Anketa pro muže - způsob porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37331
19.9.19 21:54
@opozice píše:
co tu plácáš o středověku? To myslíš blanické rytíře? :mrgreen: Jen bych chtěl nějaký konkrétní příklad od tebe. :mavam:
Šlo o náboženské důvody. Matka už pokřtěná byla, tak mohla vypustit duši. Mimino ale potřebovalo nutně pokřtít, než zemře. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
22.9.19 23:33
@Venetia píše:
zeny versus pohledzdruhestrany

Vyzývám muze k vyjadreni se ohledne tematu porodu vasi soucasne pripadne budouci partnerky.

Nakolik je zpusob porodu..prirozený nebo císařský řez.. pro vas duležitý?

Potrebujete si toto ujasnit v zacatcich vztahu pripadne než se rozhodnete pro dite?

Pokud se s partnerkou neshodnete znamenalo by to konec vztahu?

Co to je za kraviny? To jako, že to je pro někoho na ukončení vztahu.? To už máme asi fakt hlavu v řiti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
22.9.19 23:49
@Lumius píše:
Co to je za kraviny? To jako, že to je pro někoho na ukončení vztahu.? To už máme asi fakt hlavu v řiti.

To se zeptej.. Pohleda.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
22.9.19 23:52
@Venetia píše:
To se zeptej.. Pohleda.. :D

Snažil jsem se to číst, ale je to fakt blázinec. :mrgreen: Já osobně bych to nechal, ať si to ženská rozhodne sama. Já byl u porodu 2× a je to záhul pro ženskou jako blázen. Tak že je to na ní a to je vše. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37331
23.9.19 08:31
@Lumius píše:
Snažil jsem se to číst, ale je to fakt blázinec. :mrgreen: Já osobně bych to nechal, ať si to ženská rozhodne sama. Já byl u porodu 2× a je to záhul pro ženskou jako blázen. Tak že je to na ní a to je vše. :mrgreen: :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
23.9.19 08:41

@Lumius někteří chlapi už ji tam opravdu asi mají, myslím, že už jsou to spíš fanatici, než normální chlapi - Lexter, pohledzdruhestrany
ty budeš jeden z těch rozumnějších a normálních :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
23.9.19 09:26
@renap píše:
@malyparanoik ty jo, to mě zajímá, jak poznáš od pohledu, že se dítě nebude hodit do chovu??

Taky by mě to zajímalo. Ale u něho je to z pár vět úplně jasné a už se bohužel zřejmě stihl rozmnožit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
23.9.19 09:33
@malyparanoik píše:
@renap Ano, četl jsem. Přesto si stojím za svým názorem, že pokud má člověk v životě jeden pokus ( má děcka jen s jednou ženou) tak není prostor pro zbytečné riskování. Nikdy nikdo nikomu nezaručí, že bude mít zdravý dítě, ale aspoň může udělat všechno pro to, aby tu šanci snížil. Představ si za dvacet let, když si jednou bude někdo vybírat mezi partnerkou co je sama ze zkumavky a přišla na svět císařem, nebo partnerkou co ji máma počala i porodila přirozeně. Pro koho myslíš že se rozhodne? Můžu se zeptat proč ty dvě sekce?

Rozhodně se pro tu, kterou bude milovat a která mu bude vonět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
23.9.19 10:36
@Lumius píše:
Snažil jsem se to číst, ale je to fakt blázinec. :mrgreen: Já osobně bych to nechal, ať si to ženská rozhodne sama. Já byl u porodu 2× a je to záhul pro ženskou jako blázen. Tak že je to na ní a to je vše. :mrgreen: :mrgreen:

Pro některé pány porod bez pořádných xhodinových kontrakcí není správný porod. Však oni sami nerodi, tak proč si to nemyslet že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37331
23.9.19 11:11
@Anna766 píše:
Pro některé pány porod bez pořádných xhodinových kontrakcí není správný porod. Však oni sami nerodi, tak proč si to nemyslet že?

Tak jestli to bylo na mě, nebo Lumiho - protože to bylo jako Re na něj a já s ním souhlasím - tak to musím říct, že je to pěkná blbost. 8o
Když vám rodí žena, tak máte pěkně staženou _del, protože o ní a malé máte strach. A to vám je u zádi, jak si to rozhodne, hlavně když to dopadne dobře.
:nevim:
Nemá ho snad jen nějaký asociál, nebo snad sedlák co to bere jako další dobytče (to není nejapný vtip, byly doby, kdy to tak někteří brali). Co si ale o takových lidech myslím, nebudu ze slušnosti prezentovat. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
23.9.19 11:22
@M_Vladim píše:
Tak jestli to bylo na mě, nebo Lumiho - protože to bylo jako Re na něj a já s ním souhlasím - tak to musím říct, že je to pěkná blbost. 8o
Když vám rodí žena, tak máte pěkně staženou _del, protože o ní a malé máte strach. A to vám je u zádi, jak si to rozhodne, hlavně když to dopadne dobře. :nevim:
Nemá ho snad jen nějaký asociál, nebo snad sedlák co to bere jako další dobytče (to není nejapný vtip, byly doby, kdy to tak někteří brali). Co si ale o takových lidech myslím, nebudu ze slušnosti prezentovat. :pocitac:

Jj. Ještě moje vzdálená teta osiřela, protože její maminku nechali 3 dny po porodu zemřít na zánět omladnic. Škoda peněz pro doktora :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148990
23.9.19 11:35
@M_Vladim píše:
Když vám rodí žena, tak máte pěkně staženou _del, protože o ní a malé máte strach. A to vám je u zádi, jak si to rozhodne, hlavně když to dopadne dobře. :nevim:
Nemá ho snad jen nějaký asociál, nebo snad sedlák co to bere jako další dobytče (to není nejapný vtip, byly doby, kdy to tak někteří brali). Co si ale o takových lidech myslím, nebudu ze slušnosti prezentovat. :pocitac:

Na tebe ani Lumia to samozřejmě nebylo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
23.9.19 12:05
@stinga píše:
@Lumius někteří chlapi už ji tam opravdu asi mají, myslím, že už jsou to spíš fanatici, než normální chlapi - Lexter, pohledzdruhestrany
ty budeš jeden z těch rozumnějších a normálních :kytka:

Já taky nejsem úplně normální, ale partnerku beru jako sobě rovnou, která se může svobodně rozhodnout. V tom to asi je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí