Antikonce Mercilon

Napsat příspěvek
Velikost písma:
426
9.1.13 19:11

Nečetla jsem veškeré příspěvky, ale já Mercilon brala celou dobu (cca 15let) než jsem ho vysadila a do 3měsíců otěhotněla. Byla sem s ním maximálně spokojená, pravidelná mens., krátká, kolikrát sem ho brala i 3-4měsíce bez vysazení a bez menstruace, nikdy žádný problém. Hodlám se k němu nyní vrátit, jen se musím poradit s Dr. za jak dlouho po porodu ho můžu nasadit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kajacek
11.1.13 16:16

a náplasti?

Ahoj, máte někdo zkušenosti s náplastmi? Mercilon beru už skoro 14 let( asi od 18-ti), před i po dítěti..a myslím, že už ani nejsem schopná rozpoznat jestli jsou mé výkyvy nálad po HA nebo ne :lol:
Spíš přemýšlim o změně kvůli tomu, že prostě už nechci polykat prášky, a z obavy z trombozy apod.Moc děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
goldkatze
18.2.13 13:02

Ja brala Mercilon 6 let - co se tyce cyklu, tak na to byly prasky skvely, jak jiz nekdo pise vyse, mesicky prichazely pravidelne i na cas, ale to je vse. Co se tyce vedlejsich ucinku, tak ja osobne dostala po 6 letech pravidelneho uzivani trombozu a masivni plicni embolii, mam s tim problemy dodneska a uz je to skoro 4 roky. A to nepisu o tom, jaky vliv mely na psychiku a chut na sex..
takze Mercilon uz NIKDY!!!

• Citovat
  • Upravit
petulinka1616
22.2.13 11:00

Holky.. brala jsem minisiston a ted jsem přešla na mercilon, vzala jsem si ho 5. den po pauze, za jak dlouho bude působit?

• Citovat
  • Upravit
XXX-XXX
21.4.13 21:43

Ahoj.. Mercilon je jediná antikoncepce, co jsem kdy brala, jen mám teď problém, že jsem vynechala nerada 3 víkendové dny, poté dvě tablety užila a to už jsem i přes to dostala menstruaci.. začala jsem po týdnu novým platem, ze kterého jsem užila 6 tablet a měla nechráněný styk s přítelem a teď nevím, jestli mercilon zabral, nebo ne.. díky za rady a zkušenosti..

• Citovat
  • Upravit
330
21.4.13 22:00

Já mám ted něco podobného. V pátek jsem si zapomněla vzít prášek, Bonadeu. Zjistila jsem to včera po 24ti hodinách :-( :zed: Vzhledem k tomu, že beru atb jsm se bála vzí si dvě pilulky Bonadey naráz a tak jsem si vzala večer jednu a tu sobotní dnes (v neděli) ráno. To už se mi ale spustil krvavý hlen trochu. No a pak jen dopoledne trochu umazaný papír a odpoledne nic. Tak nevim jestli si mám brát dnešní pilulku nebo nechat vysazeno. Tuhle atk beru už půl roku, ale poslední 3 menzes jsem měla ze stejného důvodu ted po 14ti dnech. Ted to bylo vlastně po 11ti teda. Pak jsem ten jeden zapoměla a pak výše uvedené. Nevim jestli mám vysadit na dalšií menzes a nebo brát dál. Je mi jasný, že v každym případě se budu muset chránit jinak ještě, ale bude spolehlivá ta atk i po té pauze potom? Díky předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
28.4.13 16:52

Mercilon jsem brala asi 3 roky a spokojenost, zapomínala jsem každou chvilku a nikdy to nemělo žádné následky :-) Jediný „vedlejší účinek“ u mě nastal po vysazení - otěhotněla jsem po 4 měsících a čekáme dvojčata :-D

Příspěvek upraven 13.05.13 v 19:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mercilomn
13.5.13 19:09

Já teď beru Mercilon třetí měsíc. Zezačátku jsem byla strašně náladová a nehorázně citlivá. Náladovost už je v pořádku, ale přecitlivělá jsem neustále. Pociťuji, že i poprsí se mi zvětšilo. :) Jinak s touto antikoncepcí jsem zatím spokojená.

• Citovat
  • Upravit
Veronikaaaaaaaaaaa
21.7.13 10:53

Ahoj, používám též Mecilon.
A jsem také spokojena, jen se chci zeptat..jsem chráněna i v 7 dnech mezi 2 platy kdy antikoncepci neberu?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Veronikaaaaaaaaaaa
21.7.13 10:56

Ahoj, používám též Mecilon. A jsem také spokojena, jen se chci zeptat..jsem chráněna i v 7 dnech mezi 2 platy kdy antikoncepci neberu? :)
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
15995
21.7.13 10:56

Ano. Precti si letak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronikaaaaaaaaaaa
21.7.13 11:01

Já jsem to tam právě nikde nenasla :O
Ale dekuji

• Citovat
  • Upravit
15995
21.7.13 11:04

Fakt? Ja ji brala uz davno, ale odprisahala bych, ze to tam pisou :think: No to je sumak, pokud ji beres pravidelne, tak funguje i v te tydenni pauze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronikaaaaaaaaaaa
21.7.13 11:06

No, nenašla jsem o tom nic a to mám i tu knížečku k tomu a tam taky nic)
Dobře tak děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
8959
21.7.13 12:50
@Veronikaaaaaaaaaaa píše:
No, nenašla jsem o tom nic a to mám i tu knížečku k tomu a tam taky nic)
Dobře tak děkuji moc

Ahojky, v letáku to je..:-)
Jinak, ano, jsi chráněná i v sedmidenní pauze..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí