Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ženy, už týden cvičim s Aniballem ale mám hodně problém s krvácením.. zvyšuji opatrně a pomalu dnes jsem se dostala na 23 cm ale opět krve jak z mašíka
… krev teče vždy jen chviličku ale stejně vždycky cvičení ukončím,.. máte s tím zkušenost?
Vím že bych měla na pár dní přestat, ale hrozí mi předčasný porod a tak bych se ráda dostala,,alespoň" na 25… Nevadí mi cvičit přes krev, ale mám strach abych si nějak neublížila.. ![]()
Tak me prijde 23 na tyden cviceni hrozne moc.. ja cvicila 4 tydny pomalinku, polehoucku a dostala se na 27cm. At to moc neuspechas..pres krev bych teda necvicila, kor kdyz hrozi predcasny porod.
Me to taky prijde dost rychly posun. Ja cvicila kazdy den, ale 24 mi trvalo tydny nejmin 2. Cvicis opravdu pomalu, bez bolesti a pridrzujes balonek, aby nesel rychle ven? Myslim, mit nacviceno je super, ja diky tomu mela nadherny porod, ale urcite nema cenu se zranit a krve bych se ja teda bala…
@Alishka111 píše:
Me to taky prijde dost rychly posun. Ja cvicila kazdy den, ale 24 mi trvalo tydny nejmin 2. Cvicis opravdu pomalu, bez bolesti a pridrzujes balonek, aby nesel rychle ven? Myslim, mit nacviceno je super, ja diky tomu mela nadherny porod, ale urcite nema cenu se zranit a krve bych se ja teda bala…
Presne taak. Mne i tech 27cm stacilo na krasny porod bez poraneni..
Hmm
no já jsem celé dny jela tak na těch 19, to už se dalo.. tak jsem pak postupně zvýšila na 20,22, a dnes 23.. ale prostě furt krev no… asi bych právě zůstala dýl na těch 19 kdyby mi předčasnej nehrozil..
achjoo
Jinak nevím jakým způsobem cvičíte vy, já nafouknu a balónek vevnitř chvíli rozdýchávám.. pak vytlačím ale to bohužel velmi rychle protože to dost bolí…
@Groselady pani, jsem laik, ale podle me si zadelavas na pekny problem… Ja jsem vzdy nafoukla na malinky objem a pomalicku vytlacovala, tak abych presne vnimala, jestli ma ta hraz jeste vuli. Samotne vytlaceni vzdy trvalo min 30 vterin, u vetsich objemu klidne minutu a vic. Pokud to bolelo, upustila jsem. Pak jsem nafoukla o malinko vic a cele opakovala. Cvicila jsem denne cca pul hodiny a posouvala jsem se o cca 0.5 cm den. Stylem nafouknu- vystrelim musis byt potrhana uz ted. To bych ja osobne nedelala.
Ahoj holky omlouvám se že sem takhle lezu… @Groselady osobní zkušenost nemam ale kamarádkám se to nedelo ( mám zatím dve co cvičily)
Ráda bych se ostatních zeptala jaký je tedy správný pstup od kolika cm začít atd a je lepsí lubrikant nebo kondom nebo oboje…mám koupen po kamarádce vyvařím a uvidím
@Lentilanek Běží tu diskuse se spousty radami, na které heldáš odpověď, tak jukni. https://www.emimino.cz/…kovani/1117/