Alza.cz - PPL platba kartou

1254
18.12.11 20:35

Alza.cz - PPL platba kartou

Ahoj :mavam:

Objednávali jsme si na Alza.cz nějaké zboží, způsob doručení na dobírku, platba kartou. Jenže když jsme se dívali na sledování zásilky na PPL.cz, tak nám to psalo, že prodejce (Alza) platbu kartou u PPL nepřijímá :nevim: (Jinak PPL umožňuje platby kartou, pokud prodejce tuto platbu umožňuje) Máte s tím někdo zkušenosti? Může se zaplatit u PPL kartou, když je zboží objednané z Alzy? Aby jsme pak nebyli překvapení, že to po nás chtěj hotově :cert:

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
165
18.12.11 21:00

Ahoj, pokud se nepletu, tak u Alzy si buď můžeš vybrat platbu na dobírku nebo kartou online. Jestli sis vybrala dobírku a Alza neumožňuje platbu PPLce kartou, budeš to muset zaplatit hotově :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
18.12.11 21:08

ahojky objednávala jsem na Alza.cz zboží ,doprava PPL a druhý den to PPL přivezlo platila jsem to normálně kartou visa,většinu balíčků co mi doveze PPL platím kartou a nikdy problém nebyl.Je teda fakt,že ráno vždy řidič volá z PPL tak se zeptám jestli je možné platit kartou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
18.12.11 21:44

Nevím jak u Alzy, ale já si nedávno objednala zboží přepravou PPL a v emailu mi napsali, že tuto objednávku můžu uhradit kartou u přepravce. Ale ouha :evil: pán z PPL mi po příjezdu řekl, že nemá scan na kartu, že mají záložní auto a že jim to nemám věřit. Takže buď připravená na vše ;) Mně ho dovezli druhý den znovu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50150
18.12.11 21:45

Minulý týden mi vezla PPLka zásilku z jednoho obchodu a prý kartou nemůžu platit, pt pán byl brigádník a neměl ten terminál :cert: Tak jsem se musela ráno sebrat a sjet do nejbližšího bankomatu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
18.12.11 21:58

Psali jsme dotaz Alze a odepsali, ze to nejde :cert: tak nevim :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie