Anketa pro muže - způsob porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1089
16.9.19 15:14
@malyparanoik píše:
@Keyllah Není zrovna slušné, chtít se s někým bavit a přitom mu říkat že je blb. Potkávám se s tím ale často, že lidi spolu neumí normálně mluvit a respektovat, že někdo má prostě jiný názor. Když se s někým bavím, tak se bavím právě i s těmi kdo se mnou nesouhlasí. Kdo mi jenom přitakává a je na stejné vlně, od toho se moc nového nedozvím. Hodně tím trpí mladší lidi, ale občas i některý starší kus si myslí, že smyslem rozhovoru je toho druhého přesvědčit o své pravdě a jestli si dovolí mít jiný názor, pak si to vzít osobně a kopat kolem sebe jak malé děcko. Nezřídka se od takových dozvídám že jsem blbej, mám hloupý jméno/přezdívku, mám blbý koníčky a kdyby nic jinýho, tak aspoň to malý péro. :roll:

Je třeba si uvědomit, že jako vadný kus může vyhodnotit někdo i tebe. Prostě někomu přijdeš vadný myšlenkově. Tak se nerozčiluj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.9.19 15:32
@Tichopredbouri píše:
Je třeba si uvědomit, že jako vadný kus může vyhodnotit někdo i tebe. Prostě někomu přijdeš vadný myšlenkově. Tak se nerozčiluj.

Jaký je adekvátní protiobvineni k blbovi? Kráva? Takže, když nazvu zde nějakou svou názorovou oponentku krávou, je to slušná debata a není na tom nic špatného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
16.9.19 15:36
@pohledzdruhestrany píše:
Jaký je adekvátní protiobvineni k blbovi? Kráva? Takže, když nazvu zde nějakou svou názorovou oponentku krávou, je to slušná debata a není na tom nic špatného?

Není, ale na konkrétních slovech nezáleží. Jen vyjádří s jistotou svou nechuť. Třeba když já řeknu: Ženské tady si myslí, že mají pravdu a nás pár zbývajících vlastníků delších pohlavních nástrojů jim bourá jejich hloupý svět a neschopnost pohlédnout dál než za špičku svého nosu přes hradbu hormonů, emočních překážek a v některých případech dokonce holé stupidity.

Ani jedno vulgárnější slovo. Přesto jsem naši oponenturu urazil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56149
16.9.19 15:37
@My Melody píše: :mrgreen: A ty seznamky :Hledam krasnou a inteligentni damu, ktera nebude rodit cisarskym rezem.

bude kojit a sni placentu, s jinou nehodlam ztracet cas a mrhat svuj potencial:).
Jako teorie super, ale nikdo nevi, jak porodi. Muze se kdykoliv cokoliv zvrtnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
16.9.19 15:38
@Lexter píše:
Není, ale na konkrétních slovech nezáleží. Jen vyjádří s jistotou svou nechuť. Třeba když já řeknu: Ženské tady si myslí, že mají pravdu a nás pár zbývajících vlastníků delších pohlavních nástrojů jim bourá jejich hloupý svět a neschopnost pohlédnout dál než za špičku svého nosu přes hradbu hormonů, emočních překážek a v některých případech dokonce holé stupidity.Ani jedno vulgárnější slovo. Přesto jsem naši oponenturu urazil.

Tak snad se ty krávy tady neurazej, že s nima nesouhlasíme. A prosím nebrat vulgárně, jen lehký výraz názorového nesouhlasu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
16.9.19 15:39

@malyparanoik no jasně, že nejsi zodpovědný za každou potrefenou husu, ale to neznamená, že je ok je urážet. To je jako kdybys vlezl mezi vozíčkáře, nebo slepce, nebo jiné invalidy a oznámil jim, že jsou vadné kusy, nevhodné pro chov. Jasně nejsi za jejich postižení zodpovědný, ale za svoje chování a vyjadřování jo. Já nemam ráda ty kecy o karmě, ale někdy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
16.9.19 15:42

@pohledzdruhestrany adekvátní k tomu není kráva, ta by byla k volovi, nýbrž blbka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
16.9.19 15:43
@renap píše:
@malyparanoik no jasně, že nejsi zodpovědný za každou potrefenou husu, ale to neznamená, že je ok je urážet. To je jako kdybys vlezl mezi vozíčkáře, nebo slepce, nebo jiné invalidy a oznámil jim, že jsou vadné kusy, nevhodné pro chov. Jasně nejsi za jejich postižení zodpovědný, ale za svoje chování a vyjadřování jo. Já nemam ráda ty kecy o karmě, ale někdy :think:

Jak kdy, před měsícem do mě narazil vozíčkář zezadu protože čuměl do mobilu a neviděl kam jede. Tak jsem mu řekl, že ať čučí na cestu místo do facebooku a že doufám, že takové hovadu po cestě už nepotkám. Ostatní se na mě dívali jak na vraha. On je přece na vozíku! Otázka: Byl jsem sprostý? To samé s ženskýma.

Za určitých okolností fakt nemám někoho problém počastovat klidně i vulgárnějším výrazem. Doby kdy jsem dělal ťuťuňuňu jsou dávno pryč. Tolik času nemám.

Příspěvek upraven 16.09.19 v 15:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
16.9.19 15:44
Tak snad se ty krávy tady neurazej, že s nima nesouhlasíme. A prosím nebrat vulgárně, jen lehký výraz názorového nesouhlasu :mrgreen:

Tvé vystupování zde je tvá vizitka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
16.9.19 15:49
Tak snad se ty krávy tady neurazej, že s nima nesouhlasíme. A prosím nebrat vulgárně, jen lehký výraz názorového nesouhlasu :mrgreen:

To doufám ne, bučení se nevyučuje. Nezvládám ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76939
16.9.19 15:54

@pohledzdruhestrany @Lexter hoši, myslím, že už jste se hodně vzdálili od smyslu diskuse :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
16.9.19 16:01

@Lexter a vy tři pánové tvorstva - první a jediný, kdo se tu urazil, byl pan paranoik. A to jsem ho ani tím blbem přímo nenazvala jenom jsem napsala, že by se zachoval jako blb, kdyby utekl od ženský, která se narodila sekci. A pro vás je to důvod ženský nazývat krávou? To se tak bavíte i se svýma ženskýma, když se názorově rozejdete, jak to tu někdo nazval? Ty se mají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
16.9.19 16:02
@stinga píše:
@pohledzdruhestrany @Lexter hoši, myslím, že už jste se hodně vzdálili od smyslu diskuse :nevim:

Diskuse se dá shrnout objektivními pravdami:

1. Porodnící se dělí na dva tábory. Někteří si myslí, že císařák je vhodnější volbou. Druhý tábor si myslí, že přirozený porod je lepší, přesto ve výjimečných (komplikovaných) případech je vhodné sáhnout po CS.
  2. V neprospěch přirozeného porodu mluví asi 3 důvody. V neprospěch CS asi 10. Není to kompletní výčet. Výhody svým počtem taktéž mluví v prospěch přirozeného způsobu.
  3. Ženy většinou chtějí CS z důvodu pohodlí, plánování a absence porodní bolesti.

Hotovo, finýto, teď se můžeme bavit o čem chceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106525
16.9.19 16:05
@Lexter píše:
@malyparanoik To máš z toho že ženskejm hrabeš na témata.

náhodou je to zajímavý, člověk ani netuší, na co všechno by si měl dávat pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
16.9.19 16:08

Víte, některá témata byla dříve výhradně ženská, některé zase mužská. V poslední době ale vidíme silné prolínání. Jinak řečeno: Vy se nám serete do našeho, tudíž i my se vám sereme do vašeho. Zvykejte si nebo mazejte zas k plotně a my do lesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí