Každý den je mi nevolno, můžu být těhotná?

Anonymní
20.11.18 01:05

Ano nebo ne? Těhotenství

Ahoj holky, s přítelem máme nechráněný sex, antikoncepci neberu. 9.11. mi začala menstruace s tím, že jsem jen špinila a trvalo to 4 dny a od té doby nic. 8.11., 14.11., 17.11., 18.11. jsme to spolu měli. Na různých stránkách jsem se dočetla, že prý některé otěhotněli i mimo ovulaci. Je to tedy možné? V minulém týdnu mi bylo skoro každý den nevolno, a v neděli jsem i zvracela, byla jsem i docela nafouklá, bolest prsou v posledním týdnu byla také. Ale zase mi přijde blbost aby byli nějaké příznaky už takhle brzo. K lékaři jdu až 27.11.. Zkoušela jsem si dělat i testy, včera další a byli všechny negativní. Myslíte, že na test je ještě brzo? Budu ráda za Vaše rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3283
20.11.18 02:12
@Anonymní píše:
Ahoj holky, s přítelem máme nechráněný sex, antikoncepci neberu. 9.11. mi začala menstruace s tím, že jsem jen špinila a trvalo to 4 dny a od té doby nic. 8.11., 14.11., 17.11., 18.11. jsme to spolu měli. Na různých stránkách jsem se dočetla, že prý některé otěhotněli i mimo ovulaci. Je to tedy možné? V minulém týdnu mi bylo skoro každý den nevolno, a v neděli jsem i zvracela, byla jsem i docela nafouklá, bolest prsou v posledním týdnu byla také. Ale zase mi přijde blbost aby byli nějaké příznaky už takhle brzo. K lékaři jdu až 27.11.. Zkoušela jsem si dělat i testy, včera další a byli všechny negativní. Myslíte, že na test je ještě brzo? Budu ráda za Vaše rady.

Mohla jsi otěhotnět už před MS, uvádíš, že si jen špinila, to bývá běžné. Zkus test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.18 02:15

@Keshi testy jsem dělala i včera. Byli negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
20.11.18 05:01

Ja mela posledni menstruaci 18., styk 28.10. a prvni pozitivni test mi vysel az tento vikend, 5.den zpozdeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
20.11.18 06:00

Spis strevni viroza, bolava prsa bych prisuzovala blizici se ovulaci, ktera byva zhruba v pulce cyklu.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
20.11.18 06:02

O prvni dite jsme se snazili 1,5r. A kazdy mesic jsem mela nejake priznaky. Az v mesici, kdy jsem otehotnela jsem zadny priznaky nemela. Protoze jsem se nesledovala.

• Citovat
  • Upravit
20767
20.11.18 08:44

Příznaky ještě ani mít nemůžeš, načti si něco o tom, jak oplodnění funguje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
20.11.18 08:49

Mimo ovulaci otěhotnět nemůžeš. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
20.11.18 09:09
@P4ja píše:
Mimo ovulaci otěhotnět nemůžeš. 8o
:palec: Ano. Ovulace totiz znamena uvolneni vajicka z folikulu. Bez vajicka a spermie neni miminko. Jen ta ovulace muze probehnout jindy nez ocekavas…A pak jsou z toho prekvapka…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
20.11.18 09:33
@zumzum píše: :palec: Ano. Ovulace totiz znamena uvolneni vajicka z folikulu. Bez vajicka a spermie neni miminko. Jen ta ovulace muze probehnout jindy nez ocekavas…A pak jsou z toho prekvapka…

To může,ale zakladatelka se ptala, jestli může otěhotnět mimo ovulaci, tak odpovídám. To že si každá druhá nainstaluje appku do telefonu, která jí napíše, kdy ovulaci má, a tím se řídí, to je věc druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2628
20.11.18 10:14
@P4ja píše:
To může,ale zakladatelka se ptala, jestli může otěhotnět mimo ovulaci, tak odpovídám. To že si každá druhá nainstaluje appku do telefonu, která jí napíše, kdy ovulaci má, a tím se řídí, to je věc druhá.

Vsak jo ja plne souhlasim s tvym vyrokem. Jen jsem to asi blbe ocitovala. To dovysvetleni pak vyznelo ze je pro tebe. Ale je pro zakladatelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
20.11.18 13:25
@Celina píše:
Máš +- 7dní do MS, tak je jasné, že je test negativní :roll:
Tady všechny přesně ví, kdy měly OVU :lol: ale kdy mají termín MS není vůbec důležité info :roll:
A pokud bys otěhotněla minulý měsíc, tak máš jasně pozitivní test…

Protože všechny mají pozitivní testy a příznaky hned po sexu ne? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital