Anketa pro muže - způsob porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9492
17.9.19 08:08
@Anonymní píše:
@renap Ty jsi z oboru?

Dětská sestra, teď na lůžkách, předtím na novorozencich, porodnici a gyndu máme hned vedle, chodej k nám na kafe, tak máme celkem přehled co se tam děje a co tam mají zajímavého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
17.9.19 08:14

@Venetia

1.
Preferuji přirozený porod (je u něj větší divadlo i když jsem stál vždy u hlavy ženy, je zdravější pro vývoj dítěte), ale záleží to na okolnostech a „císaře na žádost“ bych s ohledem na rizika nepodporoval a to i přes to, že trvale panensky úzká pochva je lákavá :jazyk:.
2. Ne
3. Ne
Děti se vyvolávaly a rodily přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106627
17.9.19 08:25
@Swift píše:
@Venetia1.
Preferuji přirozený porod (je u něj větší divadlo i když jsem stál vždy u hlavy ženy, je zdravější pro vývoj dítěte), ale záleží to na okolnostech a „císaře na žádost“ bych s ohledem na rizika nepodporoval a to i přes to, že trvale panensky úzká pochva je lákavá :jazyk:.
2. Ne
3. Ne
@Swift píše:
@Venetia1.
2. Ne
3. Ne

Děkuji za účast v anketě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
17.9.19 09:03
@renap píše:
Dětská sestra, teď na lůžkách, předtím na novorozencich, porodnici a gyndu máme hned vedle, chodej k nám na kafe, tak máme celkem přehled co se tam děje a co tam mají zajímavého.

Nebo to třeba může být vymodlené dítě po x IVF a vysoký věk rodičky. Taky chápu, že zrovna pro tohle mají porodníci pochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
17.9.19 09:29
@Honza 12 píše:
Třeba to co jsi psala v dotazu. Strach o postavu. :mrgreen:

Ze strachu o postavu, bych řekla, taková modelina odmítne rodit úplně. To by potom mělo smysl. Jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
17.9.19 09:47
@M_Vladim píše:
Pokud jde o děti ze zkumavky - tady je galerie:
http://www.iscare.cz/ivf :mavam:

@M_Vladim hezký,ale proč to sem dáváš? Jako přehlídku vadných jedinců a kusů nevhodných pro chov? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
17.9.19 10:21

@renap když teda né marnivost. Tak pak otázka ztrácí smysl. Kategorii císaře ze zdravotních důvodú doporučená lékařem, psychiatrem, pri komplikacích. Atd. Je jedna kategorie. A kategorie na přání je teda co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
17.9.19 10:23
@Venetia píše:
To jsem opravila, že se to netýká postavy, ale pipky :D A to díky vám pánové, kteří jste schopni říct, ženě po detech, že jí má vytahanou a podobné lichotky.
Že jí má vytahanou? A to je zas co toto. 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106627
17.9.19 11:30
@Honza 12 píše:
@renap když teda né marnivost. Tak pak otázka ztrácí smysl. Kategorii císaře ze zdravotních důvodú doporučená lékařem, psychiatrem, pri komplikacích. Atd. Je jedna kategorie. A kategorie na přání je teda co?
Strach?
@Honza 12 píše: Že jí má vytahanou? A to je zas co toto. 8o

Tys to tady ještě nečetl? Já tedy už víckrát.

Příspěvek upraven 17.09.19 v 11:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
17.9.19 11:31
@Anna766 píše:
Ze strachu o postavu, bych řekla, taková modelina odmítne rodit úplně. To by potom mělo smysl. Jinak :nevim:

A vyřadí své sobecké geny z oběhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
17.9.19 11:34
@Honza 12 píše:
@renap když teda né marnivost. Tak pak otázka ztrácí smysl. Kategorii císaře ze zdravotních důvodú doporučená lékařem, psychiatrem, pri komplikacích. Atd. Je jedna kategorie. A kategorie na přání je teda co?

A když chlap opustí matku svých dětí, protože se zakoukal do mladší, štíhlejší, bez stryjí a s nevytahanou… to je co? A že se to stává, a ne málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
17.9.19 11:39

@Honza 12 z kategorie na přání-co třeba strach, že se něco pose…,ono stačí třeba dělat s postiženými dětmi a číst ty anamnézy-děti kříšené, po klešťovém porodu, po porodu Vexem, protrahované porody. Prostě chtějí jistou, co nejvíc eliminovat riziko, že se něco stane s dítěte, bez ohledu na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37483
17.9.19 17:47
@renap píše:
@M_Vladim hezký,ale proč to sem dáváš? Jako přehlídku vadných jedinců a kusů nevhodných pro chov? :mrgreen:

Právě, abych předvedl, ja velká konina takové vyjádření je. :mavam:
Jednou do roka zaberou potomci z ISKARE a jejich známí celou Pražskou ZOO. :P
Každý se může přijít podívat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37483
17.9.19 17:52

Tedy, když už jsem byl volán - není to hle náhodou anketa pro muže? :nevim:
:P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
17.9.19 20:12
@M_Vladim píše:
Tedy, když už jsem byl volán - není to hle náhodou anketa pro muže? :nevim: :P :P :P

Za chvíli založím anketu pro muže o tvrdosti erekce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí