Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak těch 7 dní fakt žádný rozdíl není. A výběr data je fakt jen na vás. Sestřenka se vdávala někdy koncem dubna a bylo vedro, počasí krásné. Teď ti fakt nikdo neřekne, jak bude v květnu ![]()
23.5. je určitě lepší, protože to mám svátek ![]()
jinak je to myslím úplně jedno.
Já se vdávala 17.7. a pršelo a byla děsná kosa
Vždyť je to týden po sobě… předpovědi stojí za houby na týden dopředu, natož na 3/4 rou. Může být dlouhá zima, jednou jsme 10.5. chodili v chumelenici. Nebo může být brzké jaro a budete se v tom termínu péct v pětatřiceti ve stínu. Kytky a stromy - některé už budou odkvetlé, některé ještě nerozkvetlé, ale určitě bude kvetoucího v květnu víc než dost. Takže vyberte datm, co se vám víc líbí, no a pak se modlete, ať zrovna neprší ![]()
Spíš jsem to brala z důvodu, že něco kvete třeba začátkem května.
Jasné, že opčasí neovlivníš, ale jde mi spíš o to, kdy bude na fotkách hezčí přírodní „kulisa“. ![]()
Díky ![]()
@Bubla Bůčková Presne. Jestli se nevdavas na horach, tak drivejsi datum. Bratranec se zenil na konci kvetna (ne letos) a byli jsme vsichni vyletneni a v kratkem rukavu az do noci. Byl hic.
Ten týden fakt není rozdíl ani v kvetení kytek
navíc se to často každý rok mění, může být dyl zima. Letos v půlce května byla ještě celkem zima, loni už byly tropy a koupali sme na rybníku, těžko říct jak bude za rok ![]()
Někdy jsou šeříky odkvetlé poslední týden v dubnu. Někdy rozkvétají o 14 dní později. Příroda fakt nejede na den přesně dle kalendáře, to sis ještě nevšimla? Kdybys ta data měla měsíc-dva od sebe, tak je co řešit.
A my byli na svatbě na začátku června a byla docela kosa, ze dne na den se změnilo počasí. Byla jsem ráda, že mám sako a silonky a uzavřenou obuv, zvlášť když celá veselka byla venku a vypadalo to, že se každou chvíli spustí vytrvalý déšť. No a pak si vyber.
@Anonymní píše:
Ahojky,příští rok se vdávám - matrika, protory hradu, na oslavu, DJ i fotograf mají volno v obou termínech, které si přejeme 16. i 23.5.2020. Zajímá mě, kdy bude vše v lepším „rozkvětu“ venku.
Jak obřad, tak oslavu můžeme řešit vnitřní i venkovní variantou, ale jde mi o fotky apod.
Děkuji za názory!
Hezký den
PS. anonymně, protože svatba není ještě oficiálně ohlášená
Chápu správně, že se tazatelka ptá, zda bude lepší počasí 16.05.2020 nebo 23.5.2020?
Ženicha určitě neznám, ale začíná mi ho být líto…
@K K píše:
Chápu správně, že se tazatelka ptá, zda bude lepší počasí 16.05.2020 nebo 23.5.2020?Ženicha určitě neznám, ale začíná mi ho být líto…
Nechápeš správně. Ptám se, kdy co spíše kvete. A jen tak mimochodem, neznáš ani nevěstu, takže pokud nemáš čím krom rýpání přispět, radši nepiš vůbec nic. Hezký den.
Ono stačí vzpomenout, pod čím je kdo líbán na prvního máje. Někdy chytneme rozkvetlý třešňový háj, někdy už jsou dávno odkvetlý, občas jsme marně hledali poslední proplešatělej hloh. Jedno a to samý datum, líbaná jsem prvomálově od toho samýho chlapa skoro dvacet let, tak můžu porovnávat ![]()
@ugluk Taky hrozne zalezi, kde se budou brat. U nas vsechno roste o 2-4 tydny pozdeji nez jinde ve Strednich Cechach…
Ahojky,
příští rok se vdávám - matrika, protory hradu, na oslavu, DJ i fotograf mají volno v obou termínech, které si přejeme 16. i 23.5.2020. Zajímá mě, kdy bude vše v lepším „rozkvětu“ venku.
Jak obřad, tak oslavu můžeme řešit vnitřní i venkovní variantou, ale jde mi o fotky apod. 
Děkuji za názory!
Hezký den

PS. anonymně, protože svatba není ještě oficiálně ohlášená