Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Hele, zeptám se tě upřímně, třeba mi i odpovíš.Co z toho rýpání máš? Jsi nešťastná, nebo se nudíš, nebo co?
Zkouším, zda přijdeš na to, že tvůj dotaz je naprostá blbost… Ono může třeba celej den lejt jako z konve - a co pak budeš mít z toho, že to venku hezky kvete?
Navíc asi sama tušíš, že během jednoho tejdne se vegetace moc nezmění, navíc vegetační cyklus je lokálně specifickej - asi uznáš, že i na klatovsku je rozdíl mezi teplotním průměrem nejchladnějšího a nejteplejšího místa několik stupňů a pak emimino raď… Takže dost sranda dotaz. Ale nebejt takovejch příspěvků, tak se člověk v práci moc nezasměje! Takže díky za ně!
Ale jak říkám - jestli nevěříš, že ten 16.05 od 09:43:59 do 13:22:32 je optimální, tak počkejme do května a uvidíme, zda má rada náhodou nebyla nad zlato… ![]()
Příspěvek upraven 11.09.19 v 17:56
Minuly rok si pamatuji, ze byl kveten hodne teply. Snad uz i tropy byly a ja si tenkrat rikala, jeeeezis a jak bude v cervnu
ptz v cervnu jsme se brali. Letos mi ten kveten prisel nic moc, myslim ze dost prselo, ale uz si taky nepamatuji
si nevyberes. Dulezite je u planovani premyslet tak ze ta mokra varianta muze nastat a zrejme nestojis o spruzely a mokry svatebcany, celkove se blbe foti, atd. Narazim na mista obradu typu les, pole, louka. To je v desti fakt o nicem, ostatne i ve velkem horku. Co se tyka kveteni, tak to je kazdy rok taky individualni.
Myslím, že si to nevybereš, každý rok je to jiné, kámoška se minulý rok vdávala koncem dubna a bylo velké teplo, lidi v krátkém rukávu a šatech, potom se vdávala kámoška koncem května a mrzlo jim, musela si dát svetřík přes šaty…letos se sestřenice vdávala koncem května a pršelo jim a byla kosa, pěkně z toho prochladla chudák
takže si asi moc nevybereš, je to jen týden…a fotografové, pokud jsou dobří, tak to zvládnout, sama fotím, jak svatby nebo přírodu, tak i jiné akce a věci a i přes hrozné počasí nebo nic moc okolí se vždy dá něco vyčarovat ![]()
A už tu padlo, že kvůli pověrám nemá být svatba v květnu?
já se poprvé vdávala v prosinci
budiž mi omluvou, že mi bylo 18
je to blbost, sice se nic nezkazí, ale kosa jak prase, vše musí být v uzavřených prostorách… včetně focení, páč najít slunečný zimní den, kdy nevěsta vydrží hodinu venku se fotit je fakt kumšt..
druhá svatba 9/9 byla naprosto luxusní, dokonalé babí léto, líp být nemohlo ♥️
kdybych si měla vybrat příště (což ale fakt neplánuji
), tak určitě první či druhou dekádu června.. (pak už lidi odjíždí na dovči a je vedro)
předpověď na květen 2020 ti nikdo nedá a je to sázka do loterie… může být vedro i zima
@Lucy75 píše:
A už tu padlo, že kvůli pověrám nemá být svatba v květnu?já se poprvé vdávala v prosinci
![]()
![]()
je to blbost, sice se nic nezkazí, ale kosa jak prase, vše musí být v uzavřených prostorách… včetně focení, páč najít slunečný zimní den, kdy nevěsta vydrží hodinu venku se fotit je fakt kumšt..
kdybych si měla vybrat příště (což ale fakt neplánuji), tak určitě první či druhou dekádu června.. (pak už lidi odjíždí na dovči a je vedro)
předpověď na květen 2020 ti nikdo nedá a je to sázka do loterie… může být vedro i zima
ale jo padlo, hele my jsme se brali kvůli pověrám v dubnu a bylo krásně
@ka2ka jj, duben je hodně častý, je to 50na 50, ale jistotu stejně nemáš nikdy ![]()
@Lucy75 píše:
A už tu padlo, že kvůli pověrám nemá být svatba v květnu?já se poprvé vdávala v prosinci
![]()
![]()
kdybych si měla vybrat příště (což ale fakt neplánuji), tak určitě první či druhou dekádu června.. (pak už lidi odjíždí na dovči a je vedro)
Cerven a zari dle meho nejlepsi mesice na svatbu z mnoha duvodu, takze souhlas ![]()
@Mysticlipstick píše:
Cerven a zari dle meho nejlepsi mesice na svatbu z mnoha duvodu, takze souhlas
Kamaradka ted mela svatbu v zari, minuly vikend - 12 stupnu a dest, takze ono je to loterie asi vzdy.
![]()
Znám lidi, kteří se sli nechat fotit az tri dny po svatbě. Odjeli nekam na louku. Svatbu si užili a foceni o samote taky. Akorát kytka nebyla uplne nejčerstvější.
Kamarádka měla svatbu na začátku října, celý den bylo nádherně slunečno a tak 25 °C, krásné letní fotky. Na druhý den už jsme jeli pomáhat uklízet sál v teplých bundách a celý další týden propršel. Počasí a kytičky se prostě naplánovat nedají. I v tom teď oblíbeném dubnu - může být krásné jarní počasí, může být pařák, nebo klidně sněžit, dopředu nevíš. ![]()
@Janina B1 píše:
Kamaradka ted mela svatbu v zari, minuly vikend - 12 stupnu a dest, takze ono je to loterie asi vzdy.![]()
Jj to kazdopadne, spis ta pravdepodobnost v techto mesicich je dle meho mensi, ale to je jen muj nazor.
@Anonymní píše:
Budeme na Klatovsku.
Tam je docela chladno? O týden později bych volila
@Anonymní píše:
Tak to hodně štěstí, já bych 2 měsíce předem nesehnala ani šaty, ani fotografa, natož místo…Proč by neměla být? Asi tě chápu, ale úplně to samé se dá říct i o 2 měsících nebo?
Šaty jsem koupila přes Zalando, brát se budeme na úřadu a tam ještě místo bylo.
3/4 roku je o něco pravděpodobnější, že to neklapne, myslím… navic by mě nebavilo se tak dlouho zabývat přípravami. Zítra objednáme prstýnky, fotografa seženeme nějakého přes net a bude vše připraveno.
@kacz píše: Šaty jsem koupila přes Zalando, brát se budeme na úřadu a tam ještě místo bylo.3/4 roku je o něco pravděpodobnější, že to neklapne, myslím… navic by mě nebavilo se tak dlouho zabývat přípravami. Zítra objednáme prstýnky, fotografa seženeme nějakého přes net a bude vše připraveno.
Jasné, každý to má jinak, my teď seženeme co potřebujeme - dokud je z čeho vybírat.
A pak budeme mít půl roku klid a člověk nebude muset nic řešit.
Co se týče fotografa, tak ten náš už má krom května termíny docela zabraný, ale zase je to fakt třída, zažila jsem ho „naživo“ v akci na svatbě.. Vím a stalo se mi to teď, že někteří fotografové neumí ani postavit lidi, nebo vymyslet nějaké zajímavé fotky.:)