuze. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.23 12:37

Já bych řekla, že nám hodně pomohlo sledování ovulace, protože jsem si nikdy testy na ovulaci nedelala. :mrgreen: tak jsem jeden měsíc pravidelně testovla a za celej měsíc ani jeden pozitivní test na ovulaci, měla jsem toho plnou hlavu a začala přemýšlet zda vůbec ovulaci mám a že budu muset na gyndu atd, a v ten měsíc bez údajné ovulace jsem otěhotněla. :mrgreen: ale nikdy po sexu jsem se nesla hned umýt, třeba 15 minut jsem ležela a měla nohy výš. Nebo jsem po sexu měla orgasmus, prej to pomáhá spermiim nějaký ten hormon co se uvolní do dělohy, nevím co je na tom pravda, ale takhle jsem otěhotněla 3×, z toho bohužel dvě těhu nedopadly. První těhotenství bylo s ex a podařilo se to aniž bychom se snažili. Takže tam nevím co pomohlo. :mrgreen: A rada nemyslet na to je na prd, těžko na to člověk může nemyslet. Spíš je to možná i o štěstí. A taky si myslím že jde o to si sex užít, ne to mít jako povinnost když má být ovulace.
Třeba moje teta se dala tehdy na nějakou,,dietu" a otěhotněla pár roku po 40. Někom stačí malá změna a povede se.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex