Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim a už jsi odpověděl na anketní otázky? nečtu to úplně celé, tak pokud jo, omluva ![]()
@Mango_Lassi píše:
Za chvíli založím anketu pro muže o tvrdosti erekce
@stinga píše:
@M_Vladim a už jsi odpověděl na anketní otázky? nečtu to úplně celé, tak pokud jo, omluva
Ano. ![]()
Jen to není v bodech. ![]()
@Anna766 píše:
A když chlap opustí matku svých dětí,protože se zakoukal do mladší, štíhlejší, bez stryjí a s nevytahanou… to je co? A že se to stává, a ne málo.
A to je pitomec, jak to souvisí s tématem?
@renap píše:
@Honza 12 z kategorie na přání-co třeba strach, že se něco pose…,ono stačí třeba dělat s postiženými dětmi a číst ty anamnézy-děti kříšené, po klešťovém porodu, po porodu Vexem, protrahované porody. Prostě chtějí jistou, co nejvíc eliminovat riziko, že se něco stane s dítěte, bez ohledu na sebe.
V tomhle je to jen otázka toho, co je rizikovější. Informace z dostupné literatury, závěry kapacit z oboru. Případně statistiky jsou li k dispozici. To že někdo dělá s postiženými dětmi.. Tak je jasný, že člověk potká větší koncentraci těchto případů, než normálně. To ještě neznamená že je klasický porod skutečně rizikovější, než císařský řez. Trošku mě to připomíná, že by někdo chtěl jet na dovolenou autem, protože se bojí lítat letadlem. Jenže tady máme k dispozici statistiky, které jednoznačně určují, že je letectví bezpečnější než přeprava autem.
@Mango_Lassi píše:
Za chvíli založím anketu pro muže o tvrdosti erekce
Anketu nezakládej, rovnou měř ![]()
Budeš to měřit v čase?
Co vím tak na měření vzrušení se používá penilní pletysmografie.
Jak vyloučíš ovlivnění výsledku pomocí dopingu?
Nebo můžeš to měřit tak jak měří kovy, podle Brinella, Vickerse, Rockwella, pomocí vnikání tělesa nebo vrypem podle Mohsovy škály
Má to zádrhel, metody jsou opravdu destruktivní
Možná jedná mne napadá - jemný okus lačných úst, ale, jak to chceš normalizovat? ![]()
@Honza 12 no takových lidí je fůra, co se bojí lítat a raději jedou tisíce km autem ![]()
a porod císařem je pro dítě prostě bezpečnější - nemůže se přidusit atd atd.
ale ještě - tady se pořád řeší vliv přirozeného porodu na imunitu - a o kojení se nikdo nezmiňuje- kojení má pro imunitu též velký význam - nebo ne?
@stinga píše:
@Honza 12 no takových lidí je fůra, co se bojí lítat a raději jedou tisíce km autem
a porod císařem je pro dítě prostě bezpečnější- nemůže se přidusit atd atd.
ale ještě - tady se pořád řeší vliv přirozeného porodu na imunitu - a o kojení se nikdo nezmiňuje- kojení má pro imunitu též velký význam - nebo ne?
Máš k tomu nějaké podklady, ze kterých vycházíš? Abych si skutečně rozšířil obzory.. A proč se tedy pořád rodí normálně, když je to nebezpečnější? Prosil bych vysvětlení.
A co se týká lítání. Já se prostě bojím a hotovo, tenhle přístup není v pořádku, zvlášť když je to jasně dáno čísly..
@Honza 12 píše:
A to je pitomec, jak to souvisí s tématem?
Velmi to souvisí. Jestli je to taky marnivost, nebo…
@Cenarius píše:
Pro chlapa je tohle snad uplne nepodstatna vec a pokud to nekdo resi, tak je podle me idiot. Jediny co je dulezity, aby zena byla spokojena a vsechno dobre dopadlo. Chlap nerodi a nema do toho vubec co kecat, nebo me by to jako chlapa v zivote nenapadlo. A jeste do resit v zacatcich vztahu![]()
Tak to znám takové dva idioty. U obou byl výsledek přesvědčování ženy, aby do toho šla stejný. Nevím jak to přesně napsat, ale snad budu pochopen. Aby byla pochva nedotčena porodem. Možná je inspirovaly celebrity, které to takto odůvodňují.
![]()
@Anna766 píše:
Velmi to souvisí. Jestli je to taky marnivost, nebo…
Každý stárne. A abych opustil ženskou, že se tělesně změní díky těhotenství. Vždyť je to přirozený proces. Ani já nemládnu. To je ještě horší, než marnivost. ![]()
@opozice píše:
Tak to znám takové dva idioty. U obou byl výsledek přesvědčování ženy, aby do toho šla stejný. Nevím jak to přesně napsat, ale snad budu pochopen. Aby byla pochva nedotčena porodem. Možná je inspirovaly celebrity, které to takto odůvodňují.![]()
Tady propagují rozříznutí, jako pro dítě z hlediska bezpečí, benefitu pro vývoj atd. Jako bezpečnější a lepší variantu. To už pak člověk neví.
@Honza 12 píše:
Tady propagují rozříznutí, jako pro dítě z hlediska bezpečí, benefitu pro vývoj atd. Jako bezpečnější a lepší variantu. To už pak člověk neví.
když se podíváme historicky zpět, tak císaře byly spíše vyjimka a to jenom proto, že to nešlo normální cestou. ![]()
Spíš mi to přijde tak že CS se v NE-nutných případech prosazuje proto aby to ženu nebolelo. Jiný důvod se mi těžko hledá a celkem se přikláním k názoru že všechny ostatní argumenty jsou jen výmluvy. ![]()