Anketa pro muže - způsob porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106492
16.9.19 16:08
@jkra píše:
bude kojit a sni placentu, s jinou nehodlam ztracet cas a mrhat svuj potencial:).
Jako teorie super, ale nikdo nevi, jak porodi. Muze se kdykoliv cokoliv zvrtnout.

když se zvrtneš nejsi vhodná do chovu a mela bys umřít s dítetem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
16.9.19 16:11
@Lexter píše:
Víte, některá témata byla dříve výhradně ženská, některé zase mužská. V poslední době ale vidíme silné prolínání. Jinak řečeno: Vy se nám serete do našeho, tudíž i my se vám sereme do vašeho. Zvykejte si nebo mazejte zas k plotně a my do lesa.

do kterých výhradně mužských témat se serou ženský?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
16.9.19 16:16
@Venetia píše: do kterých výhradně mužských témat se serou ženský?

Myslím to obecně, ne jen tady. Tady si na to ženy spíše stěžují. To přece vidíme všude. Ženské už dávno nejsou ty puťky doma, ale pracují, cpou se na mužské pozice, starají se o obživu, řeší dříve chlapské situace aj… To dříve nebylo obvyklé. Doba se nám změnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
16.9.19 16:20
@Lexter píše:
Myslím to obecně, ne jen tady. Tady si na to ženy spíše stěžují. To přece vidíme všude. Ženské už dávno nejsou ty puťky doma, ale pracují, cpou se na mužské pozice, starají se o obživu, řeší dříve chlapské situace aj… To dříve nebylo obvyklé. Doba se nám změnila.

tak to nepovažuji za výhradně mužské téma, ale společné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.9.19 16:50
@renap píše:
@pohledzdruhestrany adekvátní k tomu není kráva, ta by byla k volovi, nýbrž blbka.

V dnešní době ne, takhle se totiž rozněžněle nazývaj pubertální kámošky. Ovšem nejvíc mě dostal rozhovor dvou slečen…ty pí. čo, já si tě vážím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.9.19 16:51
@Venetia píše:
do kterých výhradně mužských témat se serou ženský?

Je tady málo témat…otázka pro muže?…a výsledek? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
16.9.19 16:57
@pohledzdruhestrany píše:
V dnešní době ne, takhle se totiž rozněžněle nazývaj pubertální kámošky. Ovšem nejvíc mě dostal rozhovor dvou slečen…ty pí. čo, já si tě vážím :mrgreen:

Jo, to důvěrně znám :mrgreen: :mrgreen: Bejvalo mi z toho nejdřív smutno, ale co už. V těsném obklopení puberťáky, jsem si zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106492
16.9.19 17:31
@pohledzdruhestrany píše:
Je tady málo témat…otázka pro muže?…a výsledek? :lol:

no jo, ale na ženském diskuzním foru je to pochopitelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
16.9.19 17:40

@Lexter Ale vždyť vám nikdo nevyčítá, že se o to zajímáte a chcete do toho mluvit. I diskuse byla založena ženou, protože je názor vás chlapů zajímá. A normálně se tu 30 stran slušně diskutovalo. Než sem vlezl ten pán a začal o vadných kusech, které by se neměli množit. Byly to úplně nelogický a laický argumenty a z lékařskýho hlediska nesmyslný. Ale to on už slyšet nechtěl a už vůbec se nechtěl zamyslet nad tím, že fakt psal blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
16.9.19 17:46
@renap píše:
@Lexter Ale vždyť vám nikdo nevyčítá, že se o to zajímáte a chcete do toho mluvit. I diskuse byla založena ženou, protože je názor vás chlapů zajímá. A normálně se tu 30 stran slušně diskutovalo. Než sem vlezl ten pán a začal o vadných kusech, které by se neměli množit. Byly to úplně nelogický a laický argumenty a z lékařskýho hlediska nesmyslný. Ale to on už slyšet nechtěl a už vůbec se nechtěl zamyslet nad tím, že fakt psal blbosti.

Hehe, bere to trošku pragmaticky, ale co. V mnoha věcech lze jen souhlasit, přesto je pravda taková že se spíš poblázní rozum, srdce a eugenika jde stranou. :srdce:

To proto že už nejsme zvířata. Čili daleko větší pitomci. Z jistého úhlu pohledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
16.9.19 18:06
@Lexter píše:
Hehe, bere to trošku pragmaticky, ale co. V mnoha věcech lze jen souhlasit, přesto je pravda taková že se spíš poblázní rozum, srdce a eugenika jde stranou. :srdce:To proto že už nejsme zvířata. Čili daleko větší pitomci. Z jistého úhlu pohledu.

No, já jsem dala pánovi za pravdu. A to i přesto, že bych taky „neprošla.“ Předložil to tu dost drsně, to ale neznamená, že v tom není kus pravdy. A například ten termín „vadný kus“ sem nepřinesl on. Je ho plné emimi, kdy ženy takto označují nevyhovující muže, kteří se nehodí „do chovu.“ Nekteré skutečnosti ženy nikdy nepříjmou, i kdyby bily do očí. Prostě proto, že jsou matkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
16.9.19 18:18
@Popeladym píše:
No, já jsem dala pánovi za pravdu. A to i přesto, že bych taky „neprošla.“ Předložil to tu dost drsně, to ale neznamená, že v tom není kus pravdy. A například ten termín „vadný kus“ sem nepřinesl on. Je ho plné emimi, kdy ženy takto označují nevyhovující muže, kteří se nehodí „do chovu.“ Nekteré skutečnosti ženy nikdy nepříjmou, i kdyby bily do očí. Prostě proto, že jsou matkami.

Jistě, jistě. Příklady tohoto můžeme najít i v historii a o dost drsnější. Třeba když jeden vědec uřízl hlavu psovi a udržel ji naživu ještě několik hodin na primitivní podpoře života. Lidem to přijde ohavné, odsouzeníhodné, přesto bez tohoto jeho brutálního výzkumu bez ohledu na morálku máme již dnes zatraceně pokročilé nástroje které nám dovolí udržet člověka naživu.

Pointa: Pravda je někdy fakt hnusná, ale zavírat před ní oči je cesta kam? Cesta do prdele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
16.9.19 18:21

@Popeladym hele,vadných kusů je plno, a někdy ten pojem je pravdivý, ale aby byl někdo vadný kus, protože se nenarodil vaginou, ale vyřízli ho z břicha, to mi prostě nepřipadá z lékařskýho hlediska opodstaněný a pánové vlastně nevysvětlili, proč to tak podle nich je. Jakože pak člověk není celý život správně mikrobiologicky osídlen? To snad ani není myšleno vážně, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
16.9.19 18:23
@renap píše:
@Popeladym hele,vadných kusů je plno, a někdy ten pojem je pravdivý, ale aby byl někdo vadný kus, protože se nenarodil vaginou, ale vyřízli ho z břicha, to mi prostě nepřipadá z lékařskýho hlediska opodstaněný a pánové vlastně nevysvětlili, proč to tak podle nich je. Jakože pak člověk není celý život správně mikrobiologicky osídlen? To snad ani není myšleno vážně, ne?

Víš, tady se střetávají dva fakt odlišné pohledy, nebo spíše mozky. Říkal jsem to již několikrát, my jsme spíše chladní, pragmatičtí a vy se zase velmi řídíte emocemi. Je to špatné? Ne, potřebujeme střety. Chtělo by to zlatý střed, logiku, ale s citem. A to se nám poměrně daří tím že tvoříme svazky a i tím, že se tu hádáme.

Nemyslím si že způsob narození ovlivňuje vadnost kusu. Ne, to ne, ale má to následky. To již dnes víme.

Příspěvek upraven 16.09.19 v 18:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
16.9.19 18:24
@Lexter píše:
Jistě, jistě. Příklady tohoto můžeme najít i v historii a o dost drsnější. Třeba když jeden vědec uřízl hlavu psovi a udržel ji naživu ještě několik hodin na primitivní podpoře života. Lidem to přijde ohavné, odsouzeníhodné, přesto bez tohoto jeho brutálního výzkumu bez ohledu na morálku máme již dnes zatraceně pokročilé nástroje které nám dovolí udržet člověka naživu.Pointa: Pravda je někdy fakt hnusná, ale zavírat před ní oči je cesta kam? Cesta do prdele.

A přesně to děláme, protože je to pohodlné. A proto přesně tam spolehlivě směřujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí