Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Lutonka nemáte prosím tip, který jde tak moc nafouknout? Hledala jsem na netu, ale nenašla s takovým průměrem…Děkuji ![]()
@terezavanko Ja uz to asi nedohledam…Zkousela jsem to hledat v mailech, ale marne..Byl to nejaky, kde deklarovali max. objem 30cm, ale samozrejme jde nafouknout i trochu vic.Chce to hledat.
Taky přidám svoji zkušenost s aniballem. Rodila jsem 1.3.2016 spontánně koncem pánevním a balónek vřele doporučuji!
Můj chlapeček měl při porodu 3620g, 53cm, hlavičku 37cm a vyšel ven za necelou hodinu, a já měla jen 3 stehy kvůli malému nástřihu hráze. Před porodem jsem s balonkem cvičila ob den cca 3 týdny a dostala jsem se na 30 cm ![]()
Ahoj, chci se zeptat, jestli jste některá místo aniballu používali například toto http://www.sexyshop-online.cz/index.php?… ten aniball mě přijde docela drahý a použitý si kupovat nechci. Myslíte, že účinek bude stejný když je to roztahovač? děkuji za reakce.
Holky já teda nevím, ale můj názor, radši bych si koupila Aniball, v porovnání s tím, jak ti to pomůže od zranění a bolesti mě to drahé nepřijde ![]()
Aniball je ještě levný ve srovnání s epinem, které bylo na trhu jediné v nabídce, když jsem čekala první dceru. A co to dovede ušetřit - bolest, trápení na WC, popraskání stehů, poškození svěrače, sebevědomí ženy při sexu a vůbec vnímání sexu a nemít z něho obavu…jako za mě k nezaplacení.
@Miriska píše:
Aniball je ještě levný ve srovnání s epinem, které bylo na trhu jediné v nabídce, když jsem čekala první dceru. A co to dovede ušetřit - bolest, trápení na WC, popraskání stehů, poškození svěrače, sebevědomí ženy při sexu a vůbec vnímání sexu a nemít z něho obavu…jako za mě k nezaplacení.
Přesně tak ![]()
Cvičila jsem s Epinem od 36 týdne na doporučení gynekoložky a to jednou týdně. Rodila jsem na 39 týdnu a nevím, jestli to bylo psychicky, ale natrénovala jsem jen 25 cm. Prostě mi moc nešlo ho nafouknout a vždy jsem nafukovala do mírné bolesti. Cvičila jsem tak, že nejdříve jsem ho prázdný stlačovala jako když zadržujete na malou na posílení pánevního dna, pak jsem ho nafoukla, nějakou dobu nechala v sobě nafouklý a nakonec jsem ho vytlačila. Od té doby, co jsem začala cvičit s balonkem si gynekoložka pochvalovala, že jsem pěkně pružná a i já lépe zvládala vyšetření. Do té doby mě bylo každé vyšetření dost nepříjemné. Samotný porod byl bez nástřihu. Schytala jsem jen jeden vnitřní steh a dva vnější. Vůbec jsem o nich nevěděla. Bohužel, jsem nerodila na žádné třetí zatlačení, ale nutno podotknout, že se mi tou dobou už po druhé zastavoval porod a kontrakce se mi ze 100% dostali na 50%.Měla jsem totiž kapánek komplikovaný porod a rozhodně se u mě doktorka dost zapotila:)Kontrola po šesti nedělí dopadla na jedničku. Gynekoložka mi řekla, že mám hráz ve stejný kondici jako před porodem.( dcera měla 2680g a obvod hlavy 33cm, takže sice byla malá, ale obvod hlavičky měla o 1 cm větší než můj prvorozený syn, který šel císařem:)..Jinak prodám epino Hradec Králové a okolí. ![]()
1. a 2. Od 34tt. Začínala jsem na 18 cm, šlo to pomalu, NA 30 CM JSEM SE DOSTALA CCA 2X TÝDEN PŘED PORODEM (rodila jsem 40 a 2tt, 28 cm jsem zvládala dobře až od 39tt. Cvičila jsem téměř denně, cca 25 minut. Začala jsem na nižších obvodech - např. 2× 24cm, 2× 26 cm, 1× 27 cm atd.
3. Jak proběhl a dopadl porod? Pomohlo mi to hlavně psychicky - nebála jsem se toho, až se začne prořezávat hlavička (jsem prvorodička). Do porodnice jsem jela klidná. V porodnici jsem personálu řekla o cvičení s balonkem a požádala je, aby nástřih dělali jen v případě nutnosti. Respektovali to. Na konci porodu mě doktor ale nástřih udělal - minuaturní, na 1 steh. Do 2 dnů jsem o něm nevěděla. Důvodem prý byla hodně pevná hráz, která nedovolila projít hlavičce. O všem mě informoval předem. Svolila jsem, sama jsem cítila, že hráz je na svém maximu a jestli ten mininástřih neudělá, dole asi prasknu ![]()
@lucikxlucik píše:
1. a 2. Od 34tt. Začínala jsem na 18 cm, šlo to pomalu, NA 30 CM JSEM SE DOSTALA CCA 2X TÝDEN PŘED PORODEM (rodila jsem 40 a 2tt, 28 cm jsem zvládala dobře až od 39tt. Cvičila jsem téměř denně, cca 25 minut. Začala jsem na nižších obvodech - např. 2× 24cm, 2× 26 cm, 1× 27 cm atd.3. Jak proběhl a dopadl porod? Pomohlo mi to hlavně psychicky - nebála jsem se toho, až se začne prořezávat hlavička (jsem prvorodička). Do porodnice jsem jela klidná. V porodnici jsem personálu řekla o cvičení s balonkem a požádala je, aby nástřih dělali jen v případě nutnosti. Respektovali to. Na konci porodu mě doktor ale nástřih udělal - minuaturní, na 1 steh. Do 2 dnů jsem o něm nevěděla. Důvodem prý byla hodně pevná hráz, která nedovolila projít hlavičce. O všem mě informoval předem. Svolila jsem, sama jsem cítila, že hráz je na svém maximu a jestli ten mininástřih neudělá, dole asi prasknu
tak mi to přišlo
http://www.sexyshop-online.cz/index.php?…
ale nejsem si jista, ze to dělám dobře. Tak uvidíme. A kolik minut denně jsi cvičila prosím?
Tyhle pomucky ale nenahradi balonek.Pri cviceni jde taky o ten tlak, co zpusobi nafouknuti balonku uvnitr a nasledny pocit na tlaceni a naucit se spravne ho vypudit… Podle me usetreno par stovek, ale ve vysledku k nicemu ![]()
@Káťa19 píše:
Tyhle pomucky ale nenahradi balonek.Pri cviceni jde taky o ten tlak, co zpusobi nafouknuti balonku uvnitr a nasledny pocit na tlaceni a naucit se spravne ho vypudit… Podle me usetreno par stovek, ale ve vysledku k nicemu
Holky a tohle se dá použít? píšou že se to nafoukne na 7 cm a nemá se to přefukovat, tak nevím, není to málo? http://www.sexyshop-online.cz/index.php?… a používáte k tomu lubrikáč? Jaký používáte? koupila jsem si nějak od erose a durexu a ani jeden mi nevyhovuje, mě to pálí a mám pocit, že z toho mám snad mykózu? je to možný,,?
Je to ten balonek, nebo ne? Muzete me prosím, když tak poslat odkaz na nejaky ten anální balonek, co jde víc nafouknout, prosím? děkuji
Cvičila jsem s EPINEM a hodně mi pomohl (i dle lékařky). Pokud někdo chcete, prodávám ten vyšší model (s ukazatelem) za 1650 Kč.
Děvčata a je aniball to samé co anální balonek a kolik se má roztáhnout, prosím?